دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی ورزشی قرارداد دایی یك ساله بسته شده است

 
 

يكشنبه 12 اسفند 1386

قرارداد دایی یك ساله بسته شده است

 
 

پس از افت و خیزهای فراوان بالاخره امروز علی دایی كاپیتان سابق تیم ملی فوتبال كشورمان با قراردادی یك ساله سكان هدایت فوتبال ایران را بدست گرفت.

پس از افت و خیزهای فراوان بالاخره امروز علی دایی كاپیتان سابق تیم ملی فوتبال كشورمان با قراردادی یك ساله سكان هدایت فوتبال ایران را بدست گرفت.
علی كفاشیان رییس فدراسیون فوتبال در این باره گفت : متاسفانه خاویر كلمنته برای حضور در تیم ملی وقت ما را گرفت و در نهایت دو روز پیش فدراسیون فوتبال هر گونه ارتباط با این مربی را قطع كرد و با توجه به توانایی و تجربه علی دایی در تیم ملی فوتبال كشورمان تصمیم گرفتیم ، هدایت تیم ملی را به او بسپاریم و در قراردادی یك ساله از این پس كاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران به عنوان سرمربی در تیم ملی فعالیت خواهد كرد.
وی در ادامه افزود : هدف ما حضور در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی است و بعد از آن برای حضوری موفق در این رقابت ها برنامه ریزی دقیقی خواهیم داشت.
كفاشیان درباره باشگاه سایپا كه هم اكنون دایی به عنوان سرمربی در آن فعالیت می كند ، اظهار كرد : با توجه به حضور تیم سایپا در رقابت های جام باشگاه های آسیا به آنها قول دادیم كه تا زمان یافتن جانشین برای دایی ، وی می تواند به این تیم كمك كند اما پس از حضور جانشین دایی در تیم سایپا ، او باید تمام وقت در اختیار تیم ملی فوتبال باشد.
این در حالیست كه فدراسیون فوتبال اختیار تام در انتخاب دستیاران به دایی داده است و سرمربی جدید تیم ملی باید حداكثر ظرف مدت سه روز آینده كمك مربیان تیم ملی را انتخاب و معرفی كند.
دایی تا 20 اسفند ماه فرصت خواهد داشت تا اسامی تیم ملی را اعلام كند.
بدین ترتیب علی دایی به عنوان سی و هشتمین سرمربی تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شد تا فوتبال كشورمان در 66 سال فعالیت رسمی خود این بار با پرافتخارترین فوتبالیست ملی خود ، وارد میادین بین المللی شود.

 
 

علی کریمی در تعقیب علی دایی
دایی و برهانی، استقلال را متوقف کردند

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار