دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی حمایت مجلس از مواضع گروه مذاکره کننده هسته ای

 
 

يكشنبه 2 تير 1387

حمایت مجلس از مواضع گروه مذاکره کننده هسته ای

 
 

نمایندگان مردم همچنین بر اقتدار اعضای گروه مذاکره کننده در گفتگو با پنج به علاوه یک تاکید کردند.

هموطن آنلاین _ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه غیرعلنی امروز که برای بررسی آخرین تحولات پرونده هسته ای تشکیل شده بود از مذاکرات گروه هسته ای ایران با پنج به علاوه یک حمایت کردند.
تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این جلسه همچنین تاکید کردند مجلس جدید قاطعانه پشتیبان پرونده هسته ای ایران خواهد بود.
نمایندگان مردم همچنین بر اقتدار اعضای گروه مذاکره کننده در گفتگو با پنج به علاوه یک تاکید کردند.
سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این جلسه با تشریح روند مذاکرات جمهوری اسلامی ایران با گروه پنج به علاوه یک تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با تدبیر و اقتدار، گفتگو با آژانس بین المللی انرژی اتمی و گروه پنج به علاوه یک را پیش خواهد برد و از حقوق هسته ای مردم ایران به حق دفاع خواهد کرد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی حضور علی لاریجانی را در راس مجلس شورای اسلامی مغتنم و فرصتی برای پیشبرد پرونده هسته ای کشورمان توصیف کرد و گفت: در موضوع هسته ای کشورمان از دیپلماسی پارلمانی به عنوان یک ظرفیت خوب استفاده خواهد شد.
جلیلی از همکاری های مجلس، به ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی تشکر کرد و افزود: حمایت و پشتیبانی مجلس از مواضع هیئت مذاکره کننده باعث اقتدار بیشتر در مذاکره با کشورهای بزرگ است.
در جلسه غیرعلنی امروز مجلس شورای اسلامی همچنین لاریجانی رئیس مجلس و آقازاده رئیس سازمان انرژی اتمی سخنرانی کردند.

 
 

هنـر گفتگـو با همسـرتان را بياموزيـد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار