يكشنبه 17 شهريور 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  المپيک 2008 »

برنامه كامل ورزشكاران ايران اعلام شد

بازي‌هاي پارالمپيك افتتاح شد

سيزدهمين دوره رقابت هاي پارالمپيک

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
قیمت هارددیسک های جدید فک های بزرگان را با خاک آشنا کرد
:: نکته آموزشی ::
رمزهایی از ویندوز

اخبار داخلی ورزشی کفاشیان: کلمنته کتبا اعلام کند، دعوت می‌کنیم

 
 

همو طن سلام , دوشنبه 6 اسفند 1386

کفاشیان: کلمنته کتبا اعلام کند، دعوت می‌کنیم

 
 

کفاشیان گفت:کلمنته همانطور که عدم حضورش را به صورت کتبی اعلام کرد برای موافقت با سرمربیگری ایران و پذیرش تمامی شرایط و اقامت در کشور را نیز باید کتبا اعلام کند.

رییس فدراسیون فوتبال اعلام کرد : "خاویر کلمنته" مربی اسپانیایی اگر کتبا اعلام کند که شرایط ایران را پذیرفته از وی برای حضور در تیم ملی فوتبال دعوت می‌کنیم.
"علی کفاشیان"روز دوشنبه پس از پایان جلسه هیات رییسه در گفت و گو با خبرنگاران گفت:کلمنته همانطور که عدم حضورش را به صورت کتبی اعلام کرد برای موافقت با سرمربیگری ایران و پذیرش تمامی شرایط و اقامت در کشور را نیز باید کتبا اعلام کند.
وی با اشاره به این که واسطه‌هایی هستند که از جانب وی سخن می‌گویند، اظهارداشت: هنوز هیچ مدرکی مبنی بر قبول شرایط ایران از سوی وی بصورت کتبی به فدراسیون ارسال نشده است.
وی در خصوص نامزدهای ایرانی سرمربیگری تیم ملی تصریح کرد: "امیر قلعه نویی"،"بیژن ذوالفقار نسب"، "محمد مایلی کهن"، "افشین قطبی"و" مجید جلالی" گزینه‌های در نظر گرفته شده هستند.
کفاشیان ادامه داد: این مربیان برنامه‌ها و شرایط خود را ارایه کردند وما در جلسه هیات رییسه آنها را بررسی می‌کنیم وسپس یک نفر را برمی‌گزینیم.
رییس فدراسیون فوتبال با اشاره به این‌که امروز در جلسه هیات رییسه وقت نشد در خصوص سرمربی بحث کنیم، گفت:پس از بررسی شرایط افراد، فرد مورد نظر را به‌فدراسیون دعوت و شرایط خود را با وی در میان می‌گذاریم و پس از آن اسم سرمربی را در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام می‌کنیم.
وی در پاسخ به این که "آیا سازمان تربیت بدنی در انتخاب سرمربی دخالت می‌کند؟" گفت: سازمان هیچ دخالتی ندارد و فدراسیون به صورت مستقل عمل می کند.
وی همچنین با رد دعوت از "اکبر میثاقیان" به عنوان گزینه مربیگری تیم ملی گفت: مدیر فنی را نیز اعضا هیات رییسه انتخاب می‌کنند و سرمربی انتخاب شده نیز باید با مربیان دیگر تفاهم داشته باشد.
کفاشیان بیان داشت:برای بازی تدارکاتی با تیم ملی بلغارستان نامه نوشتیم و منتظر پاسخ آنها هستیم.

 
 

کفاشیان : قرار نیست شخصی و سلیقه ای عمل کنیم
کفاشیان : برای تیم ملی مربی جدید استخدام می کنیم
خط بطلان کفاشیان روی شایعات

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
هاشمي رفسنجاني: فعالان اقتصادي براجراي برنامه پنجم متمركز شوند
:: فناوری اطلاعات ::
رفع مشکلات نرم افزار پیام رسان فراموش شد
:: روی خط جوانی ::
آیا می دانید هاله شما چه رنگی است؟
:: ورزش ::
ايران به دنبال شکستن طلسم
:: فرهنگ و هنر ::
مهراوه شريفي‌نيا: زمان حضور در كارهاي مناسبتي زير ذره‌بين هستيم
:: حوادث ::
هيولاي خانه وحشت دسامبر محاكمه مي‌شود

يادداشت
:: ورزش ::
رضازاده: دلم مي‌گيرد ، به پكن نمي‌روم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار