يكشنبه 18 خرداد 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری کودکم انگشتانش را می مکد،چه کنم؟

 
 

دوشنبه 29 بهمن 1386

کودکم انگشتانش را می مکد،چه کنم؟

 
 

از مراحل آسان برای محدود کردن کودک استفاده کنید،برای مثال ابتدا به او بگویئد که در جمع انگشت خود را نمکد او کمکم در تنهائی نیز این کار را نمی کند.

کودکم انگشتانش را می مکند،6 ساله شده اما هنوز دست از این کار برنداشته چگونه باید به او کمک کنم؟این موضوع من را ناراحت می کند، چکار کنم تا این عادت را ترک کند؟
مکیدن انگشت در کودک کم سن و سال زیبا و با مزه به نظر می رسد اما وقتی کودک به مهد کودک می رود ولی هنوز انگشتش را می مکد،بسیار ناراحت کننده و برای والدین ازار دهدنده است که کودک خود را در این وضع ببینند ،برای آنکه به کودک کمک کنید تا این عمل را ترک کند می توانید راههای زیر را امتحان کنید:
1-از مایع های یاد آوری استفاده کنید،این روش از نظر خیلی از پزکشان روشی بی رحمانه است ولی زدن این محلول های بد مزه به کودک یاور می شود که نباید انگشت خود را بمکد البته فراموش نکنید این عمل را نباید برای تنبیه انجام دهید!
2-از مراحل آسان برای محدود کردن کودک استفاده کنید،برای مثال ابتدا به او بگویئد که در جمع انگشت خود را نمکد او کمکم در تنهائی نیز این کار را نمی کند.
3-با وی منفی نباشید،اگر کودکتان در انجام مراحل ترک این عمل پیشرفت کمی داشت او را سرزنش نکنید چون ممکن است که وی را از ادامه کار مائوس کنید.
4-از روش درمان معکوس استفاده کنید،در این روش وقتی در حال مکیدن یکی از انگشتان خود است از او بخواهید همه انگشتان خود را بمکد و روی خواسته خود پافشاری کنید،او پس از مدتی از این کار خسته شده و برای خلاص شدن از مکیدن همه انگشتان،دیگر همان یک را نیز نمی مکد!
5-بگذارید خودش اشتباهش را متوجه شود،او وقتی به جمع دوستان رفت و به خاطر این کارش توسط هم سن و سالانش مورد تمسخر قرار گرفت کم کم پی می برد که این عمل را باید کنار بگذارد و به زودی فراموش می کند که انگشتی برا ی مکیدن هم دارد!
6-برایش جایزه تعین کنید،بهترین راه برای خواستن انجام کاری توسط کودک ،دادن جایزه ای در ازای انجام آن کار توسط او است پس به او به ازای پیشرفت در ترک این عمل قول جایزه دهید و روی حرفتان بمانید،اثر معجزه بخش این عمل را به زودی خواهید دید!

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار