سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد

رئیس سازمان سینمایی، محمد حمیدی مقدم را به عنوان دبیر بیستمین جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینما حقیقت» منصوب کرد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 مشاركت شهرستان ها در جشنواره شعر فجر امسال بیشتر است
20/9/1390
قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور شعر و ادب با بیان آنكه ششمین دوره جشنواره بین المللی شعر فجر همانند سال های گذشته روند خود را طی خواهد كرد، افزود: مشاركت شهرستان ها در این رویداد ملی - بین المللی بیشتر خواهد بود.

هموطن آنلاین - 'یحیی طالبیان' روز یكشنبه در مورد ویژگی امسال جشنواره بین المللی شعر فجر گفت: بر اساس آیین نامه تدوینی، پیشنهاد شده تا مشاركت شاعران شهرستانی در این دوره از جشنواره بیشتر شود.

 20/9/1390
تشییع پیکر مرحوم تجدد ، بازیگر سینما
علی دهکردی از بازیگران سینما پیشکسوتان را ستاره های واقعی سینمای ما خواند و گفت: متاسفانه شرایط حمایتی پیشکسوتان سینما ناقص است .

هموطن آنلاین_ پیکر میرمحمد تجدد حسینی بازیگر سینما با حضور جمعی از هنرمندان و نیز دوستدارانش مقابل خانه سینما تشییع و راهی قطعه هنرمندان بهشت زهرا شد .

 
 این تابستان فراموشت می‌کنم روی صحنه می رود
20/9/1390
بهاره رهنما نمایش

هموطن آنلاین - نمایش "این تابستان فراموشت می‌کنم" نمایشی سه اپیزوده برگرفته از مجموعه داستانی از من با عنوان "این تابستان فراموشت کردم" است که توسط سجاد افشاریان و حمید پاک‌سرشت نوشته شده است. دراماتورژی این اثر نیز بر عهده بنده است.

 20/9/1390
افسانه بایگان راوی كتاب 'دا' شد
'افسانه بایگان' بازیگر سینما و تلویزیون در مجموعه تلویزیونی 'دا' سی و نهمین بخش از كتابی به همین نام را برای علاقه مندان روایت می كند.

هموطن آنلاین - مجموعه تلویزیونی 'دا' كه برگرفته از كتابی به همین نام است، خاطرات 'سیده زهرا حسینی' از سوی هنرمندان زن نام آشنای سینما و تلویزیون روایت می شود.

 
 دومین نشست «نقد تصوف تاریخی» با حضور حسن یوسفیان برگزار می‌شود
20/9/1390
دومین نشست «نقد تصوف تاریخی» با حضور حسن یوسفیان، عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) دوشنبه ۲۱ آذرماه سال جاری برگزار می‌شود.

هموطن آنلاین - این نشست ساعت ۹ صبح روز دوشنبه ۲۱ آذرماه سال جاری در سالن اجتماعات دانشکده علوم و فنون قرآن کریم برگزار خواهد شد.

 19/9/1390
محیط سینما سپیده مناسب فیلم مستند نبود
مدیر مرکز گسترش سینمای تجربی گفت: یکی از دلایل پایان توقف نمایش فیلم ها مناسب نبودن فضا و محیط جغرافیایی سینما سپیده و یافتن سالن مناسب برای نمایش فیلم های مستند بود.

هموطن آنلاین - هدف اولیه از نمایش فیلم های مستند در سالن سینما سپیده در درجه نخست فراهم آوردن زمینه ای برای فرهنگ سازی در بین مخاطب عام و تثبیت این سینما به عنوان پدیده ای فرهنگی است، به این معنا که سینمای مستند در نزد مخاطب هنوز به عنوانی سینمایی مستقل از سینمای بلند و داستانگو شناخته نشده است.

 
 با حضور مهران مديري، نهايي سازي ديالوگ‌هاي «تهران 1500» آغاز شد
19/9/1390
با حضور مهران مديري در استوديوي انجمن گويندگان جوان، نهايي‌سازي ديالوگ‌هاي انيميشن سينمايي «تهران1500» آغاز شد.

هموطن آنلاین - مهران مديري که گويندگي نقش اکبرآقا را در اين انيميشن بر عهده دارد تغييرات نهايي ديالوگ‌هاي نقش‌اش را در حضور بهرام عظيمي كارگردان و مهرداد رئيسي مدير دوبلاژ اين انيميشن اعمال كرد.

 19/9/1390
«كابوس‌هاي اديپ» در اداره تئاتر تمرين مي‌شود
نمايش «كابوس‌هاي اديپ» به كارگرداني روزبه ناصري براي بازبيني و اجرا در جشنواره تئاتر فجر تمرين مي‌شود.

هموطن آنلاین - نمايش «كابوس‌هاي اديپ» برگرفته از نمايشنامه اديپ سوفوكل است و سعي در به تصوير كشيدن خوابها ، رؤياها و كابوس‌هاي اديپ دارد كه در جريان آن از زاويه جديدي به اين تراژدي نگريسته مي‌شود.

 
 انتشار تمبر يادبود فيلم «يه حبه قند» با تصويري از پوستر کيارستمي
19/9/1390
تمبر يادبود فيلم سينمايي «يه حبه قند» ساخته‌ي رضا ميرکريمي با هدف عرضه به علاقه‌مندان سينما منتشر مي‌شود.

هموطن آنلاین - تمبر يادبود فيلم «يه حبه قند» که شامل تصويري از پوستر عباس کيارستمي است، از بعدازظهر شنبه در سايت اينترنتي فيلم قابل دسترسي و دانلود خواهد بود. همچنين اين تمبر در سينما استقلال براي استفاده‌ي علاقه‌مندان به فيلم، عرضه خواهد شد.

 19/9/1390
مردم به تولیدات كیفی و جذاب سینمای مستند اقبال نشان می دهند
كارگردان فیلم مستند 'مشتی اسماعیل' گفت: تولید آثار كیفی و جذاب مستند استقبال مردم از این نوع سینما را در پی خواهد داشت.

هموطن آنلاین - كارگردان فیلم مستند مشتی اسماعیل تصریح كرد:كیفیت پایین برخی آثار مستند كه از تلویزیون پخش می شود یكی از دلایل عدم استقبال مخاطبان از فیلم های سینمایی مستند است و فیلمسازان با تولید آثار باكیفیت نقشی اساسی در ترغیب مخاطبان برای تماشای فیلم های مستند دارند.

 
 مروري بر خبرهاي دريافتي هنري
17/9/1390
باشگاه فيلم تهران در دويست و نوزدهمين نشست هفتگي خود يکشنبه ـ 20 آذر ماه ـ ساعت 17:30 اقدام به نمايش، نقد و بررسي فيلم سينمايي

هموطن آنلاین - فيلم سينمايي گلوگاه شيطان مقطع زماني بين سال هاي 62 تا 64 را روايت مي‌کند و در آن عمليات هوايي و جنگ در آب و خشکي را به تصوير کشيده است .

 17/9/1390
اجرای مراسم تعزیه‌خوانی در «خیمه خورشید»
خبرگزاری فارس: آیین تعزیه خوانی از امروز (16 آذر) با اجرای گروه تعزیه «معین‌البکاء» به مدت 10روز در نمایشگاه فرهنگی هنری «خیمه خورشید» آغاز می‌شود.

هموطن آنلاین - آیین تعزیه خوانی در دهه دوم محرم به مدت 10 روز از 16 تا 23 آذرماه جاری با اجرای گروه تعزیه «معین‌البکاء» به سرپرستی استاد نمکی برپا خواهد بود.

 
 نخستین نمایشگاه عکس سفره‌های حسینی به کار خود پایان داد
17/9/1390
نخستین نمایشگاه تخصصی و گروهی عکس سفره‌های حسینی با اجرای یک پرفورمنس و خاطره‌خوانی در خانه هنرمندان به کار خود پایان داد.

هموطن آنلاین - نمایشگاه گروهی عکس سفره‌های حسینی که گزیده‌ای از برگزیدگان و منتخبان دوره‌های دوم و سوم مسابقات عکاسی و خاطره‌نویسی سفره‌های حسینی را شامل می‌شد، به دبیری محمدصالح حجت الاسلامی و با حمایت خانه هنرمندان در نگارخانه میرمیران از 8 تا 13 آذرماه برپا و با استقبال هنرمندان و علاقه‌مندان مواجه شد.

 17/9/1390
مجموعه آثار پروانه سپهري به نمايش درمي‌آيد
نمايشگاهي از آثار نقاشي پروانه سپهري با همکاري موسسه سپاس از روز جمعه 18 آذر ماه به مدت 10 روز در موزه رضا عباسي برگزار مي‌شود.

هموطن آنلاین - عوايد فروش آثار ارايه شده در اين نمايشگاه كه به منظور حمايت از بيماران مبتلا به سرطان برگزار مي‌شود، به اين بيماران اختصاص خواهد يافت.

 
 فراخوان مسابقه پوستر تئاتر سي‌امين جشنواره تئاتر فجر منتشر شد
16/9/1390
فراخوان مسابقه پوستر تئاتر از سوي دبيرخانه سي‌امين جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر منتشر شد.

هموطن آنلاین - با انتشار فراخوان مسابقه پوستر تئاتر، کليه علاقه‌مندان تا اول دي‌ماه مهلت دارند با ارسال آثار، در اين جشنواره حضور يابند.

 16/9/1390
تعزيه به روايت تعزيه خوان
يک تعزيه‌خوان گفت: تعزيه نوعي نمايش قديمي است که بهترين شکل وقايع کربلا را براي مردم شرح داده و اين واقعه تاريخي را براي هميشه ميان مردم زنده نگاه مي‌دارد.

هموطن آنلاین - حسين حماميان ـ تعزيه‌خوان ـ در گفت‌وگويي مطرح كرد: تعزيه آئين سنتي است که با به تصوير کشيدن تاريخ بهترين توصيف از شهادت امام حسين (ع) را به صورت نمايش بازگو مي کند.

 
 'ولفگانگ آمادئوس موتسارت'؛ نابغه تاریخ موسیقی جهان
16/9/1390
خلق آثار برجسته در دوران كودكی موجب شد تا نام 'ولفگانگ آمادئوس موتسارت' به عنوان نابغه تاریخ موسیقی جهان برای همیشه به یادگار بماند.

هموطن آنلاین- موتسارت در 27 ژانویه سال 1756 در شهر سالزبورگ اتریش كه یكی از مهمترین مراكز فعال هنری بویژه موسیقی در عصر خود بود، دیده به جهان گشود.

 16/9/1390
نمایشگاه عكس 'كودك؛معنویت' برگزار می شود
نمایشگاه عكس 'كودك؛معنویت' از امروز در نگارخانه فرهنگسرای اندیشه برگزار می شود .

هموطن آنلاین - جشنواره عكس كودك؛آینه معنویت دو سال است كه برپا می شود كه در سال نخست تعداد آثار رسیده بالغ بر 5 هزار و در سال دوم 8 هزار و 600 عكس بوده است .

 
 براي 30 سالگي ساخت فيلم «سفير»
16/9/1390
«سفير» از اولين تجربه‌هاي مهم سينماي ايران در پرداختن به‌ تاريخ اسلام و يكي از ماجراهاي منتهي به‌ عاشوراي حسيني محسوب مي‌شود كه حدود 30 سال پيش توسط فريبرز صالح ساخته شد.

هموطن آنلاین - صالح چندي پيش توضيح داد: ساخت فيلم‌سينمايي «سفير» تيري در تاريكي نبود، بلكه پديده‌يي روشن بود كه در يك برهه‌ي خاص به‌ زايش رسيده بود و لازم و ضروري و بجا مي‌نمود كه ماحصلي مثبت و معنوي داشته باشد.

 13/9/1390
ساخت ‌و سازي جديد در فضاي باز تئاترشهر؛ وزير ارشاد: جاي نگراني نيست
در پي ساخت و ساز سازه‌ا‌ي جديد در ضلع شمال غربي تئاتر شهر، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تاكيد كرد: حتما اين موضوع را با شهرداري پيگري خواهيم كرد.

هموطن آنلاین - شامگاه شنبه سيد صادق موسوي ـ رييس تئاترشهر ـ در جمع خبرنگاران با اظهار بي‌اطلاعي از اين ساخت و ساز، گفت: اين اتفاق بدون هماهنگي با تئاتر شهر رخ داده است و ما هم نمي‌دانيم ماجراي ساخت اين سازه‌ي جديد چيست.

 
  87.1   88.1   89.1   90.1   91.1   92.1   93.1   94.1   95.1   96.1
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار