چهارشنبه 10 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

طلوع ماه فراخوان داد

پویش ملی عکس و فیلم «طلوع ماه» فراخوان داد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 هستي‌شناسي مجيدي‌
25/7/1387
او جواني شيفته بازيگري بود كه پس از پايان دورانش سعي كرد با ورود به عرصه فيلمسازي براي خود پايگاه و جايگاه جديدي ايجاد كند و در اين راه، از موقعيت‌ها به خوبي بهره برد.

مجيد مجيدي كيست؟ چگونه بايد به او نگاه كرد؟ آيا مي‌توان به عنوان فيلمساز از او انتظاراتي داشت و به آثارش به عنوان يك سبك و تفكر خارق‌العاده و نوين نگاه كرد؟ يا بالعكس. او جواني شيفته بازيگري بود كه پس از پايان دورانش سعي كرد با ورود به عرصه فيلمسازي براي خود پايگاه و جايگاه جديدي ايجاد كند و در اين راه، از موقعيت‌ها به خوبي بهره برد.

 25/7/1387
تاجيكستاني‌ها جايزه‌اي را به نام «عزت الله انتظامي» گذاشتند
انتظامي گفت: مردم تاجيكستان استقبال فوق‌العاده‌اي از فيلم‌هاي ايراني داشتند و شناختي كه از من داشتند، باعث تعجب من شد.

عزت‌الله انتظامي گفت: مردم تاجيكستان استقبال فوق‌العاده‌اي از فيلم‌هاي ايراني داشتند و شناختي كه از من داشتند، باعث تعجب من شد.

 
 فيلم جديد كيميايي «تبعيد سايه‌ها» نام گرفت
25/7/1387
كيميايي گفت: پروژه بعدي من «تبعيد سايه‌ها» نام دارد كه فيلمبرداري آن در تهران و مسكو انجام خواهد شد.

مسعود كيميايي گفت: پروژه بعدي من «تبعيد سايه‌ها» نام دارد كه فيلمبرداري آن در تهران و مسكو انجام خواهد شد.

 25/7/1387
ضرغامي: وحدت ملي لبنان، افتخار منطقه است
عزت الله ضرغامي در ديدار ميشل عون ، رئيس جريان ملي و آزاد مسيحي لبنان ، پيوندهاي عاطفي دو ملت ايران و لبنان را پيوندي عميق و تاريخي برشمرد.

: رئيس سازمان صداوسيما با اشاره به اهميت و جايگاه لبنان در تحولات منطقه گفت: امروز استقلال ، وحدت ملي و پيشرفت لبنان مايه عزت و افتخار ملت هاي منطقه است.

 
 وال ـ اي، آسمانخراش جهنمي، تلافي...
25/7/1387
فيلم سينمايي

فيلم‌هاي سينمايي تيغ و ابريشم، ياماتو: آخرين نبرد، جنايت پنهان، وال ـ اي، آسمانخراش جهنمي، تلافي، باغ‌هاي وحشتناک و آقاي ديدز در تعطيلات آخر هفته از شبکه‌هاي مختلف سيما روي آنتن مي‌رود.

 25/7/1387
تماشاگران با عدم استقبال از فيلم‌هاي سطحي در مبارزه فرهنگي با هنرمندان همراه شوند
مهتاب نصير‌پور با ابراز نگراني وضعيت فعلي سينماي ايران از تماشاگران سينما خواست تا با عدم استقبالشان از فيلم‌هاي سطحي دراين مبارزه‌ي فرهنگي با هنرمندان همراه شوند.

مهتاب نصير‌پور با ابراز نگراني وضعيت فعلي سينماي ايران از تماشاگران سينما خواست تا با عدم استقبالشان از فيلم‌هاي سطحي دراين مبارزه‌ي فرهنگي با هنرمندان همراه شوند.

 
 بیضایی:برای حضور "وقتی همه خوابیم" در جشنواره من تصمیم نمی‌گیرم
25/7/1387
بیضایی که فیلم سینمایی

بهرام بیضایی که فیلم سینمایی "وقتی همه خوابیم" را در مرحله تدوین دارد، حضور تازه‌ترین ساخته خود را در جشنواره فیلم فجر بسته به نظر مسئولان جشنواره دانست.

 25/7/1387
يك گام تا معرفي برگزيدگان كتاب جنگ‌
در فاصله يك ماه به آغاز هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، مدير ادبيات بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس از پايان داوري‌ها در گروه‌هاي 12 گانه دوازدهمين جايزه كتاب سال دفاع مقدس خبر داد.

در فاصله يك ماه به آغاز هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، مدير ادبيات بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس از پايان داوري‌ها در گروه‌هاي 12 گانه دوازدهمين جايزه كتاب سال دفاع مقدس خبر داد.

 
 فيلم مستند يا تبعيدي‌
24/7/1387
در سال‌هاي اخير سهم تلويزيون‌هاي برجسته دنيا از برنامه‌هاي مستند به شكلي جدي ارتقا پيدا كرده و اكنون در قاره اروپا حدود 30 شبكه تخصصي در حيطه مستند فعاليت مي‌كنند.

در سال‌هاي اخير سهم تلويزيون‌هاي برجسته دنيا از برنامه‌هاي مستند به شكلي جدي ارتقا پيدا كرده و اكنون در قاره اروپا حدود 30 شبكه تخصصي در حيطه مستند فعاليت مي‌كنند.

 24/7/1387
برومند: سينما مسائل شهري را به شكل تخصصي بررسي كند
برومند گفت: سينما نقش بسيار مهم و اساسي در شناخت آسيب‌هاي اجتماعي و رفع آنها دارد، اما اين مساله بستگي به اين دارد كه آسيب‌ها را چگونه شناسايي كنيم و اصلا‌چه چيزي را آسيب تلقي كنيم، زيرا ديدگاه افراد مختلف متفاوت است.

مرضيه برومند گفت: سينما نقش بسيار مهم و اساسي در شناخت آسيب‌هاي اجتماعي و رفع آنها دارد، اما اين مساله بستگي به اين دارد كه آسيب‌ها را چگونه شناسايي كنيم و اصلا‌چه چيزي را آسيب تلقي كنيم، زيرا ديدگاه افراد مختلف متفاوت است.

 
 زندگي «بروس‌لي» سريال مي‌شود
24/7/1387
اين سريال كه با عنوان «افسانه بروس‌لي» معرفي مي‌شود، اولين فيلم يا سريال تلويزيوني است كه درباره اين هنرپيشه ساخته شده است.

مسوولان تلويزيون چين اميدوارند؛ با اختصاص مبلغي معادل 5/70 ميليون دلار بتوانند زندگي بروس‌لي را به تصوير بكشند.

 24/7/1387
فيلمبرداري «از پاريس با عشق» تراولتا لغو شد
در پي به آتش کشيده شدن 10 خودرو متعلق به يوروپاکورپ توليد‌کننده فيلم «از پاريس با عشق»، لوک بسون و همکاران تهيه‌کننده او از ادامه کار در منطقه مونتفرمي در حومه پاريس منصرف شدند و منطقه را ترک کردند.

توليد پروژه سينمايي «از پاريس با عشق» با بازي جان تراولتا که قرار بود در حومه پاريس فيلمبرداري شود، به دليل ايجاد حريق عمدي سر صحنه لغو شد.

 
 مركز توجه جشنواره استکهلم بر سينماي روسيه
24/7/1387
نوزدهمين جشنواره بين‌المللي فيلم استکهلم از 20 تا 30 نوامبر (30 آبان تا 10 آذر) در سوئد برگزار مي‌شود.

بخش «مرکز توجه» نوزدهمين جشنواره بين‌المللي فيلم استکهلم به سينماي روسيه جديد اختصاص دارد و در آن هشت فيلم پخش مي‌شود.

 24/7/1387
تقدير از هافمن، برولين و اسكات
ديلي هافمن 71 ساله جايزه يک عمر دستاورد هنري را دريافت مي‌کند، جاش برولين به عنوان بازيگر مرد سال مورد تقدير قرار مي‌گيرد و اسکات تامس نيز جايزه بازيگر زن سال را مي‌گيرد.

در دوازدهمين جشنواره فيلم هاليوود ، که اول آبان آغاز مي‌شود، داستين هافمن، جاش برولين و کريستين اسکات تامس مورد تقدير قرار مي‌گيرند.

 
 فراخوان توليد فيلم کوتاه کمدي در سينما فردا
24/7/1387
«سينما فردا» به منظور پر کردن خلأ فيلم کمدي در سينماي کوتاه، اقدام به توليد فيلم کوتاه در ژانر کمدي خواهد کرد.

«سينما فردا» به منظور پر کردن خلأ فيلم کمدي در سينماي کوتاه، اقدام به توليد فيلم کوتاه در ژانر کمدي خواهد کرد.

 23/7/1387
دعوت در آستانه فروش300ميليوني
رشد فروش کلي فيلم‌هاي روي پرده، رسيدن

رشد فروش کلي فيلم‌هاي روي پرده، رسيدن "دعوت" به مرز 300 ميليون تومان و فروش 10 ميليوني "آواز گنجشک‌ها" در يک‌ روز از نکات مهم فروش فيلم‌هاي اکران تهران در هفته سوم مهرماه 87 است.

 
 "آواز گنجشک‌ها" بهار آینده در آمریکا روی پرده می‌رود
23/7/1387
نماینده سینمای ایران در بخش بهترین فیلم غیر انگلیسی‌زبان اسکار هشتاد و یکم بهار سال 2009 در سینماهای آمریکا اکران می‌شود.

نماینده سینمای ایران در بخش بهترین فیلم غیر انگلیسی‌زبان اسکار هشتاد و یکم بهار سال 2009 در سینماهای آمریکا اکران می‌شود.

 23/7/1387
حال عمومي «آميتا باچان» رو به بهبود است
آميتا باچان 66 ساله كه ظهر شنبه به دليل دل درد با آمبولانس به بيمارستان بمبئي منتقل شده بود، بنا به گفته مقامات اين بيمارستان حالش بهتر شده و حداكثر تا چند روز ديگر مرخص خواهد شد.

مقامات بيمارستان بمبئي ، حال عمومي «آميتا باچان» را رو به بهبود اعلام كرده و گفتند كه اين بازيگر باليوودي حداكثر تا چند روز آينده مرخص خواهد شد.

 
 جشنواره سینما حقیقت با 280 فیلم
23/7/1387
دومین جشنواره بین المللی سینما حقیقت با شرکت بیش از 280 فیلم کوتاه وبلند مستند از ایران و 80 کشور جهان در تهران گشایش یافت .

دومین جشنواره بین المللی سینما حقیقت با شرکت بیش از 280 فیلم کوتاه وبلند مستند از ایران و 80 کشور جهان در تهران گشایش یافت .

 23/7/1387
فرزاد حسني در تئاتر «مهر هفتم» بازي مي‌كند
هدايت هاشمي، شبنم مقدمي، رويا ميرعلمي و فرزاد حسني در نمايش «مهر هفتم» با كارگرداني سعيد شاپوري بازي مي‌كنند.

هدايت هاشمي، شبنم مقدمي، رويا ميرعلمي و فرزاد حسني در نمايش «مهر هفتم» با كارگرداني سعيد شاپوري بازي مي‌كنند.

 
  262.9   263.9   264.9   265.9   266.9   267.9   268.9   269.9   270.9   271.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار