 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسنا , شنبه 25 اسفند 1386 |
|
عليرضا داودنژاد: پروانه نمايش «تيغزن» صادر شد
|
| | | |
 | «تيغ زن» با مديريت فيلمبرداري جمشيد الوندي ساخته شد، تهيهكننده اين ساختهي داودنژاد را نيز خودش برعهده دارد
| 
عليرضا داودنژاد گفت: طي دو روز گذشته پروانه نمايش «تيغزن» صادر شده است و در صدد هستم فيلم را در اكران نوروزي به نمايش در آوريم.
اين كارگردان سينماي ايران با بيان اين مطلب خبر داد: چندي قبل براي نمايش در گروه قدس قرارداد بستهايم.
اين درحالي است كه روز چهارشنبه از سوي شوراي صنفي نمايش اكران فيلم «دايره زنگي» در گروه قدس براي اكران نوروزي قطعي اعلام شد.
«تيغزن» دربارهي پسر و دختري عاشق است كه در جواني يكديگر را گم ميكنند و در ميانسالي دوباره بههم ميرسند، اينك مرد دلباخته ماشين و زن شيفته ملك و طلا است. نقش اين دو كاراكتر را رضا عطاران و لادن مستوفي ايفا ميكنند.
همچنين علي صادقي، رضا داودنژاد نيز در اين فيلم به ايفاي نقش پرداختند.
«تيغ زن» با مديريت فيلمبرداري جمشيد الوندي ساخته شد، تهيهكننده اين ساختهي داودنژاد را نيز خودش برعهده دارد
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|