جمعه 14 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی قبل از مهاجرت به استرالیا با این کشور آشنا شوید

 
 

سه شنبه 28 دي 1400

قبل از مهاجرت به استرالیا با این کشور آشنا شوید

 
 

استرالیا تنها کشور جهان است که یک قاره را کامل احاطه کرده است. با اینکه این کشور از نظر منابع طبیعی غنی است و زمینهای حاصلخیز زیادی دارد، اما بیش از یک سوم استرالیا را بیابان تشکیل می‌دهد.

 

استرالیا تنها کشور جهان است که یک قاره را کامل احاطه کرده است. با اینکه این کشور از نظر منابع طبیعی غنی است و زمینهای حاصلخیز زیادی دارد، اما بیش از یک سوم استرالیا را بیابان تشکیل می‌دهد.

پایتخت استرالیا شهر کانبرا (Canberra) است که از جنوب غربی با شهر سیدنی و از شمال شرقی با شهر ملبورن هم مرز است.

در ادامه مطلب مهم‌ترین اطلاعات تکمیلی استرالیا را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

آپلود عکس

 

ایالتها و قلمروهای استرالیا

کشور استرالیا دارای 6 ایالت و 3 قلمرو است. ایالت‌های استرالیا را در زیر می‌بینید:


آپلود عکس

ایالتهای استرالیا

 

• ایالت نیوساث ولز (New South Wales)

• ایالت کوئینزلند (Queensland)

• ایالت ویکتوریا (Victoria)

• ایالت استرالیای غربی (Western Australia)

• ایالت استرالیای جنوبی (South Australia)

• ایالت تاسمانی (Tasmania)

 

آپلود عکس

 

قلمروهای استرالیا

 

استرالیا دارای سه قلمرو اصلی زیر است:

• قلمرو پایتختی استرالیا (Australian Capital Territory)

• قلمرو خلیج جرویس (Jervis Bay Territory)

• قلمرو شمالی (Northern Territory)

آپلود عکس

.استرالیا 7 قلمرو مهم برون‌مرزی دیگر هم دارد. این قلمروها معمولاً جزیره‌هایی هستند که تحت حاکمیت دولت استرالیا قرار دارند و جز خاک این کشور محسوب می‌شوند.

 

 

مهم‌ترین و پرجمعیتترین شهرهای استرالیا

 

 

استرالیا در مجموع از 5 شهر با جمعیت بالای یک میلیون و 14 شهر بین 100 هزار الی 1 میلیون نفر و 375 شهر کوچک بین 10 هزار الی 100 هزار نفر تشکیل شده است. در زیر مهم‌ترین و اصلی‌ترین شهرهای استرالیا را معرفی کرده‌ایم:

• سیدنی (Sydney)

• ملبورن (Melbourne)

• بریزبن (Brisbane)

• پرث (Perth)

• آدلاید (Adelaide)

 

 

اقتصاد استرالیا

 

 

طبق اطلاعات رسمی منتشر شده از اداره آمار استرالیا (Australian Bureau of Statistics)؛ اقتصاد استرالیا سیزدهمین اقتصاد
 

" اکوسیستم استرالیا به دلیل موقعیت دورافتاده‌ای که از سایر قاره‌ها دارد یک اکوسیستم غیرعادی است. در نتیجه، گونه‌های جانوری زیادی در استرالیا وجود دارد که نمی‌توان نظیر آن‌ها را در نقاط دیگر کره زمین یافت... "

 
 
برتر جهان است. تولید ناخالص داخلی استرالیا حدود 1.36 تریلیون دلار آمریکا است.

عمده اقتصاد استرالیا وابسته به بخش کشاورزی و بازرگانی است. بااین‌حال صنعت گردشگری نقش چشمگیری در اقتصاد رو به رشد استرالیا دارد. از لحاظ سرانه درآمد، استرالیا در رده 18 اقتصاد جهان قرار دارد و از نظر ثروت‌های طبیعی این کشور در بین 10 کشور برتر جهان است. به‌طورکلی وضعیت اقتصادی استرالیا یکی از مهم‌ترین دلایل محبوبیت این کشور برای متقاضیان مهاجرت است.

 

تاریخ استرالیا

 

طبق منابع تاریخی؛ در سال 1606 هلندی‌ها جز اولین نفراتی بودند که استرالیا را کشف و شناسایی کردند اما قبل از این گروه صدها هزار بومی استرالیا در این کشور زندگی می‌کردند.

ملکه ویکتوریا در سال 1900 میلادی طی قانونی استقلال سیاسی استرالیا را اعلام کرد و این کشور در ژانویه سال 1901 به طور رسمی به استقلال رسید. فرماندار کل استرالیا در سال 1999 با رأی 82 درصدی مردم ملکه الیزابت شد و در حال حاضر ملکه انگلستان فرماندار کل استرالیا است.

 

آب و هوای استرالیا

 

به‌طورکلی هوای کشور استرالیا در مقایسه با دیگر کشورهای انگلیسی زبان گرم‌تر است؛ اما در مقایسه با ایران هوای خنک‌تری دارد. استرالیا دارای 6 ایالت و سه قلمرو است که هرکدام از این مناطق آب و هوای مخصوص به خود را دارند.

بر همین اساس هر چه قدر به ایالت‌های شمالی استرالیا نزدیک می‌شویم آب و هوایی گرم‌تر و هرچه به ایالت‌های جنوبی نزدیک می‌شویم آب و هوایی سردتری را تجربه خواهیم کرد.

 

طبیعت استرالیا

 

اکوسیستم استرالیا به دلیل موقعیت دورافتاده‌ای که از سایر قاره‌ها دارد یک اکوسیستم غیرعادی است. در نتیجه، گونه‌های جانوری زیادی در استرالیا وجود دارد که نمی‌توان نظیر آن‌ها را در نقاط دیگر کره زمین یافت. استرالیا دارای 516 پارک ملی برای محافظت از گیاهان و حیوانات منحصربه‌فرد خود است.

استرالیا دارای بسیاری از مرگبارترین گونه‌های جانوری روی کره زمین است. تنها در شرق استرالیا 36 گونه عنکبوت قیفی تار سمی وجود دارد. همچنین 20 نوع مار سمی از جمله نوع تایپان وجود دارد که بدون هشدار حمله می‌کند و به طور مکرر نیش می‌زند و قربانی خود را در عرض چند دقیقه می‌کشد.

چندین نوع جنگل بارانی در استرالیا وجود دارد. جنگل‌های بارانی استوایی که عمدتاً در شمال شرقی یافت می‌شوند، از نظر گونه‌های گیاهی و جانوری غنی‌ترین هستند. جنگل‌های بارانی نیمه گرمسیری در نزدیکی سواحل میانه شرقی یافت می‌شوند و جنگل‌های بارانی پهن برگ در جنوب شرقی و در جزیره تاسمانی رشد می‌کنند.

 

حکومت استرالیا

 

استرالیا، مانند بسیاری از کشورهای جهان، از نظر سیاسی توسط یک سیستم پارلمانی اداره می شود که در آن. در استرالیا مردم با رای خود نمایندگان خود را برای مجلس انتخاب می کنند.

نمایندگان نمی توانند به طور مستقل در انتخابات شرکت کنند و باید عضو یک حزب باشند، حزبی که بیشترین آرا را برای شرکت در پارلمان کسب کند، مسئولیت انتخاب نخست وزیر را
 

" وضعیت رو به رشد اقتصاد استرالیا، حمایت زیاد از نیروهای کار، درآمدهای بالا و برخورداری از استانداردهای بالا روز دنیا این کشور را به یکی از توسعه‌یافته‌ترین نقاط جهان معرفی کرده است... "

 
 
بر عهده دارد و نخست وزیر نیز مسئولیت تشکیل کابینه را می پذیرد. در استرالیا، نخست وزیر بیشترین قدرت و اختیار را دارد و با وجود اینکه رئیس جمهور بعدی آینده این کشور خواهد شد، اما در عمل شخص اول این کشور است. در استرالیا، مقام رئیس جمهور، مانند پادشاه یا ملکه، یک مقام تشریفاتی است.

 

زندگی در استرالیا

 

استرالیا یکی از بهترین و عالی‌ترین کشورهایی است که هم از نظر درآمد و هم از جنبه‌های شاخص‌های کیفیت زندگی در رتبه‌بندی‌های بالایی قرار دارد. طبق آخرین گزارش worldhappiness در سال 2021؛ استرالیا دوازدهمین کشور شاد در جهان است. همچنین بر اساس گزارش OECD؛ شاخص امید به زندگی در استرالیا 83 سال است.

شاخص فلاکت (Misery Index) در استرالیا در وضعیت خوبی است به طوری که طبق گزارش‌های منتشر شده استرالیا در بین 156 کشور بررسی شده از این نظر در رتبه 115 جهان جای گرفته است. این آمار و ارقام نشان دهنده این است که استرالیا یکی از بهترین مقاصد برای زندگی و کار است.

 

فرهنگ و مردم استرالیا

 

استرالیا یکی از متنوع‌ترین کشورهای جهان از نظر قومیتی است. نزدیک به یک چهارم افرادی که در استرالیا زندگی می‌کنند در کشورهای دیگر متولد شده‌اند. این افراد بیشتر از بریتانیا و برخی از کشورهای اروپایی، همچنین از برخی کشورهای آسیایی مثل چین، ویتنام، یا حتی کشورهای شمال آفریقا و خاورمیانه هستند.

مردم در استرالیا علاقه زیادی به ورزش‌هایی مثل شنا، موج سواری، قایقرانی، تنیس، فوتبال، کریکت، راگبی و دارند و اصولاً آدم‌های شادی هستند.

 

مهاجرت به استرالیا

 

کشور استرالیا از بهترین مقاصد جذاب و توریستی جهان است که سالانه هزاران مهاجر از نقاط مختلف دنیا جذب آن می‌شود. وضعیت رو به رشد اقتصاد استرالیا، حمایت زیاد از نیروهای کار، درآمدهای بالا و برخورداری از استانداردهای بالا روز دنیا این کشور را به یکی از توسعه‌یافته‌ترین نقاط جهان معرفی کرده است. در زیر مهم‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا را به شما معرفی می‌کنیم:

• مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل (مهاجرت تحصیلی به استرالیا)

• مهاجرت به استرالیا از طریق کار (مهاجرت کاری به استرالیا)

• مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

• مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج و خانواده

• مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

 

جمع بندی

 

استرالیا، یکی از کشورهای اقیانوسیه، بین اقیانوس آرام جنوبی در شرق و اقیانوس هند در غرب واقع شده است. استرالیا ششمین کشور بزرگ از نظر مساحت است. در این مطلب سعی کردیم اطلاعات مفید زیادی را در ارتباط با مهم‌ترین شهرهای استرالیا، ایالت و قلمروها، وضعیت اقتصادی، تاریخچه و فرهنگ این کشور را در اختیار شما قرار دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره استرالیا و سایر کشورها و همچنین مسائل مربوط به مهاجرت به آدرس اینترنتی  https://parsicanada.com  موسسه مهاجرتی پارسی کانادا مراجعه کنید.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

يادداشت
:: اجتماعی ::
استان مرکزی در انتظار مدیران کارآمد و انقلابی

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار