 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , سه شنبه 25 دي 1386 |
|
انگليس؛ ممنوعيت انتشار زندينامه تامكروز
|
| | | |
 | دولت انگلستان چاپ كتاب «تام كروز: زندگينامهاي سياه» را در اين كشور ممنوع كرد.
| 
دولت انگلستان ضمن متهم نمودن «تام كروز» به انحرافات جنسي، انتشار زندگينامه وي را در اين كشور ممنوع كرد.
دولت انگلستان چاپ كتاب «تام كروز: زندگينامهاي سياه» را در اين كشور ممنوع كرد.
به گفته مقامات انگليسي، براساس قوانين نشر انگلستان با توجه به سينتولوژيست بودن تام كروز و شايعات فراواني كه درباره انحرافات اخلاقي او وجود دارد انتشار زندگينامه او در اين كشور ممنوع است.
به گزارش مجله استيت، البته گفته ميشود كه عده از وكلاي مدافع سينتولوژيستها نيز در دفاع از «تام كروز»، به خاطر اتهاماتي كه در اين كتاب به او وارد شده، انتشارات نيويوركي «مارتين پرس» را مورد پيگرد قانوني قرار دادهاند.
بنابراين گزارش، «اندرو مورتون» در كتاب «تام كروز: زندگينامهاي سياه» با تشريح زواياي بسيار خصوصي زندگي كروز در ارتباط با زنان، نه تنها او را از لحاظ عقيدتي كه از لحاظ اخلاقي به شدت زير سؤال برده و او را شخصي همجنسباز و يك منحرف اخلاقي به تمام معنا معرفي كرده است.
اين اولين باري نيست كه «اندرو مورتون» زندگينامه يكي از شخصيتهاي مشهور جهان را به رشته تحرير درآورده است، وي پيش از اين در كتابهايش به زواياي خصوصي زندگي اشخاصي چون «مدونا»، «پرنسس ديانا»، «سارا، همسر سابق دوك نيويورك» و «بكهام» پرداخته است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|