جمعه 31 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گفتگوی ويژه ميراث فرهنگي كشور هويت مردم مسلمان ايران است

 
 

خانواده سبز , پنجشنبه 25 بهمن 1386

ميراث فرهنگي كشور هويت مردم مسلمان ايران است

 
 

زادسر جيرفتي مقاطع بعدي تحصيلات را تا سوم دبيرستان در دبيرستان‌هاي اميركبير و دهخدا و تا اخذ ديپلم راه و ساختمان را در هنرستان صنعتي شهيدبهشتي در شهر جيرفت ادامه داد و در سال 1356 با اخذ ديپلم از هنرستان مذكور براي رفتن به خدمت سربازي خودش را آماده‌كرده بود.

علي زادسر جيرفتي در سال 1337 هجري شمسي در روستاي «زوار وجلگه» از توابع بخش بزرگ ساردوئيه به دنيا آمده وتحصيلات ابتدايي‌اش را تا كلاس دوم دبستان در زادگاهش، «زوار وجلگه» و با تعليم محمد دريني كه با عنوان سپاه دانش در آنجا خدمت مي‌كرد، گذرانده و از كلاس سوم تا ششم دبستان را با پيمودن يك فرسخ راه در مركز بخش ساردوئيه به پايان رسانده است.
وي مقاطع بعدي تحصيلات را تا سوم دبيرستان در دبيرستان‌هاي اميركبير و دهخدا و تا اخذ ديپلم راه و ساختمان را در هنرستان صنعتي شهيدبهشتي در شهر جيرفت ادامه داد و در سال 1356 با اخذ ديپلم از هنرستان مذكور براي رفتن به خدمت سربازي خودش را آماده‌كرده بود.
از هفده، هجده سالگي در خدمت اهداف مقدس و متعالي حضرت امام خميني (ره) و انقلاب شكوهمند اسلامي بوده وجزو اولين انقلابيون و مبارزان جيرفت به شمار مي‌آيد. سروسامان دادن به راهپيمايي‌هاي قبل و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي در جيرفت، سخنراني‌هاي تند و آتشين عليه رژيم ستم شاهي، توزيع و نشر رساله و عكس و اعلاميه‌هاي حضرت امام خميني (ره) از جمله مبارزات ايشان بوده كه دو بار دستگير و زنداني شده است.
از مهرماه 1357 در مدرسه كرماني‌هاي قم به عنوان اولين طلبه شهرستان‌هاي جيرفت و عنبرآباد، رسما مشغول به تحصيل شده وحدود دو ماه مانده به پيروزي انقلاب مقدس اسلامي با ساده‌ترين شكل قابل تصور، زندگي مشتركش را شروع كرده ؛ حاصل اين ازدواج پنج فرزند است و اينك داراي سه نوه دختري است.
خداوند بزرگ به ايشان توفيق داد تا در طول دفاع مقدس هشت ساله ملت مجاهد ايران اسلامي، در دوازده عمليات جنگي و تاريخي شركت كرده و پابه‌پاي رزمندگان اسلام با متجاوزين بعثي بجنگد و اين افتخار را دارد كه جانباز انقلاب اسلامي است. علي زادسر جيرفتي از جمله نمايندگاني است كه با حضور خود در سه دوره نمايندگي مجلس (دوره سوم، چهارم و هفتم) صلاحيت خود را به عنوان نماينده مردم جيرفت و عنبرآباد نشان داده و يكي از علت هاي اصلي كانديدا شدن دوره هشتم و نمايندگي دوره هفتم را حفظ ميراث تاريخي و كهن جيرفت و عنبرآباد مي‌داند.وي با نطق‌هاي صريح و آشكار خود چندين بار به مسئولان ميراث فرهنگي هشدار داد كه اشياي قديمي و تمدن هشت هزارساله و پيشينه ايران به غارت مي‌رود ولي هيچ نهاد مسئول و پاسخگويي وجود نداشت تا جواب اين هشدارها را بدهد.
زادسر كه عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس هفتم است، معتقد است مي‌توان با پيگيري‌هاي مستمر و با هماهنگي مسئولان ذيربط، بخشي از هويت به يغما رفته ايران را پس گرفت كما اينكه چنين شد.
اين نماينده اعتقاد دارد كه به تنهايي نمي‌توان ايران را ساخت بلكه همه بايد دست به دست هم بدهند تا بتوانند در مقابل دشمنان خارجي و داخلي مقابله كنند و ايران اسلامي را از گزند هر آسيبي نجات دهند.مصاحبه ما با نماينده جيرفت و عنبرآباد كه تعصب خاصي نسبت به ميراث فرهنگي شهرش دارد و آن را جزو هويت شخصي خود مي‌داند، خواندني است.

از فعاليت هاي سياسي و انتخاباتي خودتان بگوييد كه از كي و كجا شروع شد؟
زادسر: بعضي از دوستان بزرگوار در جلسه‌اي موضوع نامزد شدن مرا براي دوره سوم مجلس شوراي اسلامي با بنده در ميان گذاشتند. ضمن تعجب، آن را جدي نگرفتم اما وقتي متوجه شدم كه مسئله جدي است، براي پاسخ گفتن، مهلت خواسته و پس از اطمينان از موافقت اكثريت مردم جيرفت و عنبرآباد ، وارد ميدان مبارزات سياسي، انتخاباتي جيرفت شدم و با وقف جسم، جان، قلم و بيان خويش در تحقق آرمان‌هاي اسلام سر از پا و روز از شب نمي‌شناختم .
حال پس از گذشت قريب به دوازده سال (سه دوره) تاكنون كسي نتوانسته از قدرت و موقعيتي كه در اختيارم قرار گرفته، استفاده اختصاصي ببرد و هرآنچه را كه از آن مردم بوده و هست، در راه خدا و مصلحت آنان هزينه كرده‌ام. در مدت مديد فعاليت براي نمايندگي جيرفتي‌ها و عنبرآبادي‌ها در مجلس حتي يك نفر هم پيدا نمي‌شود كه بتواند ثابت كند من با شيوه‌هاي كذايي، خودم را بر مردم جيرفت و عنبرآباد تحميل كرده باشم چرا كه معتقدم نمايندگي مجلس و وكالت مردم، امانت الهي، عبادت خدا و نوكري ملت است.قابل ذكر است بعد از اين‌كه در انتخابات دوره سوم شركت كردم و توسط استاندار وقت كرمان مورد خشم و غضب قرار گرفتم و سرانجام از رفتن به خانه ملت محروم شدم، از سر كنجكاوي در امتحان كنكور سال 68 – 67 شركت كرده وسپس راهي جبهه شدم و از نتيجه آن در اهواز مطلع شده و دانستم كه در رشته زبان و ادبيات انگليسي دانشگاه شهيد باهنر كرمان قبول شده‌ام.بعد از دوازده سال كه از اخذ ديپلم بنده مي‌گذشت وارد دانشگاه شده و تحصيلم را در رشته مذكورآغاز كردم و تا سال 1371 به تحصيل مشغول بودم كه مورد لطف خدا و محبت مردم جيرفت و عنبرآباد قرار گرفته و از تاريخ 7/3/1371 رسما به عنوان نماينده مجلس شوراي اسلامي كار خود را آغاز كردم.

نظر شما در رابطه با پرونده «آميا» چيست؟
زادسر: آنچه مسلم است در تاريخ 27/4/1373 برابر با ژوئيه 1994 يعني حدود سيزده سال قبل دو ساختمان متعلق به صهيونيسم بين‌الملل به نام‌هاي انجمن دوجانبه رژيم اشغالگر قدس (اسراييل) – آرژانتين (آميا) و هيئت انجمن‌هاي رژيم اشغالگر قدس (اسراييل) – آرژانتين (دايا) منفجر شده و 85 نفر كشته و 250 نفر نيز زخمي بر جاي گذاشت.بلافاصله ظرف كمتر از دو ساعت امپراطوري خبري تحت سلطه صهيونيسم بين‌الملل، جمهوري اسلامي ايران را به همراه حزب‌ا... لبنان باعث و باني آن انفجارها اعلام كرد و دليل آن را هم شعار معروف امام خميني (ره) عنوان كردندكه فرمودند: «ما انقلابمان را به جهان صادر مي‌كنيم» .در كمال تاسف مقامات مسئول ديپلماسي و اطلاعاتي و امنيتي كشورمان در آن وقت متوجه عمق اين توطئه از پيش طراحي شده صهيونيستي نشدند و نشانه رفتن انگشت اتهامات واهي بزك شده استكبار را به سوي جمهوري اسلامي جدي نگرفتند و اقدامات حقوقي، قضايي و ديپلماسي مقتضي را انجام ندادند.
بعد از اين‌كه مدت‌ها و بلكه سال‌ها گذشت و بحث دست داشتن جمهوري اسلامي در انفجار «آميا» به عنوان سوژه‌اي داغ و ژورناليستي توسط امپراطوري خبري غربي به جرياني خطرناك و مخرب عليه كشورمان تبديل شد، به ناچار برخي از مقامات ما را تكاني داد تا اقداماتي ولو ناكافي و نامناسب انجام دهند.
هنگامي كه مقامات وقت فهميدند كه توطئه‌اي گسترده و مرموز عليه انقلاب اسلامي پي‌ريزي شده و گام به گام در حال پياده شدن است، به فكر چاره‌انديشي افتادند و تمهيداتي را به وجود آوردند و در مقام دفاع از كيان جمهوري اسلامي ايران و اساس مذهب جعفري شيعه برآمدند كه البته بازهم آنگونه كه بايد رايزني جهاني صورت پذيرد، نشد و توفيق لازم به دست نيامد و اكنون بعد از سيزده سال كار به اينترپل كشيده شده و متاسفانه اين سازمان به اصطلاح بين‌المللي برخلاف قوانين جاري حاكم بر اين سازمان پليسي كه بايد در مسائل سياسي دخالت نكند، يك كار كم‌سابقه صددرصد سياسي انجام مي‌دهد و با 78 راي موافق براي مقامات جمهوري اسلامي اعلان‌هاي قرمز صادر مي‌كند يعني از 118 كشور شركت‌كننده در اجلاس اخير اينترپل فقط چهل كشور راي مخالف و ممتنع مي‌دهند و معني آن، اين است كه مقامات مربوط سياسي، قضايي، پليسي و ديپلماسي جمهوري اسلامي ،تلاش لازم را مبذول نفرموده‌اند وگرنه صهيونيست‌ها نمي‌توانستند از عهده چنين كار مهمي بر ضد ايران برآيند.
گفتني است جمهوري اسلامي ايران بايد با تمام توان وارد معركه شده و با يك ديپلماسي فراگير و قوي، معادلات صهيونيسم جهاني را در هم بريزيد و جنگ تبليغات منفي استكبار جهاني را عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي به نفع انقلاب اسلامي به پيروزي برساند.

نظر شما راجع به ماده 23 لايحه حمايت از خانواده كه در مجلس مطرح شد، چيست؟
زادسر: ماده 23 لايحه حمايت از خانواده مي‌گويد كه مردان براي ازدواج مجدد بايد از دادگاه اجازه بگيرند.اين سخن براي زنان مسلمان جمهوري اسلامي بسيار سخت و سنگين است و سروصدايي به راه افتاد كه قابل درك و وصف نيست آن هم راجع به ماده‌اي كه حتي هنوز شور اول آن هم تصويب نشده و به كميسيون قضايي و حقوقي جهت بحث و اظهارنظر ارجاع نشده است.به نظر بنده اين مبحث بسيار خطير، حساس، متحول‌كننده و چه بسا تشنج‌آفرين و حتي برهم زننده كانون‌هاي گرم خانوادگي است؛ بنابراين بايد با دقت تمام و با در نظر گرفتن همه جوانب آن را، بررسي كرد و تصميم گرفت با اين حال بعيد مي‌دانم با آن كيفيتي كه دولت تقديم كرده، تصويب شود.
ميراث فرهنگي جيرفت چگونه كشف و توسط چه كساني قاچاق شد؟ زادسر: متاسفانه بحث ميراث فرهنگي جيرفت بسيار بغرنج، پيچيده و عجيب است. آنچه كه غيرقابل انكار است، اين است كه گنج‌هاي زيرزميني در سرزمين جيرفت كه گنج ايران است، در شعاع منطقه‌اي پهناور براي اولين بار توسط راننده بيل مكانيكي سازمان آب منطقه‌اي كرمان كه مشغول حفر كانال‌هاي سد تنظيمي انحرافي بود، كشف و به سرعت باد در كل ايران و جهان منتشر شد زيرا آثاري كه كشف شد، در نوع خود بي‌بديل و بعضا منحصر به فرد بود و توجه جدي باستان‌شناسان ايران و جهان را به خود جلب كرد.در اين‌ميان عنصري دركمين‌نشسته، فرصت‌طلب و موقعيت‌شناس، خود را به منطقه رسانده و همانند يك موج‌سوار حرفه‌اي بر امواج به وجود آمده توسط ميراث فرهنگي جيرفت باستاني و بزرگ، سوار شد و نام و نشاني در كشور و موقعيتي در جهان به دست آورد و با تمام توان كوشيد تا گذشته شرم‌آور خويش را در اذهان افرادي كه او را مي‌شناختند، پاك كند و خود را به فردي كه مورد عنايت نظام اسلامي است، تبديل كند و به همگان بفهماند كه سازمان ميراث فرهنگي به غير از او، باستان‌شناس خبره و حرفه‌اي ديگري ندارد و خلاصه گذشته خودش را به هر نحو ممكن به فراموشي بسپارد كه شامل موضوعاتي مهم همانند موارد ذيل است كه روزنامه كيهان در تاريخ 6/3/1383 در صفحه دوم ستون ويژه با عنوان ميدان مسئله‌دار، آنها را ادعا كرده و همچنين اعلام داشته كه جهاد دانشگاهي و انجمن اسلامي دانشگاه تهران در تاريخ 12/6/1370 با نوشتن دردنامه‌اي به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامي از بازگشت اساتيد چند بار اخراج شده، به محيط مقدس دانشگاه انتقاد كرده‌اند.آري، ادعاهاي كيهان كه تاكنون كسي نتوانسته آنها را تكذيب كند، عبارتند از:

1- اخراجي از دانشگاه تهران به جهت عدم صلاحيت علمي.
2- ماركسيست و سوابق الحادي.
3- استهزاكننده شعائر ديني همانند اذان و اقامه.
4- بازرس ويژه شاهنشاهي.
5- تكثيركننده اعلاميه‌هاي گروهك‌هاي ضدانقلاب توسط دستگاه‌هاي دانشكده.
6- دشمني با دانشجويان حزب‌اللهي خصوصا دانشجويان دختري كه باحجاب كامل بوده‌اند.
7- اعلام‌كننده مواضع الحادي خود در حضور رييس وقت دانشكده ادبيات ،جناب آقاي دكتر مجتبوي كه من (يوسف مجيدزاده) ماركسيست هستم.
8- ابراز حمايت جدي خودش از به اصطلاح چريك‌هاي فدايي خلق در حضور اساتيد گروه باستان‌شناسي.
9- دشمني با نام مبارك و تاريخي جيرفت باستان و بزرگ و سعي بر امحاي اسم جيرفت در مكاتبات رسمي، اداري و محاورات سياسي، اجتماعي، فرهنگي، سمعي، بصري، باستاني و استفاده ازكلمه‌اي من‌درآوردي، بي‌پايه و ضدتاريخي به جاي نام جيرفت (البته اين بند مربوط به ساليان اخير مي‌شود) و...
آري، اين تبعه فرانسه كه متولد ايران است و همسر و فرزندش فرانسوي هستند، ظاهرا از سال هشتاد، هرساله به مدت چندين ماه در فصل‌هاي پاييز و زمستان به جيرفت مي‌آمد و تمام زمام امور ميراث فرهنگي و اشياي قيمتي منطقه را كنترل و مديريت مي‌كرد و كار را به جايي رسانده بود كه توانست برخي از مقامات مسئول قضايي و فرهنگي ساده‌انديش و سطحي‌نگر جيرفت را اغوا كند و توسط آنان يك كار بي‌سابقه و بسيار غريب و حيرت‌آور را در تاريخ جيرفت به مرحله اجرا درآورد كه از آن جمله مي‌توان به نامگذاري يكي از بهترين ميادين شهر جيرفت به نام خودش اشاره كرد و خدا مي‌داند بنده چه خون دل‌ها خوردم تا اين اسم شرم‌آور از ميدان مذكور پاك شود و به نام مبارك و نامي «شهيدان گمنام» مزين شود.با سماجت بنده و تلاش گسترده بسيجيان عزيز، آن لكه ننگ پاك شد اما منطقه از لوث تفكر استكباري و ترشحات سمي ديدگاه‌هاي كذايي اين عنصر آنچنان كه بايد پاك نشد و اين شخص هرچه كه در ايران و جهان دارد، از بركت نام ، تاريخ و گنج‌هاي تاريخي جيرفت مهمان‌نواز و سلحشورپرور دارد.
وي فردي است كه در كمال بهت و حيرت ديگر باستان‌شناسان ايراني و واقف به گذشته و حال او و همچنين توانمندي علمي و تخصصي وي، فقط و فقط خودش را باستان‌شناس و ذيصلاح در امور باستاني جيرفت مي‌داند و با وقاحت تمام ادعا دارد جيرفت بچه اوست كه البته قاطعانه پاسخ شنيد اين ادعا يك دروغ بزرگ است و متاسفانه اين جيرفت است كه مادر اوست زيرا جيرفت وي را بزرگ و به ايران و خارج معرفي كرده و نه بالعكس.
بنا بر آنچه گفته شد، نامبرده كه از بنده، صدمه ديده و ضربه خورده بود، در پي انتقامجويي برآمد و بعد از آن در مصاحبه و سخنراني‌هايش به جاي نام مبارك و تاريخي جيرفت از يك كلمه من درآوردي و مجعول «حوزه فرهنگي هليل‌رود» استفاده مي‌كرد و نهايت سعي و تلاش خود را جهت امحاي نام مبارك جيرفت به كار بست كه الحمدا... و با خون دل خوردن‌هاي بنده به شدت شكست خورد و ناكام ماند.
از اين عنصر فرصت‌طلب پرسيدند كه چرا به جاي «جيرفت» از اين كلمه مجعول و بي‌ربط و غيرعلمي «حوزه فرهنگي هليل‌رود» استفاده مي‌كنيد، پاسخ داده بود كه چون حوزه آبريز هليل‌رود بزرگ‌ترين رودخانه دائمي جنوب‌شرق كشور محسوب مي‌شود و از كوه‌هاي بافق سرچشمه مي‌گيرد و در جازموريان (حدود چهارصد كيلومتر) فرو مي‌رود و شامل شهرهاي ديگري نيز مي‌شود، نام جيرفت را حذف مي‌كنيم و از كلمه «حوزه فرهنگي هليل‌رود» استفاده مي‌كنيم تا موجب گله‌مندي شهرهاي ديگر نشود!در پاسخ به اين كلام سخيف و بدون پشتوانه تاريخي، علمي و اجتماعي و فاقد وجاهت دستوري اين دشمن نام جيرفت گفته شد: اگر چنين استدلالي درست بود، امروز مورخان در تاريخ ذكر كرده بودند:
1- «حوزه فرهنگي دجله‌رود»، نه «بين‌النهرين»
2- «حوزه فرهنگي فرات‌رود»، نه «بين‌النهرين»
3- «حوزه فرهنگي نيل‌رود»، نه «تمدن مصر باستان و دوران فراعنه» و...اين در حالي است كه هرگز چنين نشده و نخواهد شد زيرا تمدن‌ها در طول تاريخ در كنار و نزديكي رودها، چشمه‌ها و درياها تشكيل شده‌اند نه بر روي آنها. بسيار بديهي و ساده است كه تمدن جيرفت باستان در كنار و طول هليل‌رود تشكيل شده باشد و تا بعد از پيروزي انقلاب اسلامي تمام منطقه را از هنزا و رابر تا رودبار و منوجان و قلعه گنج و كهنوج، جيرفت مي‌گفتند براي اين‌كه جيرفت، جيرفت بزرگ بود ومساحتش بيش از پنجاه هزار كيلومتر مربع وجماعتش و صدها هزار نفر بوده است و در حقيقت از هجده استان بزرگ كشور، بزرگتر و از دوازده استان كشور، پرجمعيت‌تر بوده و هست و يكي از دلايل تقاضاي ما مبني بر استان شدن جنوب استان كرمان به مركزيت جيرفت، همين موضوع است.متاسفانه حضور ايشان به عنوان سرپرست تيم كاوشگران جيرفت باعث شده است كه:

1- مطابق راي صادره توسط رييس وقت دادگاه انقلاب جيرفت كه از دوستان خاص و مقرب اين عنصر كذايي است، بين ششصد هزار تا يك ميليون قطعه تاريخي قيمتي به كشورهاي مختلف دنيا خصوصا انگليس، فرانسه، ايتاليا، ژاپن و... قاچاق شود. (ظرف حدود سه سال)
2- دادگاه انقلاب جيرفت به نمايشگاه آثار عتيقه جيرفت كه شايعه بدل بودن برخي از آنها بر سر زبان‌ها بود، تبديل شده بود.
3- ادعاي اين آقاي سرپرست تيم كاوشگران بعد از سال‌هاي سال يكي ديگر از عجايب است كه سال گذشته مدعي شد كه:« نه خير، ششصد هزار عتيقه قيمتي قاچاق نشده بلكه سي هزار قطعه بوده است.»
4- وي كه از اول ماجرا در جيرفت حضور داشته، هرگز نگفته اين اشيا چگونه و توسط چه كساني از منطقه استخراج و به يغما برده شده‌اند. چه ارتباطي بين ايشان و تعداد اشياي به سرقت رفته مشخص شده در حكم صادره توسط رييس وقت دادگاه انقلاب وجود دارد؟ آيا ارقام ششصد هزار تا يك ميليون قطعه تصريح شده در حكم صادره فرد مذكور به قيمتي حدود سي ميليارد دلار توسط اين سرپرست تيم كاوشگر و دوستان نامبرده در آن وقت، ادعا شده و يا كارشناسان ديگر؟
5- علت اين‌كه نامبرده بعد از گذشت سال‌هاي سال رقم حداقل ششصد هزار قطعه را به سي هزار قطعه قاچاق شده، تقليل داده، چيست؟
6- اين سرپرست تيم كاوشگران مناطق باستاني جيرفت رقم سي هزار شئي قاچاق شده را از كجا و چگونه به دست آورده است؟
7- دليل اين‌كه مطابق ادعاي جناب آقاي بقايي، معاون ميراث فرهنگي كشور، حتي يك شئي شناسنامه‌دار به نام جيرفت در هيچ جاي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ثبت نشده، چيست؟
8- دلايل آمدوشد آسان و هميشگي و سالانه وي به جمهوري اسلامي ايران و فرانسه چيست و چگونه است كه كشور فرانسه اينگونه مقدمات رفت‌وآمد او را فراهم مي‌كند؟
9- ارتباط خاص ايشان با آقايان طه هاشمي و علي كارنما چيست و حمايت بي‌دريغ آنان چه مبنايي دارد؟
10- وي چرا تاكنون افشاگري روزنامه كيهان درباره خودش را تكذيب نكرده كه بعيد است چنين تواني داشته باشد زيرا كيهان، سوابق او را به طورمستند به نمايش گذاشت.

به عنوان سئوال آخر بفرماييد آيا دوباره براي انتخابات مجلس هشتم كانديداشده ايد؟
زادسر: بنده هرگز در ذهن خويش تصور هم نمي‌كردم كه روزي نامزد نمايندگي مجلس شوم چه رسد به اين‌كه عنوان پرمسئوليت نمايندگي مجلس شوراي اسلامي را پيدا كنم. هميشه مردم جيرفت و عنبرآباد، آن ديار متمدن، تاريخي و فرهيخته‌پرور به من امر مي‌كردند كه بايد كانديدا شوي و من هم امتثال امر مي‌كردم و حقيقتا مردم هم با بذل مال، وقت و فكر خويش، نام بنده را از صندوق‌هاي اخذ راي بيرون مي‌آوردند. براي دوره هشتم هم، فكر، انديشه و سياست بنده همين است.
بزرگان وفرهيختگان وتوده هاي مردم جيرفت وعنبر آباد به بنده امركرده اند كه براي دوره هشتم نيز كانديدا شوم و بنده هم امتثال امرولي نعمتان خودم را كرده وثبت نام كرده ام واين بهترين سياست است. انجام كارهايي كه برخي از نامزدهاي مجلس به آن تن در مي‌دهند، واقعا شرم‌آور است و بنده تا اين لحظه به فضل الهي به دنبال رياست و قدرت ندويده و بعد از اين هم نخواهم دويد.

و سخن پاياني؟
زادسر: در پايان بايد بگويم بعد از سه دوره نمايندگي مجلس، ادعاهاي ذيل را در حضور همه مردم جيرفت و عنبرآباد و مقامات كشور مطرح مي‌كنم: 1- هركس طي اين سه دوره (دوازده سال) نمايندگي، خداي ناكرده از بنده دروغ شنيده است به صورت مستند، ثابت كند زيرا هرگز دروغ نگفته ام و البته هزينه آن را هم پرداخته ام.
2- هركس كه نامه‌اي توسط پست جمهوري اسلامي براي بنده ارسال كرده و پاسخ آن را دريافت نكرده، با دليل اعلام كند.
3- هركس مدرك و شاهدي ارائه كند كه من طي اين سه دوره، يك نفر از اقوام و خويشان خود را با امكانات نمايندگي مجلس سركار برده‌ام، بنده تمام حرف‌هاي خود را پس مي‌گيرم.
4- اگر كسي سندي معتبر دال بر سوءاستفاده شخصي بنده از قدرت نمايندگي مجلس دارد، منتشر كند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار