دوشنبه 10 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی وبگردی چگونه بچه ها را کارآفرین بار بیاوریم

 
 

شنبه 11 مهر 1394

چگونه بچه ها را کارآفرین بار بیاوریم

 
 


در دنیای امروز که همه چیز به سرعت در حال تغییر است فرزندان شما به کسب مهارت های جدیدی نیاز دارند تا خود را با تغییرات دنیای امروز هماهنگ کنند. اگر در همین دوران مهارت های لازم برای مدیریت و کارآفرینی خلاق را به فرزندان آموزش دهید در آینده مسیر موفقیت را برایشان هموارتر خواهید کرد.

در دنیای امروز که همه چیز به سرعت در حال تغییر است فرزندان شما به کسب مهارت های جدیدی نیاز دارند تا خود را با تغییرات دنیای امروز هماهنگ کنند. اگر در همین دوران مهارت های لازم برای مدیریت و کارآفرینی خلاق را به فرزندان آموزش دهید در آینده مسیر موفقیت را برایشان هموارتر خواهید کرد. این مقاله توسط «دکتر ریچارد رنه» که در زمینه رشد و تکامل کودکان تحقیقاتی انجام داده، در اختیار شما قرار داده می شود.
راه تجربه را باز کنید: نوزادان و کودکان با میل و اشتیاق به سوی کشف کردن، ناشناخته ها به دنیا آمده اند. آنها نسبت به دنیای پیرامون خود کنجکاو هستند. اجازه بدهید فرزندتان از غریزه خود پیروی کند و به اکتشافات خود بپردازد و به عنوان والدین نسبت به اکتشافات او واکنش نشان دهید و تشویقش کنید. با این کار فرزندتان در آینده فرصت هایی را شناسایی خواهد کرد که دیگران قادر به تشخیص آن نیستند و این یعنی نشانه موفقیت در زندگی شخصی و کاری.
مخترع شدن سخت نیست: اختراع کردن فقط مختص افرادی نیست که تکنولوژی جدید یا تجارت نویی را ابداع می کنند. کودکان در دنیای امروز نیاز دارند که در مقابل چالش ها و مشکلات به وجود آمده به راه حل دست پیدا کنند. اگر فرزند شما در انجام تکالیف درسی اش دچار اشتباه شده از او انتقاد نکنید درعوض به او فرصت دهید مساله را با امتحان کردن راه حل های مختلف حل کند. این کار باعث بالارفتن قدرت خلاقیت در فرزندتان می شود.
محبوب بودن: دوست داشته شدن با شهرت تفاوت زیادی دارد. اگر کودکان بتوانند در دوران خردسالی از طرف دیگران دوست داشته شوند موفقیت آنها در بزرگسالی حتمی است. دوست داشته شدن تا حدود زیادی به این موضوع بستگی دارد که فرزند شما تا چه اندازه با دیگران روابط اجتماعی دوستانه ای برقرار می کند. نقش خانواده در این بین اهمیت زیادی دارد.
همدردی را آموزش دهید: یکی از خصوصیات کارآفرینان و افراد موفق جهان این است که آنها همیشه به دیگران خدمت کرده اند. برای تقویت چنین حسی در فرزندتان به او بیاموزید که باید احساسات دیگران را درک کند احساس همدردی و دلسوزی نسبت به دیگران می تواند جهان آنها را تغییر دهید.
شجاعت: کودکان باید بدون اینکه از نتایج انتخاب های خود بترسند همواره در پی کشف فرصت های جدید برای خود باشند. وقتی کودکان احساس امنیت و حمایت کنند، نسبت به قضاوت هایشان اعتماد بیشتری دارند و در نتیجه هنگام رویارویی با یک فرصت به موقع آن را کشف و از آن استفاده می کنند.
خوش بینی: کارآفرینان موفق معتقدند با تلاش خود می توانند برای بهترشدن امور تغییراتی ایجاد کنند. برای به وجود آوردن چنین حسی در فرزندتان سعی کنید صبح او را به شکل مثبتی برایش شکل دهید. اگر در افکار و رفتار خود دیدگاه مثبتی را از خود نشان دهید به تدریج این نوع خوش بینی به فرزندتان هم نفوذ پیدا خواهدکرد.
از آنها کار بکشید: افراد موفق همیشه دست به کار زده و از کار نترسیده اند. در همین دوران کودکی فرزندتان را در کارهای مختلف دخالت دهید تا لذت انجام دادن یک کار را به صورت کامل تجربه کند. طبق مطالعات کودکانی که در سنین خردسالی عهده دار مسئولیت های کوچک و بزرگ بوده اند در 20 سال بعد نمرات دانشگاهی بهتری گرفته اند./هفته نامه زندگی مثبت

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار