 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
برنا , جمعه 9 فروردين 1387 |
|
طنين آواز سينا سرلک در فستيوال جهاني AMG آمريکا
|
| | | |
 | سينا سرلک خواننده جوان کشورمان که به دعوت برگزار کننده گان فستيوال جهاني موسيقي AMG آمريکا راهي اين کشور شده فردا در شهر دالاس به اجراي قطعاتي از موسيقي ايران خواهد پرداخت.
| 
سينا سرلک که اوايل اسفند ماه گذشته براي اجراي چند کنسرت به آمريکا سفر کرده است فردا در شهر دالاس به روي صحنه خواهد رفت.
سينا سرلک خواننده جوان کشورمان که به دعوت برگزار کننده گان فستيوال جهاني موسيقي AMG آمريکا راهي اين کشور شده فردا در شهر دالاس به اجراي قطعاتي از موسيقي ايران خواهد پرداخت.
اين برنامه پيش از اين در شهرهاي لس آنجلس ، سانفرانسيسکو، آتلانتا ، ميامي و شيکاگو و در سالن هايي همچون دانشگاه USLA و کاديلاک با استقبال جالب توجهي برگزار شده است.
در اين کنسرت نوازندگاني چون شهريار فريوسفي (نوازنده تار)، پدرام درخشاني(نوازنده سنتور) و علي پژوهشگر(نوازنده عود) سينا سرلک را درآوازها و تصنيف هايي که بر روي اشعار مولانا ، حافظ و سعدي تنظيم شده همراهي مي کنند.
اين در حالي است سرلک سپتامبر2007(دي ماه 86) به همراه آرش کامور ، مهدي رستمي و مسعود نادري در فستيوال جهاني کاسا اسپانياشرکت کرده بود و اوايل سال 2008 در فستيوال ديگري با نام گلدن کانادا در شهر هايي همچون ادمونتون ، ونکوور، کرگري ، تورنتو ، اوتاوا و مونترال برنامه هايي را اجرا کرده که با استقبال مواجه شده است.
به هر حال به نظر مي رسد که اين خواننده جوان که سال هااست از محضر اساتيدي همچون محمد رضا شجريان به دانش اندوزي پرداخته صدايش بسيار مورد توجه مخاطبان قرار گرفته و سطح انتظارات به مرور زمان از او در حال بيشتر شدن است.
ياد آور مي شود سينا سرلک پس از کنسرت فرداي خود در دالاس راهي هيستون مي شود تا روز دوشنبه در اين شهر به اجراي برنامه بپردازد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|