سه شنبه 16 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر ايرج نوذري: نوروز 87 كونگ‌فوي نمايشي را به مردم آموزش مي‌دهيم

 
 

فارس , سه شنبه 23 بهمن 1386

ايرج نوذري: نوروز 87 كونگ‌فوي نمايشي را به مردم آموزش مي‌دهيم

 
 

ايرج نوذري گفت:‌ مجموعه تلويزيوني «حادثه سازان» در 13 قسمت 45 دقيقه‌اي به تهيه كنندگي «محسن شانظري» براي پخش از شبكه تهران پخش خواهد شد.

ايرج نوذري با بيان اين مطلب گفت:‌ مجموعه تلويزيوني «حادثه سازان» در 13 قسمت 45 دقيقه‌اي به تهيه كنندگي «محسن شانظري» براي پخش از شبكه تهران پخش خواهد شد.
وي افزود: اين مجموعه براي تعطيلات نوروز پخش خواهد شد و هر شب نيز يك مهمان و يك كارشناس در برنامه حضور خواهد داشت و ما در هر قسمت كونگ فوي نمايشي را (كه در سينماو تلويزيون هم از آن استفاده مي‌شود) به بينندگان آموزش خواهيم داد.
وي در ادامه گفت: ما قصد داريم ورزش كونگ فو را كه ريشه در تئاتر چيني دارد به صورت تخصصي و با طرح كونگ فوي سينمايي در ايران آموزش دهيم.
وي در ادامه گفت: البته ما قصد داريم اين موارد را در مراحل تخصصي‌تر و براي علاقه‌مندان در آموزشگاه‌ها آموزش دهيم و در پايان به نفرات برگزيده مدرك كارشناسي كونگ‌فوي سينمايي ارائه دهيم.
وي در ادامه درباره شباهت اين برنامه با مجموعه‌اي كه سال گذشته با همين موضوع از شبكه تهران پخش شد نيز گفت: مجموعه «حادثه سازان» شباهتي با آن مجموعه برنامه ندارد و كاملا حرفه‌اي‌تر، جذاب‌تر و تخصصي‌تر است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار