چهارشنبه 17 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر مراسم تشييع پيكر "احمد عاشورپور" در تالار وحدت برگزار شد

 
 

ايسنا , دوشنبه 24 دي 1386

مراسم تشييع پيكر "احمد عاشورپور" در تالار وحدت برگزار شد

 
 

مراسم تشييع "احمد عاشورپور" صبح امروز در تالار وحدت - تهران - برگزار و پيكر خواننده‌ي گيلاني به‌سمت غازيان منتقل شد تا در خاك زادگاهش آرام گيرد.

مراسم تشييع "احمد عاشورپور" صبح امروز در تالار وحدت - تهران - برگزار و پيكر خواننده‌ي گيلاني به‌سمت غازيان منتقل شد تا در خاك زادگاهش آرام گيرد.
صبح سرد امروز دوشنبه، بيشتر از آنكه اهالي موسيقي و آواز ايران در مراسم تشييع پيكر خواننده و ترانه‌سراي گيلاني در سالن و محوطه‌ي تالار وحدت حاضر باشند، اهالي نشر، ادبيات و شعر فارسي گرد پيكر "احمد عاشورپور" در محوطه‌ي داخلي اين تالار و معاونت هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي جمع شدند.
حسين عليزاده - آهنگ‌ساز و نوازنده‌ي تار و سه‌تار - درحالي كه تاكيد مي‌كرد، برايش غيرقابل تصور بوده است كه روزي در اين شرايط بخواهد درباره‌ي عاشورپور سخن بگويد، ابراز كرد: همه از نبودن عاشورپور متاثرند؛ همه‌ي ما از اين دنيا رخت خواهيم بست؛ امروز ما با بخشي از عشق و تاريخ‌مان بدرود مي‌گوييم.
عليزاده، عاشورپور را سمبل تمام خوشي‌ها و ناكامي‌هاي انسان دانست و افزود: آنچه كه من از او ياد گرفتم هميشه اميد بود، اگر تمام عمر او را بررسي كنيم، مي‌بينيم كه هميشه شعرهاي اميدوارانه مي‌گفت و مي‌خواند؛ هيچ وقت نديدم كه غمي را بروز دهد.
وي افزود:‌ درست است كه از نبودش متاثريم، اما نبايد اميد را از ياد ببريم، زيرا كه سمبل اميد هميشه باقي است؛ او تمام چيزهايي را كه مي‌خواست در دل ما كاشته و اگر روزي نااميد بوديد، كافيست شعر "اميد" او را گوش كنيد. عليزاده متذكر شد: عاشورپور سخت مي‌كوشيد و نااميد هم نمي‌شد. در زندگي خصوصي نيز به‌رغم آنكه هميشه با دشواري‌هايي مواجه بود، اما اميدواري را از دست نمي‌داد. آنچه او در دل ما كاشت، جاودانه، همچون خودش خواهد ماند.
در ادامه‌ي اين مراسم، ناصر مسعودي، خواننده و موسيقي‌دان گيلاني - با حزن يكي از آوازهاي معروف عاشورپور را خواند و جمعيت با او هم‌نوا شدند. حاضران سپس پيكر عاشورپور را تشييع كردند، تا فردا به‌خاك برف گرفته‌ي غازيان در بندر انزلي سپرده شود.
بنا بر اعلام، مراسم يادبود اين هنرمند بيست‌وهفتم دي‌ماه در بندر انزلي، از ساعت 14 در مسجد بي‌بي حوريه برگزار خواهد شد و مراسم روز هفتم نيز سي‌ام دي‌ماه، از ساعت 18 در همان محل برگزار مي‌شود.
مراسم يادبود عاشورپور در تهران نيز روز دوم بهمن ماه سال جاري از ساعت 15 در مسجد الغدير تدارك ديده شده است.
اين هنرمند از چندي پيش، به‌دليل عوارض ناشي از کهولت سن و عفونت ريه در بخش عمومي بيمارستان بستري شده بود كه روز شنبه در تهران درگذشت.
اين خواننده، آهنگ‌ساز و ترانه‌سراي گيلاني، متولد بهمن‌ماه 1296، تحصيلات دانشگاهي خود را در رشته‌ي مهندسي کشاورزي به اتمام رساند. سال 1322 در راديو به ابوالحسن صبا معرفي شده و بعد از آن شروع به خواندن کرده، که اين همکاري تا اواسط سال1325 ادامه پيدا کرد. ارکستر وي متشکل از نوازندگاني چون مرتضي محجوبي و حسين تهراني بود. بعد از آن، با تأسيس انجمن ملي موسيقي به‌دعوت روح‌الله خالقي، همکاري‌اش را با اين انجمن ادامه داد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار