شنبه 15 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی وبگردی 2 دلیل مهم برای بروز اختلالات ژنتیکی در نوزادان

 
 

سه شنبه 30 تير 1394

2 دلیل مهم برای بروز اختلالات ژنتیکی در نوزادان

 
 

مسئول فنی آزمایشگاه ژنتیک مرکز جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: 20 درصد از ازدواج‌ها در منطقه خاورمیانه و بخصوص جمهوری اسلامی ایران و کشور هند، فامیلی است که سازمان بهداشت جهانی در نظر دارد این میزان را به 2.5 درصد کاهش دهد.

دکتر سیدعلی رحمانی در کنفرانس علمی ناهنجاری‌های مادرزادی از دیدگاه ژنتیک پزشکی گفت: منظور از ناهنجاری‌های مادرزادی، یکسری اختلالات آناتومیکی یا ساختمانی است که در هنگام تولد وجود دارند یا پس از تولد، خود را بروز می‌دهند.
وی افزود: گروهی از اختلالات و ناهنجاری‌های مادرزادی همچون طاسی سر در مردان علی‌رغم اینکه مادرزادی هستند، اما پس از تولد و در سنین بالا بروز می‌کنند.
وی ادامه داد: اگر تمامی شرایط حاملگی مهیا بوده و زوجین رابطه خویشاوندی با یکدیگر نداشته و سن حاملگی نیز در زن و مرد مناسب باشد و زوجین غربالگری‌های این دوران را انجام دهند، سه درصد از متولدین زنده، دارای ناهنجای‌های مادرزادی خواهند بود.
رحمانی اظهار کرد: بیشترین ناهنجاری‌های مادرزادی مربوط به ناهنجاری‌های مغز و اعصاب است که از هر 1000 تولد در دنیا، 10 نوزاد زنده واجد این ناهنجاری هستند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود، سن مناسب برای حاملگی در زنان را 18 تا 35 سال و سن باروریمردان را کمتر از 55 سال اعلام کرد و افزود: 70 درصد ناهنجاری‌های مادرزادی علت ژنتیکی دارند و یک سوم نیز با علل غیرژنتیکی ارتباط دارند.
وی گفت: کمتر از پنج درصد سرطان‌ها ناشی از عوامل ارثی هستند و به جرات می‌توان گفت که 100 درصد آن‌ها ناشی از عوامل ژنتیکی هستند. رحمانی تصریح کرد: در شرایط ایده آل حاملگی، هشت درصد از جنین‌ها دارای ناهنجاری‌های کروموزومی هستند که هفت درصد از این هشت درصد خود به خود سقط می‌شوند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ویژگی‌های بیماری سندروم داون افزود: شباهت افراد مبتلا به بیماری سندروم داون بیش از شباهت دو فرزند یک خانواده به یکدیگر است.
رحمانی، بالا رفتن سن بارداری را یکی از عوامل افزایش ابتلای فرزندان متولد شده به بیماری سندروم داون دانست و گفت: در بارداری سن 49 سالگی، احتمال ابتلای فرزند متولد شده به بیماری سندروم داون، یک به 11 مورد است در حالی که در بارداری سن 24 سالگی احتمال ابتلا یک به 1490 است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار