دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد

رئیس سازمان سینمایی، محمد حمیدی مقدم را به عنوان دبیر بیستمین جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینما حقیقت» منصوب کرد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 فیلم جدید بهرام توکلی به «آسمان زرد کم عمق» تغییر نام داد
21/4/1391
با موافقت اداره نظارت و ارزشیابی وزارت ارشاد نام فیلم از «احتمال معکوس» به «آسمان زرد کم عمق» تغییر پیدا کرد.

هموطن آنلاین - با پایان تدوین چهارمین فیلم سینمایی بهرام توکلی جدیدترین ساخته این کارگردان وارد مرحله صداگذاری شد و هم‌‌اکنون «فرامرز ابوالصدق» صداگذاری فیلم را آغاز کرده است.

 21/4/1391
میرعلایی از بنیاد سینمایی فارابی می‌رود
اختلافات مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و رئیس سازمان سینمایی کشور، منجر به استعفای سیداحمد میرعلایی خواهد شد.

هموطن آنلاین - «سید ‌احمد میرعلایی» مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در تغییرات جدید مدیران سینمایی و در ساختار سازمان سینمایی کشور، جواد شمقدری را همراهی نمی‌کند.

 
 استفاده از گنجینه كهن ادبیات ایرانی به پختگی تئاتر ملی می انجامد
19/4/1391
هنرمند پیشكسوت تئاتر و سینما، تئاتر ملی را بستری جهت معرفی داشته های نمایشی ایران به جهانیان دانست و بر استفاده هنرمندان از گنجینه كهن ادبیات ایرانی برای پختگی تئاتر ملی تاكید كرد.

هموطن آنلاین - 'عزت الله انتظامی' روز دوشنبه گفت كه تئاتر به شیوه غربی در كشور ما در ایده آل ترین شكل خود، باز هم رنگ و بوی ایرانی را ندارد و نمی تواند به عنوان شناسنامه نمایش ملی كشورمان با قدمت و تاریخچه كهن خود در جهان معرفی شود.

 19/4/1391
قرار بود فقط ۶ماه ازدواج موقت باشد اما.../داستان عجیب یلدا و شهاب
حاج رضا گفت: در این شش ماه شما رابطه زناشویی نباید داشته باشید، به هیچ عنوان رابطه شما نباید از رابطه یک خواهر و برادر فرا‌تر برود...دقیقا پایان ماه ششم من طلاق نامه و شناسنامه‌ات را بدون نامی از شهاب در اختیارت می‌گذارم.

هموطن آنلاین - چاپ سی و نهم «همخونه» رمان خواندنی و پرفروش مریم ریاحی از سوی انتشارات پرسمان روانه بازار نشر شد.

 
 هنروسیله‌ای برای رسیدن به آرمان‌های بلند فرهنگی است
19/4/1391
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هفته‌های هنر را تجلیل از هنرمندان استانها و بررسی دغدغه‌های آنها از نزدیك دانست و گفت:امروز دیگر هنر تنها وسیله‌ای برای سرگرمی نیست بلكه وسیله‌ای برای رسیدن به آرمان‌های بلند فرهنگی است.

هموطن آنلاین - 'حمید شاه آبادی' شامگاه یكشنبه در مراسم افتتاحیه هفته هنر سیستان و بلوچستان كه در مجموعه فرهنگی و هنری برج آزادی برگزار شد افزود: هدف از برگزاری هفته‌های هنر آشنا كردن مردم استان‌های مختلف به ویژه تهران با آداب و رسوم و فرهنگ و هنر استان‌های كشور است.

 19/4/1391
تبریک حسن فتحی به لیلا حاتمی
حسن فتحی کارگردان سینمای ایران در یادداشت کوتاهی به تمجید از موفقیت اخیر لیلا حاتمی در جشنواره فیلم کارلووی واری پرداخته است.

هموطن آنلاین - حسن فتحی کارگردان سینمای ایران در یادداشت کوتاهی به تمجید از موفقیت اخیر لیلا حاتمی در جشنواره فیلم کارلووی واری پرداخته است.

 
 دوئل سريال‌هاي تاريخي
19/4/1391
چهار پروژه الف ويژه در مركز سيمافيلم، مراحل پاياني نگارش را سپري مي‌كنند كه از اين تعداد تنها دو مجموعه شانس ساخت در سال جاري را خواهند داشت.

هموطن آنلاین - كارهاي مقدماتي چهار پروژه‌‌ي الف ويژه كه به سمت آنها مي‌رويم، در حال پيگيري است.

 18/4/1391
ليلا حاتمي برگزيده‌ي جشنواره‌ي كارلووي‌واري شد
فيلم «پله‌ي آخر» ساخته‌ي علي مصفا موفق به كسب دو جايزه از جمله بهترين بازيگر زن براي «ليلا حاتمي» از جشنواره‌ي كارلووي واري شد.

هموطن آنلاین - چهل‌وهفتمين جشنواره‌ي فيلم كارلووي واري به عنوان يكي از معتبرترين رويدادهاي سينمايي اروپا شب گذشته (شنبه) در حالي به كار خود پايان داد كه جايزه‌ي بهترين بازيگر زن جشنواره به ليلا حاتمي براي فيلم «پله‌ي آخر» اعطا شد.

 
 نبود اندیشه ضعف اصلی شعر جوان است
18/4/1391
داور بخش کلاسیک دهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره گفت: آثار ارسالی نکات قوت و ضعفی داشت، سروده‌ها به لحاظ عاطفه و زبان خوب بود اما به لحاظ اندیشه شعر جوان ما همچنان ضعیف است.

هموطن آنلاین - بهروز سپیدنامه، شاعر و یکی از داوران دهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره در گفت‌و‌گو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره داوری این دوره از جشنواره شعر و داستان جوان سوره اظهار داشت: آثار ارسالی به دهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره طی دو مرحله داوری شد.

 18/4/1391
نمایش دو فیلم ایرانی در جشنواره «زنگبار» تانزانیا
دو فیلم سینمایی ندارها (محمدرضا عرب) و چهل سالگی (علیرضا رئیسیان) در بخش مسابقه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم زنگبار به روی پرده می‌رود.

هموطن آنلاین - تاکنون فیلم‌های سینمایی «بودن یا نبودن» و «سفره ایرانی» ساخته کیانوش عیاری، «درخت گلابی» ساخته داریوش مهرجویی و فیلم کوتاه «یک روز قشنگ برفی» ساخته ماهایا پطروسیان از این جشنواره جایزه دریافت کرده‌اند.

 
 ساخت «ده فرمان» با ۱۴ هزار سیاهی‌لشکر و ۱۵ هزار حیوان + عکس
17/4/1391
پیش از آنکه تکنولوژی در ساخت صحنه‌های پرجمعیت مثل صحنه‌های جنگی و تاریخی به یاری فیلمسازان بیاید، ساخت این قبیل صحنه‌ها از دغدغه‌های آنان محسوب می‌شد.

هموطن آنلاین - برخی فیلم‌ها به خاطر ویژگی‌های خاص و منحصر به فرد خود از به کار بردن جلوه‌های ویژه گرفته تا پرهزینه‌ بودن فرایند ساخت، در تاریخ سینما ماندگار می‌شوند.

 17/4/1391
رقابت بازیگران سینما و تلویزیون در مستند‌-‌مسابقه «رالی ایرانی»
«آرش معیریان» قصد دارد مجموعه مستند مسابقه «رالی ایرانی» را با حضور بازیگران سینما و تلویزیون در شبکه نمایش خانگی بسازد.

هموطن آنلاین - آرش معیریان مجوز ساخت مسابقه «رالی ایرانی» را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده و کار ساخت این پروژهه در مرحله پیش‌تولید به سر می‌برد.

 
 آیا خانواده تئاتر عروسکی صاحب‌خانه می‌شوند؟
17/4/1391
علی‌رغم وعده‌های داده شده مبنی بر صاحب‌‌خانه شدن خانواده تئاتر عروسکی تا پایان آیین اختتامیه این جشنواره، اما خبری از افتتاح خانه تئاتر عروسکی از سوی معاونت هنری به گوش نمی‌رسد.

هموطن آنلاین - در نشست خبری قبل از آغاز چهاردهمین جشنواره بین‌المللی جشنواره تئاتر عروسکی، «قادر آشنا» مدیر کل هنرهای نمایشی از صاحب‌خانه شدن خانواده تئاتر عروسکی خبر داد.

 17/4/1391
وعده‌ي افتتاح خانه‌موزه‌‌‌‌ي محمد معين تا پايان سال
مدير مجموعه‌ي فرهنگي ـ هنري غدير گفت: تغيير كابري خانه‌ي دكتر محمد معين به خانه‌موزه‌ي اين استاد فقيد زبان و ادبيات فارسي منتفي نيست و تا پايان سال جاري، خانه‌‌موزه‌ي محمد معين افتتاح مي‌شود.

هموطن آنلاین - سيدمهدي مير‌صادقي در پاسخ به پرسش ايسنا ،مبني بر اين‌كه آيا انتقال مجموعه‌ي فرهنگي ـ هنري غدير به ساختمان جديد و تغيير كاربري خانه‌ي محمد معين از شكل كنوني به خانه‌موزه منتفي است، توضيح داد: خير اين‌طور نيست.

 
 مجلس یادبود «منصوره حسینی» هنرمند نقاش امروز برگزار می‌شود
13/4/1391
مجلس یادبود زنده‌یاد منصوره حسینی هنرمند نقاش نوگرای ایران،‌ عصر امروز در مسجد جامع شهرک غرب برگزار می‌شود.

هموطن آنلاین - مراسم یادبود زنده‌یاد «منصوره حسینی» نقاش نوگرای ایران، عصر امروز 13 تیرماه ساعت 16:30 تا 18 در مسجد جامع شهرک غرب برگزار خواهد شد.

 13/4/1391
هيئت مديره استقلال 3 نفره مي شود
اعضاي هيئت مديره تيم استقلال، با يکديگر هماهنگي ايده آلي ندارند و مشکلات چند عضو در آن با يکديگر به مشکلات آن افزوده است و از طرفي اعلام شده است که احتمال هر تغيير و تحولي بزرگ در اين ميان وجود دارد.

هموطن آنلاین - اعضاي هيئت مديره تيم استقلال، با يکديگر هماهنگي ايده آلي ندارند و مشکلات چند عضو در آن با يکديگر به مشکلات آن افزوده است و از طرفي اعلام شده است که احتمال هر تغيير و تحولي بزرگ در اين ميان وجود دارد.

 
 تولید فیلم سینمایی حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانی ایرباس آغاز شد
13/4/1391
تولید فیلم «مرثیه‌ای برای یک دوست» به کارگردانی سعید اسدی با موضوع حمله ناجوانمردانه ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایرباس در سالگرد این فاجعه ناگوار انسانی، آغاز شد.

هموطن آنلاین - «سید احمد میرعلایی» در دیدار با «سعید اسدی» کارگردان و «قاسم قلی‌پور» تهیه‌کننده پروژه «مرثیه‌ای برای یک دوست»، از آغاز تولید این فیلم با موضوع شهادت مظلومانه تعدادی از هموطنانمان در این فاجعه ضد بشری، خبر داد.

 12/4/1391
بازیگر اسکاری «سخنرانی پادشاه» در «گربه و لاغر»
«کالین فرث» بازیگر انگلیسی‌تبار سینما در فیلم سیمایی «گربه و لاغر» نقش مقابل کیت بلانشت را بازی خواهد کرد. در این فیلم، او نقش یک شخصیت واقعی را بازی می‌کند.

هموطن آنلاین - این فیلم درام و دراماتیک توسط باربارا استرایسند بازیگر قدیمی دنیای سینما کارگردانی می‌شود و خود او در آن بازی نخواهد داشت.

 
 مهلت دو روزه فیلمسازان برای حضور در جشنواره فیلم دفاع مقدس
12/4/1391
فقط دو روز تا پایان مهلت شرکت در بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت و دفاع مقدس باقی مانده است.

هموطن آنلاین - فیلمسازان و تهیه کنندگان فقط تا 14 تیر ماه فرصت دارند آثارشان را برای شرکت در بخش مسابقه سینمای ایران شامل: فیلم‌های سینمایی، آثار سینمایی ویدیویی، فیلم‌های کوتاه و مستند به دبیرخانه جشنواره ارائه نمایند.

 12/4/1391
چاپ دوم کتاب زندگینامه پروفسور یحیی کمالی‌‌پور روانه بازار کتاب شد
چاپ دوم کتاب زندگینامه پروفسور یحیی کمالی‌پور راوری، استاد بر جسته علوم ارتباطات و رییس دپارتمان ارتباطات و هنرهای زیبای دانشگاه پوردو آمریکا با عنوان «مسافر دهکده جهانی» منتشر و روانه بازار کتاب شد.

هموطن آنلاین - این کتاب سرگذشت زندگی پر فراز و نشیب جوانی رواری کرمانی ایرانی! است که هم‌اکنون ریاست انجمن جهانی ارتباطات را بر عهده دارد. چاپ اول این کتاب در کمتر از یک هفته به اتمام رسید. «مسافر دهکده جهانی» توسط دکتر نگین حسینی به رشته تحریر در آمده است.

 
  56.9   57.9   58.9   59.9   60.9   61.9   62.9   63.9   64.9   65.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار