پنجشنبه 30 آبان 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

افتتاح نمایشگاه عکس عفاف و حجاب (نور) در خانه عکاسان ایران

نمایش فیلمهای منتخب جشنواره نور

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
نگاهی دیگر به دنیای نمایشگرها
:: نکته آموزشی ::
بازیابی فایل های پاک شده

اخبار داخلی سياسی هوشیاری مردم ، مهمترین عامل پایداری اسلام

 
 

هموطن سلام , پنجشنبه 25 بهمن 1386

هوشیاری مردم ، مهمترین عامل پایداری اسلام

 
 

رئیس مجلس خبرگان رهبری هوشیاری و حضور مردم را در صحنه ، مهمترین عامل پایداری اسلام دانست.

هموطن سلام _رئیس مجلس خبرگان رهبری هوشیاری و حضور مردم را در صحنه ، مهمترین عامل پایداری اسلام دانست.
آیت الله هاشمی رفسنجانی عصر چهارشنبه درکنگره بزرگداشت علامه بلاغی در قم وی را یکی از اندیشمندان بزرگ جهان اسلام خواند و گفت: علامه بلاغی با تسلط به علوم اسلامی و دیدگاه ادیان مختلف تمام تلاش خود را برای خنثی کردن توطئه های تفرقه انگیز انگلستان ، به کار گرفت و توانست از حریم مذهب تشیع و حوزه های علمیه دفاع کند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: دشمنان اسلام در زمان علامه بلاغی با نفوذ عوامل تبشیری خود و به کار گیری فراماسون ها در راس حکومت های وابسته منطقه تمام تلاش خود را برای تضعیف دین اسلام و منزوی کردن روحانیت به کار گرفته بودند.
وی تصریح کرد : دشمنان ، امروز هم با ایجاد و تقویت گروه هایی انحرافی مثل طالبان، القاعده و فرقه های متعصب وهابی سعی می کنند به مردم دنیا القا کند که اسلام دین شمشیر و تحمیل است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی بزرگترین تفاوت زمان علامه بلاغی با دوره حاضر را هوشیاری علمای اسلام دانست و گفت: روحانیت در طول تاریخ همواره پناهگاه مردم بوده است و تا زمانی که رابطه بین مردم و روحانیت مستحکم باشد توطئه های دشمن کمترین تاثیر را خواهد داشت.
رئیس مجلس خبرگان رهبری تاکیدکرد: امروز دشمن در کنار تفرقه مذهبی، تفرقه سیاسی را در برنامه خود گنجانده است و توجه به این توطئه ها هوشیاری مضاعف مردم، روحانیان و مسئولان را می طلبد.
حجت الاسلام ربانی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نیز در این مراسم علامه بلاغی را بنیانگذار روشنفکری و تحول در حوزه علمیه نجف دانست و گفت: دشمن شناسی و آگاهی از تحولات منطقه و جهان از مهمترین ویژگیهای این عالم برجسته دنیای اسلام بود.
حجت الاسلام مبلغی مسئول برگزاری کنگره علامه بلاغی درگفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر معرفی آثار علمی و منتشر نشده علامه بلاغی را از اهداف مهم این کنگره برشمرد و افزود: 80 مقاله از پژوهشگران داخل و خارج کشور به کنگره بزرگداشت علامه بلاغی ارسال شده است.
این کنگره که به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می شود فردا نیز ادامه خواهد داشت.

 
 

رفسنجانی : عقب نشینی نخواهیم کرد
مردم باید متصدی امور خود باشند
انصاف و بیان حق از ویژگی های روحانیت است

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
چرا تحول در گمرک لازم است؟
:: فناوری اطلاعات ::
«آی تی» نجات بخش
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
برای یک انتقاد منطقی...
:: ورزش ::
کفاشیان: نیکبخت باید از حضور در پرسپولیس هم محروم شود
:: فرهنگ و هنر ::
عليرضا جمشيدي: جايگاه مطبوعات را ارج مي نهيم
:: حوادث ::
دستبرد اينترنتي به حساب مشتريان يک بانک خصوصي ناموفق ماند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار