پنجشنبه 8 خرداد 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری نوجوانانی که صبحانه می‌خورند لاغرتر باقی می‌مانند

 
 

همشهری انلاین , چهارشنبه 15 اسفند 1386

نوجوانانی که صبحانه می‌خورند لاغرتر باقی می‌مانند

 
 

کودکانی که روزانه به طور مرتب صبحانه می‌‌خورند، در مجموع رژیم غذایی سالمتری دارند و از لحاظ جسمی نیز فعال‌تر هستند.

نوجوانانی که صبحانه می‌خورند گرچه مقدار بیشتری کالری روزانه دریافت می‌کنند، اما نسبت به نوجوانانی که صبحانه نمی‌خورند، وزن کمتری دارند به گزارش خبرگزاری فرانسه دکتر مارک پریرا از بخش اپیدمیولوژی و بهداشت اجتماعی دانشگاه مینه‌سوتا در آمریکا که سرپرست این تحقیق بوده است، در این باره گفت: "این بررسی به روشنی از سایر تحقیقات دیگر در این زمینه حمایت می‌کند: کودکانی که صبحانه نمی‌خورند، وزن بیشتری می‌گیرند و در معرض خطر بیشتر چاقی هستند."
بررسی دانشگاه مینه‌سوتا نشان داد که نوجوانانی که روزشان را با خوردن صبحانه شروع می‌کنند، در طول روز نسبت به همسالانشان که صبحانه نمی‌خورند، در طول روز کالری، کربوهیدرات و فیبر بیشتری مصرف می‌کنند، اما در عین حال این نوجوانان صبحانه خور وزن کمتری دارند.
به گفته پریرا کودکانی که روزانه به طور مرتب صبحانه می‌‌خورند، در مجموع رژیم غذایی سالمتری دارند و از لحاظ جسمی نیز فعال‌تر هستند.
پریرا گفت برای آنکه به طور قطعی رابطه میان عادت صبحانه خوردن و وزن بدن ثابت شود، باید یک بررسی تجربی (experimental study) به عنوان مکمل بررسی مشاهده‌ای ‍(observational study) فعلی انجام شود.
شمار نوجوانام آمریکایی دارای اضافه وزن در طول 20 سال گذشته 3 برابر شده است و اکنون 16 درصد پسران نوجوان و 10 درصد دختران نوجوان دارای اضافه‌وزن هستند.

 
 

هشدار درباره شیوع چاقی در دختران
کارت‌ شناسایی بیومتریک چيست؟
اولین رصدخانه ملي ايران تاسيس مي‌شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار