دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

دیار مادری به زویدی در سیما

مجموعه تلویزیونی «دیار مادری»، به زودی روی آنتن شبکه یک سیما می رود.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 نمایشگاه عكس 'كودك؛معنویت' برگزار می شود
16/9/1390
نمایشگاه عكس 'كودك؛معنویت' از امروز در نگارخانه فرهنگسرای اندیشه برگزار می شود .

هموطن آنلاین - جشنواره عكس كودك؛آینه معنویت دو سال است كه برپا می شود كه در سال نخست تعداد آثار رسیده بالغ بر 5 هزار و در سال دوم 8 هزار و 600 عكس بوده است .

 16/9/1390
براي 30 سالگي ساخت فيلم «سفير»
«سفير» از اولين تجربه‌هاي مهم سينماي ايران در پرداختن به‌ تاريخ اسلام و يكي از ماجراهاي منتهي به‌ عاشوراي حسيني محسوب مي‌شود كه حدود 30 سال پيش توسط فريبرز صالح ساخته شد.

هموطن آنلاین - صالح چندي پيش توضيح داد: ساخت فيلم‌سينمايي «سفير» تيري در تاريكي نبود، بلكه پديده‌يي روشن بود كه در يك برهه‌ي خاص به‌ زايش رسيده بود و لازم و ضروري و بجا مي‌نمود كه ماحصلي مثبت و معنوي داشته باشد.

 
 ساخت ‌و سازي جديد در فضاي باز تئاترشهر؛ وزير ارشاد: جاي نگراني نيست
13/9/1390
در پي ساخت و ساز سازه‌ا‌ي جديد در ضلع شمال غربي تئاتر شهر، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تاكيد كرد: حتما اين موضوع را با شهرداري پيگري خواهيم كرد.

هموطن آنلاین - شامگاه شنبه سيد صادق موسوي ـ رييس تئاترشهر ـ در جمع خبرنگاران با اظهار بي‌اطلاعي از اين ساخت و ساز، گفت: اين اتفاق بدون هماهنگي با تئاتر شهر رخ داده است و ما هم نمي‌دانيم ماجراي ساخت اين سازه‌ي جديد چيست.

 13/9/1390
فرهنگسرای رویش در سوگ آفتاب می نشیند
به مناسبت ایام شهادت سالار شهیدان امام حسین (ع) مراسم تعزیه خوانی با عنوان

هموطن آنلاین - برپایی مراسم تعزیه خوانی بنیه های مکتب اسلام و بنیه های اعتقادی را استحکام می بخشد و با برگزاری مراسم های آیینی، شهروندان و به ویژه قشر جوان با قضایایی که اتفاق افتاده آشنا می شوند.

 
 هيات مديره جديد كانون نمايش‌نامه‌نويسان مشخص شد
13/9/1390
اعضاي هيات مديره جديد كانون نمايش‌نامه‌نويسان خانه تئاتر انتخاب شدند.

هموطن آنلاین - در انتخاباتي كه روز گذشته ـ 12 آذر ماه ـ در محل خانه تئاتر برگزار شد، از بين 11 كانديدا، محمد اميرياراحمدي، بهزاد صديقي، حسن باستاني، افروز فروزند، عباس شادروان به عنوان اعضاي اصلي هيات مديره جديد كانون نمايش‌نامه‌نويسان انتخاب شدند.

 12/9/1390
در اشعار آیینی توجه چندانی به گویش‌های محلی بوشهر نمی‌شود
یک شاعر گفت: به دلیل پراکندگی گویش‌ها در استان بوشهر و تفاوت آنها با یکدیگر، استفاده از این گویش‌ها در اشعار آیینی برد چندانی ندارد و از اشعار فارسی عموما در مداحی‌ها و شعرخوانی‌ها استفاده می‌شود.

هموطن آنلاین - «حسین دارند» از شاعران جنوبی کشورمان است که در استان بوشهر زندگی می‌کند. او را با اشعار آیینی و به خصوص اشعاری با حال و هوای عاشورا و محرم می‌شناسند و این دلبستگی به فضای شعر آیینی و عاشورایی این روزها او را به سوی انتشار یک مجموعه ۳ جلدی از شعر شاعران استان بوشهر کشانده است.

 
 نخستین کنفرانس جهانی از بلخ تا قونیه
12/9/1390
نخستین کنفرانس جهانی  بزرگداشت مولانا جلال‌الدین محمد بلخی با نام

هموطن آنلاین - کنفرانس جهانی «از بلخ تا قونیه»، کوششی است که با هدف بازنمودن جلوه‌هایی از اندیشه و آثار این بزرگ انسانِ جهان ایرانی، به همت مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی 26 و 27 آذر ماه امسال برگزار خواهد شد.

 12/9/1390
هنر تصویرگری به حوزه كتاب كودك محدود شده است
هنرمند تصویرگر، نقاش و كاریكاتوریست گفت: هنر تصویرگری فقط به حوزه كتاب كودك محدود شده و در بخش كتاب های بزرگسالان اقدامات چندانی صورت نگرفته است.

هموطن آنلاین - در گذشته، برای كتاب های نویسندگان مشهور دنیا مانند 'چارلز دیكنز' تصویرگری به كمك چاپ های سنگی انجام می شد، اما رفته رفته این امر كمرنگ شده است.

 
 انتشار چاپ چهارم «سفر به جنوب» از محمدرضا سرشار
12/9/1390
چاپ چهارم کتاب «سفر به جنوب» از محمدرضا سرشار، به وسیله انتشارات سوره مهر منتشر شد.

هموطن آنلاین - کتاب «سفر به جنوب» که مخاطبان آن را نوجوانان تشکیل می‌دهند، در نخستین جشنواره کتاب کودک و نوجوان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، به عنوان کتاب تقدیری برگزیده شد و جایزه گرفت.

 12/9/1390
صنعت دیجیتال سینمای مستند را تک نفره کرده است
مرتضی پور صمدی معتقد است که صنعت دیجیتال سینمای مستند را به سوی سینمایی یک نفره سوق داده است و سینمای مستند فعلی آن سینمایی نیست که دوست دارم.

هموطن آنلاین - با ورود صنعت دیجیتال ساخت فیلم و دسترسی هنرمندان جوان به این نوع سینما آسان تر و فرصت تجربه برای هریک از علاقمندان بهتر شد که وجود چنین پدیده ای به خودی خود نیک و پسندیده است .

 
 دو تعزیه ایرانی ثبت ملی شد
12/9/1390
تعزیه استان آذربایجان غربی و شهرستان دهلران همزمان با ایام سوگواری سالار شهیدان ثبت ملی شد.

هموطن آنلاین - هنر نمایشی تعزیه به عنوان یک ژانر نمایشی کامل که از دل سیر و روند فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اعتقادی ایرانیان در طول قرن‌های گذشته برخاسته است از جمله هنرهای دینی، ملی و باستانی ایران است که در شهرها و شهرستان های کوچک این سرزمین پهناور برگزار می‌شود.

 10/9/1390
حضور فيلم‌سازان ژاپني در جشنواره‌ي فيلم 100
كوئيچي ناكائو دبير اول سفارت ژاپن با حضور در دبيرخانه هشتمين جشنواره بين المللي فيلم 100 و در ديداري مشترك با حسين رباني غريبي دبير جشنواره و محسن روحاني مشاور دبير ، عنوان كرد: فيلسازان ژاپني با موضوع بلاياي طبيعي در هشتمين جشنواره بين المللي فيلم 100 شركت مي‌كنند.

هموطن آنلاین - در اين ديدار، حسين رباني غريبي به معرفي جشنواره پرداخت و با شرح سينماي اخلاق و بخش‌هاي مختلف اين دوره گفت: كشور ژاپن جزو كشورهايي است كه علاقمنديم در دوره هشتم جشنواره حضور داشته باشند و ما آثار خوبي را از سينماگران جوان اين كشور دريافت كنيم.

 
 هنرمندان تونسي از «يه حبه قند» گفتند
10/9/1390
تعدادي از هنرمندان تونسي که اخيرا به ايران سفر کرده‌اند نظرات خود را درباره فيلم «يه حبه قند» بيان کردند.

هموطن آنلاین - محمد العوادي: «فيلم «يه حبه قند» داراي مفهومي ساده بود و مشکلات پيچيده‌اي را به روش ساده‌اي حل مي‌کرد.حتي اگر برخي کلمات فيلم را نفهمي مي‌تواني با اتفاقات فيلم همراه شوي وآن را بفهمي.»

 10/9/1390
استعفای مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودكی تایید شد
استعفای حسین پارسایی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودكی كه به معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شده بود، مورد تایید قرار گرفت.

هموطن آنلاین - پارسایی صبح چهارشنبه با تایید این مساله كه روز گذشته، هشتم آذرماه، استعفانامه خود را به معاون هنری ویزر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه كرده، یادآور شده بود: قبول یا نپذیرفتن استعفا، منوط به برگزاری جلسه با حمید شاه آبادی خواهد بود.

 
 تشییع مسافری از کربلای فتح‌المبین بر روی دست‌های مردم تهران
10/9/1390
تشییع پیکر مطهر شهید گمنامی که مسافر کربلای فتح‌المبین است، ساعاتی پیش از مقابل مسجد امام محمد تقی (ع) خیابان پیروزی آغاز شد.

هموطن آنلاین - اینجا خیابان پیروزی است، روبروی مسجد امام محمد تقی(ع) و دقایقی است که پیکر شهید گمنام جوان بر روی دست‌های شیفتگان اباعبدالله (ع)‌ در حال تشییع است.

 9/9/1390
سخنرانی عبیدالله بن زیاد در مسجد كوفه و تشویق مردم به جنگ با سیدالشهدا(ع)
در روز چهارم محرم، 'عبیداللّه‏ بن زیاد' مردم كوفه را در مسجد جمع كرده و به سخنرانی پرداخت و ضمن آن مردم را برای شركت در جنگ با امام حسین(ع) تشویق و ترغیب كرد.

هموطن آنلاین - عبیدالله بن زیاد بر منبر رفت و گفت: ای مردم، شما 'آل سفیان' را آزمودید و آنها را چنان كه می خواستید یافتید و 'یزید' را می شناسید كه دارای سیره و طریقه ای نیكوست و به زیر دستان احسان می كند و عطایای او بجاست و پدرش نیز چنین بود و اینك یزید دستور داده است كه بهره شما را از عطایا بیشتر كنم و پولی را نزد من فرستاده است كه در میان شما قسمت كنم و شما را به جنگ با دشمنش حسین(ع) بفرستم، این سخن را به گوش جان بشنوید و اطاعت كنید.

 
 مدير كانون تئاتر عروسكي: با گروه‌هاي عروسكي قراردادهاي محترمانه‌اي بسته‌اند
9/9/1390
مدير كانون تئاتر عروسكي اداره كل هنرهاي نمايشي از اجراي مابقي تعهدات پيشين اين دفتر خبر داد.

هموطن آنلاین -حدود 10 نمايش از تعهدات اين كانون كه مربوط به توليدات سال 88 و همين طور جشنواره تئاتر عروسكي بود‌،‌ باقي مانده بود و از آنجا كه اين تعهدات متعلق به دوره مديريت حسين پارسايي است، اداره كل هنرهاي نمايشي خواستار مستنداتي شد كه ما هم ارايه كرديم.

 9/9/1390
آثار بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر در طول سال انتخاب شود
تهیه كننده فیلم 'مزرعه پدری' گفت: آثار بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر باید در طول سال انتخاب شوند؛ گزینش آثار این بخش در فاصله كوتاهی مانده به برپایی این رویداد موجب بین المللی شدن آن نمی شود.

هموطن آنلاین - تهیه كننده فیلم اخراجی ها 1 گفت: متاسفانه ما به آثار بخش بین المللی جشنواره فیلم فجر نگاه جهانی نداریم و اغلب اهالی سینما به این امر واقف هستند.

 
 نثرهای به هم پیوسته و شاعرانگی نویسنده
9/9/1390
«سقای آب و ادب»، همانند برخی آثار سیدمهدی شجاعی، قطعات یا نثرهای به هم پیوسته ادبی نیست که تنها و تنها شاعرانگی او را به یک یا چند حادثه تاریخی نمایان کند.

هموطن آنلاین - فصل اول را «عباسِ علی» نامگذاری کرده است تا بتوان جنگ‌آوری و بلندمرتبگی مولای متقیان را و نوع تماشای عباس از سوی حضرت امیر (ع) را نشان دهد. شجاعی تلاش می‌کند صولت و شجاعت عباس را در جلوه‌گری علی (ع) در رزم‌ آشکار سازد و شخصیت او را با کیمیای پدرش پرداخت کند.

 9/9/1390
داستانی به قلم روح‌الله حسنیان درباره واقعه کربلا منتشر شد
روح الله حسینیان کتاب «در مسلخ عشق» را که روایتی داستانی از شهادت امام حسین (ع) است، توسط انتشارات علیون به چاپ رسانده است.

هموطن آنلاین - روح الله حسنیان، نماینده مجلس شورای اسلامی و رییس مرکز اسناد انقلاب اسلامی که او را بیشتر با کتاب‌های تاریخی به خصوص در زمینه تاریخ سیاسی و محدودیت تشیع، می‌شناسیم به تازگی کتابی داستانی با روایت دانای کل از واقعه عاشورا نوشته است.

 
  87.9   88.9   89.9   90.9   91.9   92.9   93.9   94.9   95.9   96.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار