چهارشنبه 17 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر بازنگری فیلمهای دفاع مقدس در جشنواره جم

 
 

همو طن سلام , سه شنبه 25 دي 1386

بازنگری فیلمهای دفاع مقدس در جشنواره جم

 
 

فیلم های کوتاه و مستند فیلم سازان مشهور حوزه دفاع مقدس ، در نخستین جشنواره سراسری فیلم های کوتاه جم به نمایش عمومی در می آید .

فیلم های کوتاه و مستند فیلم سازان مشهور حوزه دفاع مقدس ، در نخستین جشنواره سراسری فیلم های کوتاه جم به نمایش عمومی در می آید .
با توجه به اهداف جشنواره فیلم کوتاه جم که انتقال تجربیات نسل نخست فیلم سازان حوزه دفاع مقدس به فعالان جوان این حوزه و بسترسازی برای فعالیت این فیلم سازان را سرلوحه برنامه های خود قرار داده است ، برگزار کنندگان این جشنواره تلاش دارند ،‌ با نمایش این اثار فضای واقعی ان دوران را بازنگری کنند .
تاکنون نمایش آثار فیلمسازانی چون شهیدان ابراهیم اصغرزاده و آوینی ، حمید نژاد و احمد رضا درویش در این جشنواره قطعی شده و قرار است با استفاده از ارشیوهای موجود در نهادهای مرتبط با فرهنگ دفاع مقدس ، گنجینه ای از اثار مستند ان دوران ، برای نمایش در جشنواره اماده شود .
لشگری پور دبیر این جشنواره گفت : علاوه بربازنگری اثار کوتاه و مستند سال های دفاع مقدس ، برای آشنایی فیلم سازان جوان حوزه دفاع مقدس در بخشی با عنوان چشم انداز سینمای مقاومت در عرصه های بین المللی ، گزیده ای از آثار کوتاه و مستند فیلم سازان کشورهای مختلف جهان با موضوع مقاومت در برابر ظلم وستم ، به نمایش گذاشته خواهد شد .
وی افزود : در بخش جنبی جشنواره هم ، در کارگاه های آموزشی با در بخش های مستند سازی و فیلم نامه نویسی ، فیلم سازان و کارشناسان حوزه های دفاع مقدس داشته های خود را به جوانان فیلم ساز ارایه می کنند .
وی با اشاره به بخش های مختلف مسابقه ای و غیر رقابتی جشنواره افزود : در این دوره جشنواره ،‌ فیلم های متقاضی حضور در دو بخش " الف " و " ب " مورد ارزیابی و داوری قرار خواهد گرفت .
دبیر جشنواره فیلم کوتاه جم گفت : در بخش " الف" آثار کوتاه ، داستانی ، مستند ، پویانمایی ، نماهنگ و فتورمان عموم فیلم سازان داوری خواهد شد .
وی افزود : در بخش " ب " جشنواره هم که به منظور ایجاد پویایی و بسترسازی برای حضور فعال فیلم سازان بسیجی طراحی شده است ، آثار کوتاه فیلم سازان بسیجی مورد ارزیابی و داوری قرار می گیرد .
لشگری پور افزود : بخش طرح وفیلم نامه و فیلم های 313 ثانیه ای از دیگر بخش های مسابقه ای جشنواره امسال است .
فیلمسازان علاقه مند به شرکت در این جشنواره تا 20 اسفند فرصت دارند ، آثار خود را به دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه جم ارایه کنند .
نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه جم ، همزمان با سالروز فتح خرمشهر و روز ملی مقاومت ، سوم خرداد 87 در تهران برگزار می شود .
با توجه به مشکلات بوجود آمده برای برپایی جشنواره سینمای دفاع مقدس که هنوز وضعیت برگزاری آن پس از چندبار تعویق زمان اعلام شده ، مشخص نیست ، جشنواره فیلم جم را می توان به نوعی ، فعالیتی در حد مقدورات انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ، برای روشن نگه داشتن چراغ سینمای دفاع مقدس دانست .
تعویق در برگزاری جشنواره سینمای دفاع مقدس در حالی است که با نگاهی گذرا به جدول اکران عمومی اثار سینمایی می توان به اقبال عمومی مردم به آثار با مضامین دفاع مقدس پی برد .
فیلم اخراجی ها در اکران عمومی خود رکورد فروش سینمای ایران را در اختیار گرفت و فیلم روز سوم هم ضمن کسب جوایز متعدد از جشنواره فیلم فجر ، با اقبال خوب مخاطبان در رده های بالای جدول فروش قرار گرفت و موجب رونق سینمای ایران شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار