واحد اطلاعات اقتصادي اكونوميست طي مقاله اي به بررسي تصميم عربستان براي متوقف كردن توسعه ميدانهاي نفتي جديد و تغيير چشم انداز بلند مدت صنعت نفت اين كشور پرداخته است .
رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به خشکسالي اخير در برخي مناطق کشورمان، عموم مردم ايران را به صرفه جويي در مصرف آب و برق فرا خواند. ز آنجايي که بسياري از نيروي برق ما نيروي برق آبي است و بايد از سدها تأمين شود، لذا کمبود آب، کمبود برق را هم به دنبال خواهد داشت و بايد پيامدهاي اقتصادي آن را مد نظر داشته باشيم.
اميرنشينهاي حاشيه خليجفارس پر از ساختمانهاي بلند با طرحهاي عجيب و غريب است. برجهايي كه ارتفاع آنها به 600 متر ميرسد، هتلهايي كه طبقاتي از آنها در زير آب بنا شده است. در چنين شرايطي به چشم نيامدن مركز ديابت ساختمان كالج سلطنتي لندن در ابوظبي پايتخت امارات متحده عربي چندان غيرعادي نيست.
قيمت جهاني نفت كه روز گذشته به بيش از 120 دلار در هر بشكه رسيده بود ، امروز سه شنبه كاهش يافت و به كمتر از 120 دلار رسيد. به اعتقاد كارشناسان انرژي قيمت نفت در برابر كليه تحولات سياسي كشورهاي توليد كننده نفت واكنش نشان مي دهد.
قيمت هاي نفت خام روز دوشنبه 5 مه در بازارهاي نفتي لندن ونيويوك افزايش يافت و در مرحله اي از معاملات در بازار نفتي نيويورك قيمت هر بشكه نفت خام تگزاس به ركورد بي سابقه 120 دلار و 36 سنت رسيد.
رئیس گروه مذاکره کننده ایران در قرارداد خط لوله صلح ( صدور گاز ایران به پاکستان و هند ) ابراز امیدواری کرد 45 روز دیگر قرارداد خط لوله صلح به نتیجه نهایی برسد.
مديران و کارکنان شرکت توانير با آيتاللهالعظمي مکارم شيرازي ديدار کردند. وي با تأکيد بر لزوم صرفهجويي مصرف انرژي، تصريح کرد: کسي فکر نکند خاموش کردن يک لامپ اضافي چه اثري خواهد داشت، بلکه خاموشي يک لامپ اضافي در شرايط کنوني يک عبادت و خدمت به خلق خداست.
معاون وزير نيرو در امور آب و آبفا اعلام کرد: آن دسته از مشترکاني که در شرايط خشکسالي بيش از دو برابر الگو، آب مصرف کنند در مرحله اول جريمه و در مرحله دوم با قطعي آب مواجه مي شوند.
دولت به منظور افزايش ظرفيت توليد نفت خام، دو ميليارد و يازده ميليون و ششصد و شصت هزار دلار براي طرح توسعه ميدان نفتي رسالت در خليج فارس، ايجاد تاسيسات سطح الارضي و سکوها و 18 حلقه چاه توليدي و 12 حلقه چاه تزريقي اختصاص داد.
در پي اظهارت سرپرست و طراح پروژه توليد بنزين بدون استفاده از نفت خام مبني بر خودكفايي از واردات بنزين ظرف 24 ساعت، دفتر معاون اول رئيس جمهوري خواستار بررسي و رسيدگي به اين طرح شد.
مدير عامل شرکت ملي گاز ايران گفت: ميزان جريمه مشترکان پر مصرف گاز در کشور امسال افزايش نخواهد يافت.به گفته او ترکمنستان قصد دارد از سال 2009 قيمت گاز را آزاد و بر اساس نرخ جهاني به کشورهاي خريدار عرضه کند.
روزنامه تايمز هند نوشت ، در حالي كه قرار است هفته آينده مقامهاي عالي رتبه آمريكا و هند در خصوص امضاي قرارداد هسته اي دو كشور ديدار كنند ، مساله اجراي خط لوله صلح نيز تحت الشعاع اين قرارداد قرار گرفته است .