دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

سینوزیتی ها بخور گرم دهند

سینوس ها" فضاهای خالی پُر از هوا هستند که در قسمت جلوی جمجمه در استخوان های سر و صورت قرار دارند.

 
اخبار جاده تندرستی هفته

اخبار جاده تندرستی ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

از 9/9/1387 تا 15/9/1387
 سودمندی امگا 3 در درمان بیماری های چشم
12/9/1387
دو بار مصرف ماهی و امگا3 در هفته تا 38 درصد از احتمال ابتلا به این بیماری می كاهد و به بهبود این بیماری نیز کمک می کند.

خوردن غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3 مانند ماهی و گردو و برخی میوه ها و سبزیجات خطر ابتلا به بیماری چشمی مربوط به دوران پیری موسوم به استحاله ماكولا را هم در مراحل اولیه و هم مراحل پیشرفته کاهش می دهد.

 12/9/1387
مردم فريب دستگاههاي کوچک کننده بيني را نخورند
اين نوع دستگاهها به هيچ عنوان در دنياي پزشکي مورد تاييد علمي نبوده و فقط نوعي سودجويي محسوب مي شود.

رييس انجمن تحقيقات راينولوژي ،درباره شيوه جديد کلاهبرداري از مردم با استفاده از دستگاههاي کوچک کننده بيني هشدار داد.

 
 داروهاي ضدسرفه مي‌توانند منجر به اختلال در ضربان قلب شوند
12/9/1387
کلينيک پزشکي آلمان توصيه مي کند که بيماران براي درمان سرفه هاي خود با مشاوره گرفتن از پزشک به دنبال داروهاي جايگزين باشند.

داروهاي ضدسرفه داراي ماده‌اي به نام cloutinol هستند که احتمال مي رود موجب اختلال درضربان قلب شود.

 11/9/1387
تاثیر شاد بودن بر درمان سرطان
خنده و شادی با كاستن از فشارخون موجب كاهش استرس و افزایش آرامش می شود ، ضمن اینكه تنفس را بهتر می كند و عملكرد ماهیچه ها را افزایش می دهد.

پژوهشگران مركز سرطان اینشتین بیمارستان مونتفیور در برونكس آمریكا تعدادی از بیماران مبتلا به سرطان را در كلاس های خنده درمانی شركت دادند.

 
 شناسايي فاكتور جديد و موثر در بازگشت سرطان خون
11/9/1387
اين تغييرات ژنتيكي در بيماران باعث مي‌شود كه مكانيسم‌هاي بيولوژيكي مربوط به عملكرد گلبولهاي سفيد خون و ژنهاي سركوب كننده تومور دچار اختلال شوند.

اين تغييرات ژنتيكي در بيماران باعث مي‌شود كه مكانيسم‌هاي بيولوژيكي مربوط به عملكرد گلبولهاي سفيد خون و ژنهاي سركوب كننده تومور دچار اختلال شوند.

 11/9/1387
وزن دوره میانسالی با ابتلا به آلزایمر ارتباط دارد
ارتباط نزدیكی بین چاقی و هورمون های تنظیم كننده اشتها با عملكرد مغز وجود دارد؛ چاقی و كاهش عملكرد ذهنی با التهاب و بروز بیماری مرتبط است.

بررسی های جدید نشان داد، زنانی كه در میانسالی، اضافه وزن دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر هستند؛ در حالی كه احتمال مبتلا شدن مردان کم وزن به بیماری های تخریب كننده مغز بیشتر است.

 
 6 تهدید بزرگ برای سلامت مردان
11/9/1387
اغلب مردان به سلامت جسم و روح خود چندان توجهی نمی کنند. آنها فکر می کنند که اگر نقش اجتماعی آنها زنده و پویا است، بنابراین سالم نیز هستند.

از لحظه تولد تا پیری، به نظر می رسد که زنان سالم تر از مردان هستند. بالغ بر 15 نوع عامل مرگ در زنان و مردان مشترک است، به استثنای آلزایمر که اغلب مردان آن قدر عمر نمی کنند تا این بیماری در آنها توسعه یابد.

 11/9/1387
نوجوانان پرخاشگر از تماشاي صحنه درد كشيدن افراد لذت مي‌برند!
فعاليت قسمتي از مغز كه آميگدال و استرياتوم قدامي ناميده مي‌شود، نشان دهنده لذت بردن نوجوانان پرخاشگر از تماشاي درد كشيدن افراد است.

نتايج يك پژوهش نشان مي‌دهد بخشي از مغز نوجوانان پرخاشگر كه مرتبط با پاداش است، ضمن ديدن تصاويري كه در آن فردي به ديگري ضربه وارد مي‌كند، فعال مي‌شود.

 
 مصرف داروهاي ادرار آور،‌ خطر بروز ديابت را تشديد مي‌كند
11/9/1387
با مصرف داروهاي كاهش دهنده فشار خون در ازاي كاهش 5/0 ميلي پتاسيم درهر ليتر از سرم پتاسيم حاصل از خون، خطر بروز ديابت 45 درصد افزايش مي يابد.

پژوهشگران در آمريكا هشدار دادند: اگر سطح پتاسيم خون كاهش پيدا كند، احتمال ابتلا به بيماري ديابت تشديد مي‌شود.

 11/9/1387
در روابط جنسی مقعدی احتمال ابتلا به عفونت های ایدز بیشتر است!
نوع نگرش جامعه و مردم به بیماران ایدزی در بهبود سلامت آنان مهم است.

یک متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری هشدار داد که در روابط جنسی مقعدی نسبت به راههای دیگر، شانس ابتلا به عفونت های ایدز افزایش می یابد.

 
 بیش از 90 درصد تظاهرات بیماری ایدز در پوست ظهور می کند
11/9/1387
عفونت های پوستی در بیماران ایدز اگر به موقع درمان شود قابل کنترل است و می توان از گسترش آن در فرد مبتلا جلوگیری کرد .

یک متخصص پوست گفت: ویروس ایدز از راه ترک های مخفی در پوست وارد بدن می شود و بیش از 90 درصد تظاهرات ایدز در پوست خود را نشان می دهد.

  1   2
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار