سه شنبه 9 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

طلوع ماه فراخوان داد

پویش ملی عکس و فیلم «طلوع ماه» فراخوان داد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 آقازاده های سینمای ایران!!
4/9/1387
تیزهوشی مسعود کیمیایی جزء ویژگی های منحصر به فرد اوست که در کنار دیگر وپژگی‌های این کارگردان جلوه گری بیشتری دارد .

تیزهوشی مسعود کیمیایی جزء ویژگی های منحصر به فرد اوست که در کنار دیگر وپژگی‌های این کارگردان جلوه گری بیشتری دارد . پیش بینی او از شرایط روز جامعه و رفلکس زودهنگامش نسبت به اتفاقاتی که در آینده رقم خواهد خورد نشانه ایی از همین تیز هوشی است که جلوه بارزآن ساخت فیلم «سفر سنگ» بود.

 4/9/1387
حضور پررنگ سينماي ايران در پنجمين جشنواره فيلم «دوبي»
پنجمين جشنواره فيلم دوبي در سال 2008 طي روزهاي يازدهم تا هجدهم دسامبر ـ 21 تا 28 آذر ماه ـ ( با نمايش 181 فيلم از 66 كشور جهان برگزار خواهد شد.

پنجمين جشنواره بين‌المللي فيلم دوبي امارات با حضور فيلم‌هايي از ايران و هم‌چنين حضور «رخشان بني‌اعتماد» و «نيكي كريمي» به‌عنوان اعضاي هيات داوران بخش‌هاي مختلف برگزار خواهد شد.

 
 حضور «ميترا حجار» در سريال «سرزمين كهن» قطعي شد
4/9/1387
«ميترا حجار» به عنوان يكي از بازيگران اصلي در مجموعه تلويزيوني «سرزمين كهن» به كارگرداني «كمال تبريزي» ايفاي نقش مي‌كند.

«ميترا حجار» به عنوان يكي از بازيگران اصلي در مجموعه تلويزيوني «سرزمين كهن» به كارگرداني «كمال تبريزي» ايفاي نقش مي‌كند.

 4/9/1387
تور دانشگاهي «مجيد مجيدي» با «آواز گنجشك‌ها»
مجيدي در راستاي حضور پررنگ‌اش در محافل دانشگاهيT پس از بازگشت از آمريكا، روز شنبه 9 آذر ماه در جمع دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف خواهد بود.

«مجيد مجيدي» از روز شنبه 9 آذر ماه تور دانشگاهي خود را با فيلم سينمايي «آواز گنجشك‌ها» آغاز مي‌كند.

 
 «احمد آقالو» فردا در قطعه هنرمندان آرام مي‌گيرد
4/9/1387
اين بازيگر شامگاه گذشته پس از مدت‌ها رنج بيماري سرطان لوزالمعده در منزل شخصي‌اش درگذشت.

پيكر احمد آقالو بازيگر پيشكسوت تئاتر، راديو، تلويزيون و سينما فردا ـ 5 آذر ماه ـ 9 صبح از ميدان ارگ تهران به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تشييع مي‌شود.

 4/9/1387
ايرج راد: «آقالو» سال‌ها سعي كرد با عزت و آبرو زندگي كند
ايرج راد گفت: «احمد آقالو» در عرصه هاي مختلف هنرهاي نمايشي فعال بود و چه در صحنه تئاتر،چه در تله‌تئاترها و چه در فيلم‌هاي سينمايي درخشيد و از خود خاطره‌اي خوش به يادگار گذاشت.

مديرعامل خانه تئاتر گفت: «احمد آقالو» هنرمند بسيار وارسته و با نظم و انضباطي بود كه همواره و سال‌هاي سال سعي كرد با عزت آبرو و احترام زندگي كند.

 
 «بن حور» نام جديد مجموعه تلويزيوني «گيلعاد» شد
4/9/1387
مجموعه تلويزيوني «بن حور» نام مجموعه‌اي تلويزيوني است كه در 6 قسمت 45 دقيقه‌اي ساخته شده و كارگرداني آن را «حسين سهيلي‌زاده»‌ بر عهده داشته است.

مجموعه تلويزيوني «گيلعاد» به تهيه كنندگي «مهران رسام» به «بن حور» تغيير نام داد.

 3/9/1387
ميرباقري: «گل‌هاي گرمسيري» حذفيات ديگري نخواهد داشت
مرتضي ميرباقري معاون سيما گفت: بعيد مي‌دانم كه تا پايان سريال «گل‌هاي گرمسيري»،‌ مطلب ديگري از آن حذف شود.

مرتضي ميرباقري معاون سيما گفت: بعيد مي‌دانم كه تا پايان سريال «گل‌هاي گرمسيري»،‌ مطلب ديگري از آن حذف شود.

 
 جایزه جلال آل احمد
3/9/1387
دراین مراسم از از پنج نویسنده و پنج ناشر برتر در زمینه کتاب های ادبی ایران قدردانی شد .

درهشتاد و پنجمین سالروز تولد زنده یاد " جـلال آل ‌احمـد " نویسنده معاصر ایران ، نخستین دوره جایزه جلال آل احمد در تالار وحدت برگزار شد .

 3/9/1387
نشریات تخصصی مظلوم اند
آقای احمدی نژاد امروز یکشنبه پس از بازدید سه ساعت و سی دقیقه ای از پانزدهمین جشنواره و نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در جمع خبرنگاران افزود: کسی نیست که یک روز بگذرد و از طریق رسانه‌ها با دیگران ارتباط برقرار نکند.

رئیس جمهوری کشورمان در باره اهمیت نقش رسانه ها در زندگی بشر امروز گفت : نقش رسانه ها همانند هوا برای تنفس است و میان انسان‌ها ارتباط برقرار می‌کند، به گونه ای که اکثریت مردم دنیا نمی‌توانند بدون رسانه زندگی کنند.

 
 جشنواره فیلم 100 بین المللی شد
3/9/1387
ششمین جشنواره

ششمین جشنواره "فیلم100" به صورت بین المللی با شعار "سینمای پرسش" برگزار می شود.

 3/9/1387
جايزه اصلي جشنواره مراكش به روسيه رسيد
فيلم روسي «زمين وحشي» به کارگرداني «ميخائيل کالاتوزيشويلي» جايزه بزرگ «ستاره طلايي» هشتمين جشنواره بين‌المللي فيلم مراکش را از آن خود کرد.

فيلم روسي «زمين وحشي» به کارگرداني «ميخائيل کالاتوزيشويلي» جايزه بزرگ «ستاره طلايي» هشتمين جشنواره بين‌المللي فيلم مراکش را از آن خود کرد.

 
 صدیقی و اوتادی به فیلم جوان پیوستند
3/9/1387
فرامرز صدیقی و لیلا اوتادی به جمع بازیگران فیلم سینمایی

فرامرز صدیقی و لیلا اوتادی به جمع بازیگران فیلم سینمایی "پسر آدم، دختر حوا" به کارگردانی رامبد جوان پیوستند.

 3/9/1387
رشيدي: رسانه‌ها توانايي كاهش معضل اعتياد را دارند
داوود رشيدي گفت: رسانه‌هاي جمعي با اطلاع‌رساني به‌موقع براي اعضاي جامعه، توانايي كاهش انحرافات اجتماعي را در خصوص اعتياد دارند.

داوود رشيدي گفت: رسانه‌هاي جمعي با اطلاع‌رساني به‌موقع براي اعضاي جامعه، توانايي كاهش انحرافات اجتماعي را در خصوص اعتياد دارند.

 
 اميدورام فيلم تبليغاتي كروبي را بسازم
2/9/1387
اين كارگردان سينما و تلويزيون درباره‌ي سريال «عمليات 125»، تله فيلم «11 دقيقه و 30 ثانيه»، سينمايي «فرزند صبح» و بحث درباره‌ي وضعيت سينما و تاسيس شبكه تلويزيوني خصوصي در ايران با ايسنا سخن گفت.

بهروز افخمي عصر 30 آبان ‌ماه با حضور در نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها از غرفه‌ي خبرگزاري دانشجويان ايران بازديد كرد و به گفت‌وگو با خبرنگاران ايسنا نشست.

 2/9/1387
مهناز افشار: آثار سينماي ملي بايد به فرهنگ ايراني وفادار باشند
افشار گفت: خصوصيت بارز سينماي ملي بايد در مفهوم اثر خلاصه شود و آثاري را در برگيرد كه به فرهنگ و آداب ايراني وفادار هستند.

«مهناز افشار» بازيگر سينما مي گويد: «سينماي ملي» سينمايي است كه در گونه هاي مختلف و با الگويي ساده، حرف ها و تفكرات خود را به مخاطب منتقل كند.

 
 پیمان ابدی:فيلمي با 2 كارگردان مي‌سازم
2/9/1387
پيمان ابدي در حاشيه پانزدهمين نمايشگاه و مطبوعات خبرگزاري‌ها  گفت قصد دارد فيلمي با دو كارگردان بسازد.

يك بدلكار سينما گفت: فيلمنامه‌اي با محوريت درام و اكشن نوشته‌ام كه كارگرداني‌ اكشن آن را خودم به عهده دارم و كارگردان درام آن را به زودي معرفي مي‌كنم.

 2/9/1387
فيلمنامه‌نويس آمريکايي: کار هاليوود به پايان رسيده است
خبرگزاري فرانسه اعلام کرد مکي شصت و چند ساله که به عنوان بازيگر، کارگردان تئاتر، فيلمنامه‌نويس و مشاور فعاليت دارد، اخيرا در نشستي در پاريس براي حاضران سخنراني کرد.

رابرت مکي که ديدگاههاي او به عنوان مشاور فيلمنامه‌نويس 27 جايزه اسکار به همراه داشته، اعتقاد دارد کار هاليوود به پايان رسيده و بهترين نويسندگان اکنون در مجموعه‌هاي تلويزيوني مشغول کارند.

 
 «هميشه لحظه» بهترين فيلم سال کره جنوبي شد
2/9/1387
فيلم سينمايي «هميشه لحظه» به کارگرداني «ييم سون ـ رايه» جايزه بهترين فيلم بيست و نهمين دوره جوايز اژدهاي آبي در کره جنوبي را از آن خود کرد.

فيلم سينمايي «هميشه لحظه» به کارگرداني «ييم سون ـ رايه» جايزه بهترين فيلم بيست و نهمين دوره جوايز اژدهاي آبي در کره جنوبي را از آن خود کرد.

 2/9/1387
«همشهري کين» بهترين فيلم مجله كايه دو
«همشهري کين» که اولين فيلم بلند ولز است، داستان يک جوان آرمانگراي ثروتمند را به تصوير مي‌کشد که رسوايي و فساد او را به پيرمردي منزوي و پشيمان تبديل مي‌کند.

منتقدان مجله معتبر فرانسوي «کايه دو سينما» فهرست 100 فيلم برتر تاريخ سينما را از نگاه خود منتشر کردند که شاهکار سال 1941 اورسن ولز در صدر آن قرار دارد.

 
  247.9   248.9   249.9   250.9   251.9   252.9   253.9   254.9   255.9   256.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار