پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث دفاع از «مهسا» مرا به آدمکشی واداشت

 
 

ایسکانیوز , سه شنبه 30 بهمن 1386

دفاع از «مهسا» مرا به آدمکشی واداشت

 
 

پسری که دوستش را بر اساس آنچه «غیرت» خود می خواند؛ با شمشیر قربانی کرد امروز در دادگاه کیفری تهران به مرگ محکوم شد.

پسری که دوستش را بر اساس آنچه «غیرت» خود می خواند؛ با شمشیر قربانی کرد امروز در دادگاه کیفری تهران به مرگ محکوم شد.
در نشست رسیدگی به این پرونده که امروز در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران به ریاست قاضی «نورا... عزیزمحمدی» و با حضور چهار مستشار برگزار شد نماینده دادستان به تشریح کیفرخواست پرداخت.
«آرش سیفی» گفت:«شاهین» 25 ساله ،عصر 13 مرداد 85 به دنبال درگیری درشهرستان «شهریار»پسری به نام«علی» با شمشیر «ووشو» کشت و دوست او به نام «میثم»را هم زخمی کرد.جانی اما 12 روز بعد با تلاش پلیس غرب استان تهران، ردیابی و دستگیر شد.
نمایده دادستان ادامه داد: اکنون با توجه به مدرک های موجود در پروده، برای «شاهین» اشد مجازات خواهانم.
سپس پدر و مادر داغدار در جایگاه ویژه قرار گرفتند و برای قاتل پسرشان حکم مرگ خواستند. رییس شعبه 71 از «میثم» که در این درگیری زخمی شده بود خواست به بیان آنچه دیده بپردازد.
شاهد 23 ساله گفت:آن روز «شاهین» داخل پاساژ آمد و مرا صدا زد.می گفت من و «علی» چند بار مزاحم خواهرش شده ایم اما قسم خوردم که اصلا «مهسا» را نمی شناسم.
وی افزود:همان موقع به خانه ام رفتم و موضوع را با دایی ام در میان گذاشتم.بعد به سراغ «میثم» رفتیم تا با او صحبت کنیم که یکباره از پشت با شمشیر به ما حمله کرد.
وقتی نوبت دفاع به «شاهین» رسید، جنایت را گردن گرفت.
وی توضیح داد:«مدتی بود میثم و علی، مزاحم خواهرم می شدند و آن روز سراغشان رفتم تا ادبشان کنم اما مرا که دیدند به خانه شان رفتند.»
تبهکار، اضافه کرد:«مزاحمان ناموس، دقایقی بعد با یکی از بستگانشان سراغم آمدند.من هم شمشیری را که از باشگاه آورده بودم، برداشتم و نمی دانم چه طور شد که به گردن علی زدم.»
*قاضی: شمشیر را چه کردی؟
مجرم: آن را در محل درگیری انداختم اما نمی دانم چه شد.
*قاضی:چرا از پشت به علی و میثم حمله کردی؟
مجرم:نمی دانم؛باور کنید قصد کشتن نداشتم.
با پایان حرف های شاهین، رییس و چهار مستشار شعبه 71 وارد شور شدند و با توجه به مدرک های موجود ، او را به مرگ محکوم کردند.

 
 

خواستگار «سودابه» را بستم به رگبار ؛ چون زندگی ام را تباه کرد
همسرکش؛ خودش را به دیوانگی زد
حمايت از خواهر به جنايت منتهي شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار