 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ايسکانيوز , دوشنبه 23 فروردين 1389 |
|
بازداشت شوهر 55 ساله به اتهام کشتن زن 17 ساله
|
| | | |
 | بررسی ها نشان می داد «بنفشه» از رابطه مرموز مادرش و «شاپور» اطلاع داشت و به همین دلیل قربانی شد. |  مردی میانسال که به اتهام کشتن همسر نوجوان خود تحت تعقیب پلیس تهران بود پس از یک سال زندگی زیرزمینی بازداشت شد.
شامگاه 18 اردیبهشت 1388 بدن نیمه جان زن 17 ساله ای به نام «بنفشه» تحویل اورژانس بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران شد اما وی که کاردآجین شده بود بر اثر شدت خونریزی جان سپرد.
همان موقع افسر نگهبان کلانتری 111 هفت چنار با کشیک وقت دادسرای امور جنایی پایتخت تماس گرفت و ماجرا را در میان گذاشت.
سپس این مقام قضایی به همراه افسران دایره 10 اداره آگاهی مرکز به بیمارستان رفت و با دیدن پیکر زن نگون بخت رسیدگی به جنایت را در دستور کار خود قرار داد.
شواهد نشان می داد «بنفشه» آخرین بار با مادر 40 ساله اش دیدار داشت.
بنابراین «مهری» 40 ساله به بازجویی فراخوانده شد و گفت : شوهرم ، مردی شکاک بود و به همین خاطر چند سال پیش از او جدا شدم.
وی ادامه داد : سه سال پیش «بنفشه» با مردی پولدار به نام «شاپور» ازدواج کرد و یک سال بعد بچهدار شدند.دخترم اما از شوهر 55 ساله اش دل خوشی نداشت و بدون این که رسما طلاق بگیرند جدا از هم زندگی میکردند.
در این مدت دخترم 300 سکه از مهریه 400 سکه ای خود را گرفته و پیش خواهر بزرگرش «آرزو» بود.
«مهری» اضافه کرد : روز حادثه درون خانه ام بودم که زنگ در را زدند.وقتی در را باز کردم «بنفشه» را با سر و روی خونین دیدم.دخترم ، بریده بریده گفت مردی با زور ، وی را سوار پژو پرشیا کرده و بعد از زخمی کردنش به بیرون ماشین انداخته است.شاید پرشیای مشکی مال «شاپور» باشد.
با طرح این موضوع ، دستور بازداشت «شاپور» صادر شد و تحقیق تخصصی پلیس آگاهی ، رسیدگی به پرونده را به مرحله تازه ای رساند.
بررسی ها نشان می داد «بنفشه» از رابطه مرموز مادرش و «شاپور» اطلاع داشت و به همین دلیل قربانی شد.
11 ماه از جنایت تکان دهنده گذشته بود که سرانجام متهم ردیف نخست در تهران بازداشت شد و زندگی زیرزمینی اش پایان یافت.
«شاپور» اما امروز در شعبه دوم بازپرسی دادسرای امور جنایی پایتخت ، خود را بی گناه خواند و ادعا کرد فقط از سر دلسوزی به مادرزنش کمک مالی میکرده است.
این اظهارات در شرایطی در پرونده «شاپور» ثبت می شد که آرزو - خواهر 25 ساله بنفشه - گفت : وضع مالی «شاپور» خوب بود و خواهرم وقتی با این مرد ازدواج کرد 14 سال بیش تر نداشت.«بنفشه» چیزی از دنیا نمیدانست و البته دوست داشت مثل آدم های پولدار زندگی کند.
وی توضیح داد : مادرم عامل ازدواج «بنفشه» و «شاپور» بود و من از همان روز اول می دانستم زندگی خواهرم با مردی که 40 سال از او بزرگ تر بود آخر و عاقبت خوشی ندارد.
ظهر دوشنبه بازپرس «شاهنگیان» قرار بازداشت موقت «شاپور» را صادر کرد و تحقیق جامع تر درباره زوایای پنهان جنایت ادامه یافت. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|