جمعه 20 ارديبهشت 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 _wap_site 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
پايان ماموريت CD-R
:: نکته آموزشی ::
موبایل ها ، دروغگویان را رسوا می کنند

اخبار داخلی اقتصادی واگذاری زمین برای یک میلیون مسکن مهر

 
 

هموطن سلام , چهارشنبه 7 فروردين 1387

واگذاری زمین برای یک میلیون مسکن مهر

 
 

معاون وزیرمسکن از واگذاری زمین برای ساخت یک میلیون و 45 هزار واحد مسکونی به تعاونی های مسکن مهر در سراسر کشور خبر داد.

معاون وزیرمسکن از واگذاری زمین برای ساخت یک میلیون و 45 هزار واحد مسکونی به تعاونی های مسکن مهر در سراسر کشور خبر داد.
خواجه دلویی عملکرد 9 ماهه برنامه تامین و تحویل زمین های اجاره ای 99 ساله به تعاونی های مسکن مهر را مطلوب دانست وگفت : استان های لرستان ، هرمزگان و سیستان و بلوچستان بیشترین واحد را در مرحله اخذ پروانه ساخت در زمین های اجاره ای 99 ساله داشته و استان های قزوین ، هرمزگان و بوشهر نیز بیشترین عملکرد را در مرحله پی سازی واحد های مسکونی در این زمین ها به نام خود ثبت کرده اند.
معاون وزیر مسکن در امور ساختمان و شهرسازی در عین حال تصریح کرد: استان سیستان و بلوچستان در میان استان های کشور، بیشترین فعالیت را درقبال تامین و ساخت واحدهای مسکونی در زمین های اجاره ای 99 ساله دارد.
وی همچنین گفت: تاکنون 12 استان بیش از 100 درصد سهمیه زمین های اجاره ای 99 ساله خود را واگذار کرده اند و همچنین بیش از 800 هزار تفاهمنامه واگذاری زمین به اعضا تعاونی ها برای آماده سازی امضا شده است.
خواجه دلویی با اشاره به اینکه تاکنون 18 استان بیش از 80 درصد از زمین های اجاره ای 99 ساله را تامین و واگذار کرده اند، گفت: تاکنون 220 هزار واحد مسکونی در قالب تعاونی مسکن مهر، پروانه ساخت گرفته و 30 هزار واحد مسکونی هم، مرحله پی سازی ساختمان خود را تمام کرده اند.
وی افزود: در برخی استان ها نیز مرحله نازک کاری ساختمان های مربوط به زمین های اجاره ای 99 ساله در قالب تعاونی مسکن مهر در مرحله اتمام است.
این مسئول گفت : تاکنون 9 هزار و 700 هکتار که مربوط به سایر دستگاهها بوده برای واگذاری به تعاونی های مسکن مهر در نظر گرفته شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
ضابطه‌مندي يا تعطيلي
:: فناوری اطلاعات ::
پارك‌هاي نوآوري در دروپا 2008
:: دانش و فناوری ::
کشف روش تعیین دقیق ساعت بیولوژیکی در زنان
:: ورزش ::
قطبي: من را با علي پروين مقايسه نكنيد
:: فرهنگ و هنر ::
صفار هرندي : وضعيت نمايشگاه كتاب نشان‌دهنده‌ي بهبود شرايط است
:: حوادث ::
متلک پسر همسایه ، بوی جنایت می داد

يادداشت
:: اقتصادی ::
رضایتمندی مردم ؛ اولویت دولت

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار