 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
همشهری انلاین , يكشنبه 25 فروردين 1387 |
|
شانس طلايي
|
| | | |
 | همسايه كه از پر بودن تفنگ اطلاع نداشت، در حال تميز كردن آن بود كه ناگهان تيري از آن شليك شد. اين گلوله پس از شكستن شيشه وارد اتاق خواب مرد شد و به همان محلي اصابت كرد كه اين مرد سرش را روي بالش گذاشته بود. | 
منهتن: بي خوابي شبانه يك مرد، او را از مرگ حتمي نجات داد. اين مرد47 ساله حدود نيمه شب به رختخواب رفت اما هرچه تلاش كرد خواب به چشمانش نيامد. اين مرد خوششانس سرانجام تصميم گرفت به آشپزخانه برود و قرص خواب آور بخورد. اما همينكه از رختخواب بيرون آمد صداي شليك يك گلوله و به هوا رفتن پرهاي بالش او را غافلگير كرد.
وي در تشريح اين حادثه گفت: به محض اينكه از تخت بيرون آمدم، چيزي به شيشه برخورد و بلافاصله بالشم را پاره كرد. به گفته پليس، اين گلوله از تفنگ شكاري همسايه بغلي شليك شده بود. اين همسايه كه از پر بودن تفنگ اطلاع نداشت، در حال تميز كردن آن بود كه ناگهان تيري از آن شليك شد. اين گلوله پس از شكستن شيشه وارد اتاق خواب مرد خوش شانس شد و دقيقا به همان محلي اصابت كرد كه اين مرد سرش را روي بالش گذاشته بود.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|