سه شنبه 23 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر شما، اهل قلم را می‌شناسید؟

 
 

شنبه 25 تير 1384

شما، اهل قلم را می‌شناسید؟

 
 

هندی‌ها برای "جامپا لاهیری"، نویسنده مشهوری که با نوشته هایش بار دیگر نام هند را در عرصه ادبیات، طنین انداز کرده، ارزش و اعتبار خاصی قائلند.

شما، اهل قلم را می‌شناسید؟
عمران صلاحی، طنز پرداز بنام کشو، طنزی دارد به این مضمون: "با یکی از دوستان برای دیدن دوستی دیگر راهی شدیم. به منزل فرد مورد نظر که رسیدیم، در زدم و او هم در را باز کرد. وقتی ما دو نفر را دم در دید، خوشحال شد و من هم به رسم ادب، دوستم را معرفی کردم. گفتم، دوست مرا می‌شناسی؟ ایشان، تا به حال چندین جلد کتاب تالیف کردند و چندین کتاب، ترجمه. صاحبخانه گفت که دوستم را نمی‌شناسد. باز ادامه دادم که، ایشان – یعنی دوست من – تا حالا چندین بار جوایز ادبی بزرگی را به خودش اختصاص داده. صاحبخانه اما باز هم دوستم را نشناخت.
بازگو کردن سایر افتخارات و عناوین هم سودی نداشت و صاحبخانه، دوستم را نشناخت. آخر سر به ذهنم رسید که بگویم، منزل دوستم، طبقه بالای پسرخاله فلان هنرپیشه سینماست. گل از گل صاحبخانه شکفت و گفت که چرا زودتر نگفتم و از آشنایی با دوست من بسیار خوشحال است!"
صلاحی، به زیبایی هر چه تمامتر، مهجور ماندن اهل قلم را در ایران بیان کرده و این برای ما که داعیه فرهنگ ناب مشرق زمین را داریم، جای بسی تاسف است و تالم.
هندی‌ها برای "جامپا لاهیری"، نویسنده مشهوری که با نوشته هایش بار دیگر نام هند را در عرصه ادبیات، طنین انداز کرده، ارزش و اعتبار خاصی قائلند. وارد جزئیات نمی‌شویم فقط به چند نکته اشاره می‌کنیم که بدانید آنها، نویسندگان خود را چگونه ارج می‌نهند و ما چطور.
یکم: اتاقی در یکی از سایت‌های اینترنتی درست کردند و هر روز از سایر علاقه‌مندان لاهیری دعوت می‌کنند، در این اتاق به مباحث ادبی بپردازند. چنین کاری در مورد مارکز هم صورت گرفته است.
دوم: هر روز برای این نویسنده، در هر سایتی که بتوانند تبلیغ می‌کنند.
سوم: ...
آنها نویسنده خود را به خوبی می‌شناسند و لازم نیست خانه‌اش طبقه بالای خانه پسرخاله "آمیتا باچان" باشد تا کسی او را به یاد آورد و بشناسد.
اگر دوست دارید کتابی از این نویسنده بخوانید (حالا که بحث او پیش آمد) بروید و کتاب مترجم دردها را تهیه کنید با ترجمه امیر مهدی حقیقت.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار