دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی رسانه اهتزاز پرچم فرهنگ و هنر در تعطيلات با تلويزيون و سينما

 
 

سه شنبه 13 فروردين 1387

اهتزاز پرچم فرهنگ و هنر در تعطيلات با تلويزيون و سينما

 
 

«به همين سادگي» ساخته رضا ميركريمي که بهترين فيلم جشنواره‌ فجر شد در اكران نوروزي تاكنون بيش از 27 ميليون و 500 هزار تومان فروش داشته است.

رخوت تعطيلات طولاني نوروز اگرچه دامن فرهنگ و هنر را نيز مي‌گيرد اما امسال سينما و تلويزيون تا حد قابل‌قبولي بار ديگر هنرها را به دوش کشيدندتا پرچم هنري کشور در باد بهاري به اهتزاز درآيد.
تئاتري‌ها کرکره سالن‌هاي نمايش را زودتر از نوروز پايين کشيدند و تا هفته بعد نيز قصد شروع به کار ندارند، اهالي موسيقي هم در سفر و حضر به کوک کردن سازهاي خود مشغول بودند و فعلا خبري از کنسرت‌هاي بهاري به گوش نمي‌رسد. هنرمندان تجسمي نيز دل به طبيعت سپرده‌اند تا با الهام از آن مدتي ديگر دوباره سري به گالري‌ها و نمايشگاه‌ها بزنند؛ حتي موزه هنرهاي معاصر تهران نيز تا هفته بعد به تعطيلات خود ادامه مي‌دهد.

فروش قابل‌قبول گيشه
اما برخلاف اينها، سينما روزهاي نسبتا خوبي را پشت سر گذاشت. با وجود خلوتي خيابان‌ها، نمايش مدام برنامه‌هاي تلويزيوني و ديد و بازديد‌هاي تمام نشدني نوروز، گيشه سينماهاي پايتخت، فروش قابل توجهي داشتند. فارابي هم البته در تعطيلات است و نمي‌توان آمار فروش رسمي را اعلام کرد اما ايسنا از طريق پخش کنندگان آمار فروشي ارائه کرده است.
«به همين سادگي» ساخته رضا ميركريمي که بهترين فيلم جشنواره‌ فجر شد در اكران نوروزي تاكنون بيش از 27 ميليون و 500 هزار تومان فروش داشته است.
فرجي مدير امور سينمايي حوزه هنري گفته که اين فيلم در 8 سينما تا 10 فروردين ماه به اين رقم فروش دست يافته است و مجموعه‌ اريكه ايرانيان نيز به‌صورت تك سئانس آن را نمايش مي‌دهد.
فيلم‌هاي «دايره زنگي» و «مجنون ليلي» اما وضعيت بهتري دارند و در رقابتي تنگاتنگ به‌ترتيب 240 و 250 ميليون تومان فروخته‌اند. فيلم «مجنون ليلي» قاسم جعفري تا 11 فروردين‌ماه پرفروش‌ترين فيلم اكران نوروزي بوده است.
علي سرتيپي، پخش‌كننده‌ اين فيلم فروش آن را بعد از 11 روز در 22 سينماي تهران250 ميليون تومان اعلام كرد. وي با اشاره به فيلم «زن دوم» به كارگرداني سيروس الوند به‌عنوان ديگر فيلم اكران نوروزي، اظهار داشت: اين فيلم كه در 10 سينماي تهران در حال اكران است تا 11 فروردين ماه فروشش به 82 ميليون تومان رسيده است.
مصطفي شايسته، پخش‌كننده‌ فيلم «دايره زنگي» به كارگرداني پريسا بخت‌آور نيز فروش اين فيلم را 240 ميليون تومان تا 11 فروردين ماه اعلام كرد و افزود: فروش اين فيلم بعد از پخش تيزرش از تلويزيون بسيار رشد داشته است و روزانه به بالاي 35 ميليون تومان رسيده است. اين فيلم در 22 سينما به نمايش درآمده است.
در همين حال سينما آزادي طي 12روز اول بازگشايي‌اش با استقبال 25 هزار مخاطب در مجموع 50 ميليون تومان فروش داشته است.
اكبر تشكري‌نيا، مديرعامل توسعه فضاهاي فرهنگي شهرداري تهران در گفت‌وگو با ايسنا با اعلام اين مطلب گفت: ما به هدف اصلي‌مان كه قصد داشتيم، سينما آزادي فضاي امني براي پركردن اوقات فراغت خانواده‌ها باشد نزديك شده‌ايم و خانواده‌ها طي اين مدت استقبال بسيار خوبي از اين سينما داشتند و اكثرا هم راضي بوده‌اند.
وي با اشاره به فيلم‌هايي كه دراين مجموعه به نمايش درآمده است، اظهار داشت: در سالن اصلي اين سينما، «زن دوم» به نمايش در مي‌آيد و «دايره زنگي» در سالن شهرفرنگ، «مجنون ليلي» در شهر هنر و « به‌همين سادگي» در «شهر قصه» اكران مي‌شوند، ضمن آنكه سالن «شهر هفتم» به‌صورت تك سئانس به نمايش فيلم خارجي «فرزندان بشر» اختصاص داشت و به خاطر استقبالي كه از فيلم‌هاي ايراني مي‌شود، به‌صورت فوق‌العاده در اختيار اين فيلم قرارگرفته است.
تشكري‌نيا ساعت آغاز سئانس‌هاي اين سينما را از ساعت 14 اعلام كرد و گفت: به خاطر تاسيسات جانبي سينما آزادي از جمله پله برقي‌ها و هزينه‌هاي زيادي كه كاركردن آنها در پي‌دارد مقرون به صرفه نيست اينكه بخواهيم در صبح كه معمولا ظرفيت سالن‌ها هم تكميل نمي‌شود، سئانس اختصاص بدهيم.
او عمده‌ترين مشكل سينما آزادي را عدم‌وجود پاركينگ دانست و اظهار اميدواري كرد: پاركينگ سينما ظرف يك سال آينده به بهره‌برداري برسد.

بازار داغ تلويزيون
اما گيرنده‌هاي تلويزيون گرم‌تر از سفره هفت سين از صبح علي الطلوع تا نيمه‌هاي شب، رونق ميهماني‌ها و اوقات فراغت خلق‌الله شدند.
فيلم‌هاي روز دنيا به‌صورت قابل‌قبولي به نمايش درآمدند، اگرچه تلويزيون در اين زمينه بايد سپاسگزار فيلمسازان مستقل آمريکايي باشد که در سال 2007 ترجيح دادند فيلم‌هاي قابل نمايشي از تلويزيون ايران بسازند!
سريال‌هاي نوروزي نيز در نوروز 87 قابل توجه بودند. مرکز تحقيقات صدا وسيما با وجود زيرنويس‌هاي مکرر در برنامه‌هاي تلويزيوني هنوز آماري درباره پر بيننده‌ترين برنامه‌ها و سريال‌ها ارائه نکرده اما به‌نظر مي‌رسد سريال طنز «مرد هزار چهره» ساخته مهران مديري پربيننده‌ترين برنامه تلويزيون باشد. اگرچه اين سريال از همان ابتدا با مخالفت‌هاي زياد و اعتراض‌هاي پراکنده به نمايش درآمد.
مثلا اداره كل ثبت احوال استان فارس از تهيه‌كنندگان اين مجموعه تلويزيوني شكايت كرد. به گزارش تابناک، وکيل اداره كل ثبت احوال استان فارس، با تهيه و تقديم دادخواستي به دادگستري فارس از مسئولان و دست اندركاران مجموعه تلويزيوني مرد هزار چهره شكايت كرد.
در اين دادخواست مواردي به‌عنوان دلايل و مستندات توهين بيان شده است از جمله: انتساب شخصيت اصلي داستان به‌عنوان شخص كلاهبردار شياد و متقلب در مجموعه ثبت احوال شيراز، ارائه فضاي بي‌نظم و خارج از شان اداري در ثبت احوال شيراز و القاي سوءاستفاده از موقعيت شغلي توسط كاركنان اداره كل ثبت احوال شيراز.
در اين دادخواست، ثبت احوال استان فارس خواستار اعاده حيثيت و دريافت 21 ميليارد ريال به‌عنوان خسارت معنوي وارد شده به مجموعه ثبت‌احوال شيراز شده است اما به‌نظر مي‌رسد با اتمام تعطيلات بايد از امروز شاهد اعتراض‌هاي ديگري به اين سريال باشيم که ظاهرا در ميانه پخش نيز گرفتار جرح و تعديل شد. اتفاقي که براي ديگر سريال‌ها از جمله «قرارگاه مسکوني» جواد رضويان رخ داد.

 
 

نوروز 87 همراه با یازده فیلم و سریال در هر روز

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار