پنجشنبه 18 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر رضا موتوری نگاهی به شخصیت فیلم کیمیایی دارد

 
 

مهر , دوشنبه 28 آبان 1386

رضا موتوری نگاهی به شخصیت فیلم کیمیایی دارد

 
 

جهانگیری منش گفت: "این اثر بر اساس متنی از محمد چرمشیر تولید شده و نگاهی کلی به شخصیت فیلم معروف کیمیایی دارد. یعنی شرایط کلی این نقش و نحوه برقراری ارتباط با اطرافیانش را به تصویر می کشد."

نمایش "رضا موتوری" به کارگردانی هادی جهانگیری‌منش که در جشنواره تئاتر کانون‌های نمایش حضور دارد، برداشتی از شخصیت فیلم مشهور مسعود کیمیایی است.
جهانگیری منش درباره این اثر و میزان استفاده از شخصیت نمایشی گفت: "این اثر بر اساس متنی از محمد چرمشیر تولید شده و نگاهی کلی به شخصیت فیلم معروف کیمیایی دارد. یعنی شرایط کلی این نقش و نحوه برقراری ارتباط با اطرافیانش را به تصویر می کشد."
وی درباره داستان "رضا موتوری" توضیح داد: "قصه درباره شخصیتی به نام فریدون اردکانی است که از تربیت خانوادگی و نظرات پدر و مادرش فاصله می‌گیرد و راهی جدید برای خود انتخاب می‌کند. در این شرایط اتفاقات جدیدی به وجود می‌آید که روی پدر و مادر خانواده تاثیر می‌گذارد. این موضوع به موقعیت‌های جدید برای نقش محوری قصه منجر می شود."
این کارگردان درباره هدفگذاری برگزارکنندگان جشنواره تئاتر کانون‌ها در معرفی استعدادهای جدید تئاتر گفت: "این جشنواره با توجه به هدفگذاری موفق بوده است. استناد من به رویه‌هایی است که سایر جشنواره‌ها در پیش می‌گیرند، اما در عمل به اهدافشان نمی‌رسند. ولی مدیران این جشنواره توانسته‌اند شرایطی فراهم بیاورند که تئاتری‌های جوان بتوانند استعدادهای خود را در این جشنواره به منصه ظهور برسانند."
جهانگیری‌منیش خاطرنشان ساخت: "به نظر من مشکل اصلی جشنواره تئاتر کانون‌ها این است که وضعیت تعیین زمان و محل تمرین گروههای نمایشی خوب مدیریت نشده است. بودجه اندکی که برای گروهها در نظر گرفته شده نیز به خوبی تقسیم بندی نمی شود. زیرا در نظر گرفتن مبلغ واحد نمی تواند جوابگوی نیاز همه گروههای شرکت کننده باشد و باید این مبلغ به نسبت هزینه ها تعیین شود."
کارگردان "رضا موتوری" با تاکید بر هماهنگی میزان بودجه کمکی با نیاز گروه توضیح داد: "نمایش ها ابتدا باید کارشناسی و با توجه به شرایط گروه میزان بودجه تعیین شود. برای نمونه من اکنون در نمایش "مرگ یزدگرد" بازی می‌کنم که هزینه زیادی صرف طراحی صحنه و لباس آن شده است. با این حال بودجه ای که به این گروه تعلق می گیرد با نمایشی که آکسسوار کم و طراحی ساده دارد کم و بیش در یک سطح قرار می گیرد."
جهانگیری در ادامه اظهار داشت: "بعضی گروههای نمایشی در جشنواره تئاتر کانون‌ها 14 یا 15 بازیگر دارند. مرحله آماده‌سازی هر نمایش نیز به طور متوسط نزدیک به سه ماه طول می کشد. اما کمک هزینه جشنواره به این نمایشی با نمایشی دیگر که دو بازیگر دارد تا حدودی برابر است. به عقیده من مشکل اصلی در این زمینه نبود مدیریت درست مسایل اقتصادی در جشنواره است."

 
 

مسعود کیمیایی و عبور از غبار
"حکم" مسعود کیمیایی کلید می خورد
مسعود کیمیایی و صدور حکم

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار