جمعه 5 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

طلوع ماه فراخوان داد

پویش ملی عکس و فیلم «طلوع ماه» فراخوان داد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 «جورج كلوني» به كمك زلزله‌زدگان ايتاليا مي‌آيد
19/4/1388
«كلوني» ابراز اميدواري كرد كه اين پروژه سينمايي به احياي وضعيت اقتصادي اين شهر كمك كند.

«جورج كلوني»، بازيگر سرشناس آمريكايي براي كمك به زلزله‌زدگان ايتاليايي، در شهر «آكوييلا» فيلم خواهد ساخت.

 19/4/1388
"طعم گيلاس"کيارستمي چهاردهمين فيلم برتر برنده نخل طلا
نشريه معتبر

نشريه معتبر "فيلم کامنت" در تازه‌ترين شماره خود فيلم سينمايي "طعم گيلاس" به کارگرداني عباس کيارستمي را چهاردهمين فيلم برتر برنده نخل طلا در تاريخ جشنواره کن معرفي کرده است.

 
 درباره الي سومين‌فيلم‌ ميلياردي 88
19/4/1388
فيلم سينمايي «درباره الي...» پس از فيلم‌هاي «اخراجي‌ها2» و «سوپر استار» سومين فيلم ميليادري اكران سال 88 سينماهاي كشور است.

بر اساس اعلام «علي سرتيپي» فيلم سينمايي «درباره الي» با فروش آخر هفته 23 ميليوني در تهران به عنوان سومين فيلم ميلياردي اكران سال 88 سينماهاي كشور شناخته شد.

 19/4/1388
"گومورا" بهترين فيلم سينماي ايتاليا
درام مافيايي

درام مافيايي "گومورا" به کارگرداني ماتئو گارونه در ادامه درخشش‌هاي داخلي و خارجي خود جايزه گوي طلايي بهترين فيلم را از مطبوعات خارجي ايتاليا گرفت.

 
 تاريخ با طعم «خلاقيت»
17/4/1388
فيلمسازي در كشور ما از همان ابتداي پيدايش محدود به تهران بوده و جز معدود فيلم‌هاي ساخته شده در شهرستان‌ها، ساير فيلم‌ها و سريال‌ها محدود به تصاوير تكراري و فضاهاي نخ نما شده شهري مانند تهران بوده است.

تمام كساني كه در كشور ما تصميم مي‌گيرند تا سراغ حرفه «فيلمسازي» بروند، اول و آخر بايد بار و بنديل خود را جمع كنند و از هر كجاي ايران كه هستند راهي تهران شوند. فيلمسازي در كشور ما از همان ابتداي پيدايش محدود به تهران بوده و جز معدود فيلم‌هاي ساخته شده در شهرستان‌ها، ساير فيلم‌ها و سريال‌ها محدود به تصاوير تكراري و فضاهاي نخ نما شده شهري مانند تهران بوده است.

 17/4/1388
هري پاتر جديد سياه است
«هري پاتر و شاهزاده نيمه اصيل» بيست و چهارم تير در آمريكا، كانادا و بيش از 80 كشور ديگر جهان به نمايش عمومي در‌مي‌آيد. منتقدان قسمت ششم فيلم را سياه‌تر از قسمت‌هاي قبلي آن ارزيابي كرده‌اند.

درحالي ششمين قسمت از ماجراجويي‌هاي «هري پاتر» و دوستانش خود را آماده اكران عمومي در كشورهاي مختلف جهان مي‌كند كه منتقدان آن را سياه‌ترين قسمت اين مجموعه مي‌دانند

 
 آنجلينا جولي گوينده اخبار مي‌شود
17/4/1388
فيلم‌‌هاي «زندگي يا چيزي شبيه آن» و «سپيده در سياهي» با سرپرستي و گويندگي سعيد مظفري و بهرام زند براي شبكه نمايش خانگي دوبله شد.

فيلم‌‌هاي «زندگي يا چيزي شبيه آن» و «سپيده در سياهي» با سرپرستي و گويندگي سعيد مظفري و بهرام زند براي شبكه نمايش خانگي دوبله شد.

 17/4/1388
صداگذاري يك بازي ساده آغاز شد
امير جعفري، نيما شاهرخ‌شاهي، سارا خوئيني‌ها، سحر زكريا و سحر قريشي، بازيگران اين فيلم هستند. فيلمنامه «يك بازي ساده» را حميد گرشاسبي براساس طرحي از رامبد جوان نوشته است.

با پايان تدوين فيلم سينمايي «يك بازي ساده» به كارگرداني مهدي برقعي، آرش قاسمي صداگذاري اين فيلم را شروع كرد.تدوين اين فيلم چند روز قبل به پايان رسيد و صداگذاري شروع شد. هنوز آهنگساز اين فيلم انتخاب نشده است.

 
 زنبق طلايي به ماچان رسيد
17/4/1388
هفتمين جشنواره فيلم بروكسل جايزه «زنبق طلايي» بهترين فيلم را به ماچان، اولين ساخته بلند اوبرتو پازوليني اعطا كرد.

جايزه اول جشنواره فيلم بروكسل به «ماچان» از ايتاليا ساخته اوبرتو پازوليني تعلق گرفت.

 16/4/1388
آمادگي صداوسيما براي كمك به انتخاب وزيران
ضرغامي گفت: تقويت وحدت و انسجام ملي و برخورد صادقانه با دولت براي فراهم کردن زمينه حل مشکلات و مسائل همه مردم در دستور کار جدي رسانه ملي قرار دارد.

مهندس عزت الله ضرغامي گفت: تقويت وحدت و انسجام ملي و برخورد صادقانه با دولت براي فراهم کردن زمينه حل مشکلات و مسائل همه مردم در دستور کار جدي رسانه ملي قرار دارد.

 
 چرا «كيارستمي» تغيير موضع مي‌دهد؟
16/4/1388
«عباس كيارستمي» در تازه‌ترين فيلم خود، در تحولي كه از آن به عنوان انقلاب ياد مي‌كند، زير يك مجسمه بدلي و غيراصيل، داستاني متفاوت از همه فيلم‌هاي قبلي‌اش را روايت مي‌كند.

«عباس كيارستمي» در تازه‌ترين فيلم خود، در تحولي كه از آن به عنوان انقلاب ياد مي‌كند، زير يك مجسمه بدلي و غيراصيل، داستاني متفاوت از همه فيلم‌هاي قبلي‌اش را روايت مي‌كند.

 16/4/1388
پيام تقدير ضرغامي از تلاش دست‌اندركاران رسانه ملي در انتخابات
رئيس سازمان صداوسيما در نامه‌اي از دست‌اندركاران رسانه ملي به خاطر پوشش خوب اخبار و گزارش‌هاي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري تقدير و تشكر كرد.

رئيس سازمان صداوسيما در نامه‌اي از دست‌اندركاران رسانه ملي به خاطر پوشش خوب اخبار و گزارش‌هاي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري تقدير و تشكر كرد.

 
 ايزابل هوپر گوي كريستالي كارلووي‌واري را گرفت
16/4/1388
اين جايزه ويژه به مناسبت يك عمر فعاليت پرثمر هنري به ايزابل هوپر بازيگر مشهور و هنرمند فرانسوي اهدا شد.

جشنواره بين‌المللي فيلم كارلووي‌واري با اهداي يك جايزه كريستال طلايي به «ايزابل هوپر» از اين بازيگر كهنه كار فرانسوي تقدير كرد.

 16/4/1388
جشنواره فيلم ونيز ازمونيچلي تقدير مي‌کند
شصت و ششمين جشنواره بين‌المللي فيلم ونيز با نمايش فيلم سينمايي

شصت و ششمين جشنواره بين‌المللي فيلم ونيز با نمايش فيلم سينمايي "جنگ بزرگ" به کارگرداني ماريو مونيچلي، از اين استاد بزرگ سينماي کمدي ايتاليا تقدير مي‌کند.

 
 جشنواره فيلم سارايوو با "عصر طلايي" آغاز مي‌شود
16/4/1388
پانزدهمين جشنواره فيلم سارايوو روز 12 اوت با نمايش فيلم سينمايي

پانزدهمين جشنواره فيلم سارايوو روز 12 اوت با نمايش فيلم سينمايي "داستان‌هايي از عصر طلايي" به نويسندگي کريستين مونگيو فيلمساز برنده نخل طلا آغاز مي‌شود.

 14/4/1388
اجلال امير حماسه به محفل خاكيان
سجاده سپاس بگسترانيد و نماز نياز ادا کنيد و يا علي گويان به استقبال بهار ايمان بياييد و بذر رجا در مزرع سبز رجب بيفشانيد و با مقيمان مقام قدس، همنوا شويد و دل در دست مهرآگين مولا به وديعت سپاريد.

فردا دوشنبه 15 فروردين ماه برابر با سيزدهم رجب مصادف با سالروز تولد حضرت اميرالمومنين علي (ع) است.سجاده سپاس بگسترانيد و نماز نياز ادا کنيد و يا علي گويان به استقبال بهار ايمان بياييد و بذر رجا در مزرع سبز رجب بيفشانيد و با مقيمان مقام قدس، همنوا شويد و دل در دست مهرآگين مولا به وديعت سپاريد.

 
 شخصيت علي (ع) مقياس شناخت جلال و عظمت انساني است
14/4/1388
در طول تاريخ همواره دانشمندان مسلمان از فضائل و خصائل اميرالمؤمنين علي (ع) سخن‌ها گفته‌اند. گوشه‌اي از اين سخنان در ادامه مي‌آيد:

دانشمندان بزرگ اسلامي، اعم از شيعه و پيروان مذاهب ديگر درباره شخصيت مولا اميرالمؤمنين بسيار سخن رانده‌اند و شخصيت بي‌همتاي او را مقياسي براي شناخت جلال و عظمت انساني دانسته‌اند.

 14/4/1388
فرار به جلو!
قبل از پرداختن به نقد و بررسي فيلم «درباره الي» ذكر يكي دو نكته حاشيه‌اي درباره اين فيلم شايد خالي از لطف نباشد. سينماي غبار گرفته ايران؛ آنقدر غريب است كه هرازگاه وقتي كه حتي يك فيلم متوسط هم رو مي‌كند؛ مايه قوت قلب مي‌شود. بحث جوگير شدن و اين حرف‌ها نيست.

قبل از پرداختن به نقد و بررسي فيلم «درباره الي» ذكر يكي دو نكته حاشيه‌اي درباره اين فيلم شايد خالي از لطف نباشد. سينماي غبار گرفته ايران؛ آنقدر غريب است كه هرازگاه وقتي كه حتي يك فيلم متوسط هم رو مي‌كند؛ مايه قوت قلب مي‌شود. بحث جوگير شدن و اين حرف‌ها نيست.

 
 رقص مانکن‏ها بر پرده سینمای ایران
14/4/1388
سینما به عنوان یك قالب بیانی مستقل هنری می‌تواند حامل هر پیام و محتوایی با هر مختصاتی باشد و این محتوا می‏تواند آنچنان نزد مخاطب تاثیرگذار واقع شود که تمامی عوامل یک فیلم را به عنوان پدید آوردندگان اثری ماندگار برای سال‏های متمادی در اذهان چند نسل پیاپی حفظ نماید.

در حالی سینمای گیشه‏پسند در ایران بخش اعظمی از پرده‏ها را به خود اختصاص داده که سینمای معناگرا در رقابت با آن به نفس نفس افتاده و این در حالی است که تاکتیک‏های تازه همچون ورود مانکن‏های مرد و زن به این سبک فیلم‏سازی، اخیراً به حداکثر کارایی رسیده و ...

 14/4/1388
زندانيان گوانتانامو و «عاشق آمريكا بودن»
گروه رسانه: پس از توليد مستند «تفاهم» محمد شكيبانيا اين بار مستند «عاشق آمريكا بودن» را براي سيماي فرانسوي شبكه جهاني سحر تهيه مي‌كند.

گروه رسانه: پس از توليد مستند «تفاهم» محمد شكيبانيا اين بار مستند «عاشق آمريكا بودن» را براي سيماي فرانسوي شبكه جهاني سحر تهيه مي‌كند.

 
  207.9   208.9   209.9   210.9   211.9   212.9   213.9   214.9   215.9   216.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار