چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث قاتل خواستگار به مرگ محکوم شد

 
 

ايران , چهارشنبه 26 خرداد 1389

قاتل خواستگار به مرگ محکوم شد

 
 

مرد جوان كه با همدستي برادر خود و دوستانش خواستگار خواهرشان را به قتل رسانده بود با حكم دادگاه محكوم به مرگ شد.

قاتل خواستگار به مرگ محکوم شد
«مهدي» - 29 ساله - صبح روز سه‌شنبه چهارم تير 87 همراه 3 مرد به خانه‌اي در خيابان نامجو رفته و پس از درگيري لفظي - صاحبخانه 48 ساله - را به قتل رسانده و متواري شدند.
اما ساعاتي بعد هر چهار متهم فراري دستگير شدند.مهدي - عامل اصلي جنايت - با اعتراف به قتل گفت: مقتول براي خواهرمان مزاحمت ايجاد كرده بود و وقتي از ماجرا باخبر شديم تصميم به انتقام گرفتيم.
در جلسه محاكمه ديروز كه در شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران به رياست قاضي «نورالله عزيزمحمدي» برگزار شد، ابتدا نماينده دادستان با بيان كيفرخواست گفت: «مهدي» - 29 ساله - متهم به قتل عمدي «حمزه» و مشاركت در نزاع دسته‌جمعي است. بنابراين با توجه به اقرار صريحش، تأييد سلامت روحي متهم در زمان حادثه از سوي پزشكي قانوني و بازسازي صحنه جنايت تقاضاي اشد مجازاتش را دارم.»
سپس وكيل اولياي دم نيز خواستار قصاص عامل جنايت شد.در ادامه دادگاه متهم اصلي در دفاع از خودپرداخت.
هيأت قضايي دادگاه - رسولي، بردبار، واعظي و سري - به رياست قاضي عزيزمحمدي پس از دريافت آخرين دفاعيات متهم وارد شور شده و به اتفاق آرا متهم اصلي را به قصاص نفس - اعدام - محكوم كردند. پرونده ساير متهمان نيز در دادگاه ديگري رسيدگي خواهد شد.

 
 

عروس سياه‌بخت، قرباني حسادت
راز جسدي در باغچه
3 بار قصاص برای جنایت خانوادگی

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار