جمعه 7 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی جهان پیدا کردن بیش از ۱۰۰۰ کودک در چین به کمک اپلیکیشن

 
 

جمعه 29 ارديبهشت 1396

پیدا کردن بیش از ۱۰۰۰ کودک در چین به کمک اپلیکیشن

 
 

خبرگزاری رسمی چین اعلام کرده است که مقامات این کشور به کمک یک اپلیکیشن تلفن همراه توانسته‌اند تاکنون بیش از ۱۰۰۰ کودک گمشده را پیدا کنند.

این اقدام با بکارگیری یک اپلیکیشن جدید که "ری‌یونیون" نام گرفته به سفارش وزارت امنیت عمومی چین و با هدف مبارزه با قاچاق کودکان طراحی شده است.
بر اساس گزارش رسانه دولتی چین در ۱۲ ماه اول استفاده از این اپلیکیشن که روی موبایل نصب می‌شود مجموعا ۱۲۷۴ پرونده کودک‌ربایی بسته شده است. بر اساس گزارش‌ها از این تعداد، ۲۹ کودک کشته و ۷۵ نفر غرق شده بودند.
نیروهای پلیس با کمک این اپلیکیشن اطلاعات و فعالیت‌های خود را به اشتراک می‌گذارند. کاربران در شعاع ۱۰۰ کیلومتری از نقطه‌ای که کودک آخرین بار دیده‌ شده نوتیفیکیشن‌هایی مانند عکس و اطلاعات دقیق در مورد کودک را دریافت می‌کنند تا به سرعت برای جست‌وجوی او اقدام کنند.
کاربران هم می‌توانند از طریق آن در صورت مشاهده فعالیت‌های مشکوک یا جنایتکارانه به سرعت به پلیس گزارش دهند. در صورتی که کودک پیدا نشود به مرور زمان شعاع ارسال اطلاعات از طریق اپلیکیشن گسترش می‌یابد.
به گزارش بی‌بی‌سی، با توجه به علاقه سنتی مردم چین به داشتن وارثان پسر، بازار خرید و فروش نوزادان پسر در چین پررونق است و زنان و دختران هم اغلب ربوده می‌شوند تا به عنوان کارگر کار کنند یا به زور برای دریافت جهیزیه‌های هنگفت، همسر کسی شوند.
دولت چین در این زمینه آمار رسمی منتشر نکرده است اما وزارت کشور آمریکا تخمین زده که سالانه حدود ۲۰ هزار کودک در چین ربوده شده و بسیاری از آنها فروخته می‌شوند.
گروه‌های تبهکار بسیاری از کودکان ربوده شده را وادار به کار، گدایی یا ارتکاب به جرم می‌کنند. اکثر این کودکان کاملا ناپدید شده و هیچوقت توسط خانواده‌ها پیدا نمی شوند.
دولت چین از اواخر دهه ۱۹۷۰ سیاست محدودیت تعداد فرزندان را به اجرا گذاشته که به خصوص در مناطق شهری به طور جدی‌تری دنبال شد. سیاست تک‌فرزندی از ابتدای ۲۰۱۶ لغو شد اما خانواده‌ها همچنان برای داشتن فرزند دوم باید از دولت تقاضای مجوز کنند. گفته می‌شود که به دنبال اعمال این سیاست‌ها، بازار زیرزمینی پررونقی برای خرید و فروش کودکان به وجود آمده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار