چهارشنبه 17 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر معاون وزير ارشاد: اعتبارات بخش فرهنگ30درصد افزايش مي يابد

 
 

اکونیوز , شنبه 6 بهمن 1386

معاون وزير ارشاد: اعتبارات بخش فرهنگ30درصد افزايش مي يابد

 
 

غلامرضا دلشادي گفت:اعتبارات بخش فرهنگ در سال آينده حدود ‪ ۳۰درصد نسبت به سال جاري افزايش مي‌يابد.

معاون اداري مالي و امور استان‌هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت:اعتبارات بخش فرهنگ در سال آينده حدود ‪ ۳۰درصد نسبت به سال جاري افزايش مي‌يابد.
غلامرضا دلشادي در همايش مديران كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان‌هاي كشور در يزد افزود: بيشتر برنامه‌هاي بخش فرهنگ با رويكرد ديني و قرآني است.
وي با اشاره به توجه ويژه دولت نهم به بخش فرهنگ اظهارداشت: در سفرهاي استاني رييس جمهور و هيات دولت تاكنون ‪ ۳۵طرح عمراني و فرهنگي بزرگ به بهره‌برداري رسيده است.
دلشادي اضافه كرد: تعدادي طرح عمراني نيز در دست اجراست كه طي امسال و سال آينده به بهره‌برداري خواهد رسيد.
وي در ادامه، همايش مديران كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان‌ها را فرصت مناسبي براي بررسي مسايل و مشكلات و تعامل با يكديگر بيان كرد و گفت: در اين همايش عملكرد دو ساله وزارت فرهنگ و ارشاد بررسي مي‌شود.
دلشادي همچنين اظهارداشت: سياست‌ها و برنامه‌هاي اين وزارتخانه نيز با حضور مقام عالي وزارت ارايه خواهد شد.
وي افزود: در اين همايش ‪ ۹اداره كل كه در محورهاي مختلف از جمله نماز و مسايل ديني فعاليت‌هاي چشمگيري داشته‌اند معرفي و از آنها تجليل خواهد شد.
مدير كل روابط عمومي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز در اين همايش با اشاره به تدوين آيين نامه وظايف روابط عمومي‌ها در دولت نهم گفت: هويت بخشي روابط عمومي‌ها در اين دولت به بار نشسته است.
محمد قهرماني افزود: روابط عمومي در دولت نهم از جايگاه خوبي برخوردار شده‌است.
وي اجراي طرح‌هاي تبليغاتي ، اجراي مراسم و مناسبت‌ها و ايجاد رابطه‌خوب بين كاركنان سازمان ، نظارت بر انتشارات و نشريات دستگاه، مديريت پايگاه اينترنتي الكترونيكي و افكار سنجي را از وظايف روابط عمومي‌ها بيان كرد.
قهرماني همچنين بر اطلاع رساني ، تعامل و ارتباط با دستگاهها و مردم و پاسخگويي به مراجعات مردمي تاكيد كرد.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان يزد نيز در اين همايش گفت: بايد برنامه ريزي مناسب براي رفع مظلوميت بخش فرهنگ صورت گيرد.
حجت‌الاسلام احمد عجمين افزود: در برنامه ريزي‌ها بايد از ايده پردازي غافل نشويم چرا كه خيلي از برنامه‌هايي كه تدوين مي‌شود سير خود را طي نمي‌كند و از ايده‌پردازي محروم است.
در حاشيه برگزاري همايش ياد شده، نمايشگاههاي عكس سفر مقام معظم رهبري به استان يزد ، سفر رييس جمهوري به استان‌ها و عكس و كتاب انقلاب اسلامي نيز داير شده‌است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار