جمعه 12 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

طلوع ماه فراخوان داد

پویش ملی عکس و فیلم «طلوع ماه» فراخوان داد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 مهرجويي: در سال‌هاي اخير، «خسرو» را درنيافتيم
1/5/1387
«داريوش مهرجويي» كارگردان سينماي ايران كه در 6 فيلم‌ «هامون»، «بانو»، ‌«سارا»، «پري»، «دختردايي گم‌شده» و «ميكس» با «خسرو شكيبايي» همكاري كرده است، يادداشتي را در سوگ «خسرو شكيبايي» به صورت اختصاصي در اختيار خبرگزاري فارس قرار داد.

«داريوش مهرجويي»، كارگردان سينماي ايران در يادداشتي كه اختصاصا براي خبرگزاري فارس ارسال كرده‌ از اينكه طي سالهاي اخير به خسرو شكيبايي بي‌توجهي شده گله كرد.

 1/5/1387
«پرويز پرستويي» چهارشنبه به «دو قدم مانده به صبح» مي‌آيد
«پرويز پرستويي» روز چهارشنبه 2 مرداد ماه مهمان برنامه «دو قدم مانده به صبح» خواهد بود.

«پرويز پرستويي» چهارشنبه شب مهمان برنامه «دو قدم مانده به صبح» خواهد بود.

 
 جایزه مستند "سلطان" به مرحوم شکیبایی تقدیم شد
1/5/1387
شنبه‌شب در مراسم پایانی جشنواره فیلم‌های ورزشی

فیلم مستند "سلطان" به کارگردانی مجید توکلی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شریفی‌نیا جایزه بهترین فیلم مستند هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ورزشی را از آن خود کرد.

 1/5/1387
کنسرت شهرام ناظری در یونان
شهرام ناظری به همراه یک نوازنده یونانی در فستیوال تابستانی آکروپولیس یونان به اجرا موسیقی کردی می پردازد.

شهرام ناظری به همراه یک نوازنده یونانی در فستیوال تابستانی آکروپولیس یونان به اجرا موسیقی کردی می پردازد.

 
 مشايخي: با نظر پزشك به بازي در سريال «پلاك 40» ادامه مي‌دهم
1/5/1387
جمشيد مشايخي گفت: من براي بازي در سريال «پلاك 40» به كارگرداني «مهدي نوربخش» و تهيه كنندگي «ستوده‌نيا» به كرمان آمدم كه دچار سانحه شدم. در حال حاضر حالم خوب است اما به دليل مصدوميت هنوز بستري هستم.

جمشيد مشايخي گفت: پس از مصدوميتي كه سر سريال «پلاك 40» برايم پيش آمد،‌ قادر به ادامه كار در اين سريال نيستم و پزشك معالجم در مورد بازي در اين سريال نظر خواهد داد.

 1/5/1387
تقدير از اوليور پستگيت انيماتور انگليسي
جشنواره فيلم کوتاه بريستول از اوليور پستگيت، يکي از باسابقه‌ترين انيماتورهاي انگلستان تقدير مي‌کند.

جشنواره فيلم کوتاه بريستول از اوليور پستگيت، يکي از باسابقه‌ترين انيماتورهاي انگلستان تقدير مي‌کند.

 
 باران ‌گريه بر سينه هامون‌
31/4/1387
پيكر تانكي سوخته و اتومبيل تويوتايي كه به آهن پاره‌اي شباهت دارد، بهترين نشانه ورود به قطعه‌اي از بهشت زهرا است كه قبرهاي آن با ايرانيت‌هاي خاكستري مسقف شده‌اند.

پيكر تانكي سوخته و اتومبيل تويوتايي كه به آهن پاره‌اي شباهت دارد، بهترين نشانه ورود به قطعه‌اي از بهشت زهرا است كه قبرهاي آن با ايرانيت‌هاي خاكستري مسقف شده‌اند. در اين محل قهرمانان فراواني دفن شده‌اند كه برخي از آنها كمتر از 20 بهار از عمر خود را پشت سر گذاشته بودند.

 31/4/1387
سه در چهار در صدر برنامه های تلویزیونی
بر اساس نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما از شهروندان تهرانی برای انتخاب پرمخاطب‌ترین و محبوبترین مجموعه‌های تلویزیونی در هفته پایانی خرداد و هفته نخست تیرماه یک مجموعه روزانه و یک مجموعه هفتگی رتبه‌های نخست را به خود اختصاص دادند.

حضور مجموعه طنز «سه در چهار» و مجموعه تاریخی «روزگار قریب» در صدر آثار مورد پسند مخاطبان تلویزیونی در روزهای پایانی بهار و آغاز فصل تابستان از نقاط مختلف قابل بحث و بررسی است.

 
 الوند «عروس برفي» را به سيمافيلم فرستاد
31/4/1387
اين تله‌فيلم پس از تحويل و بازبيني در نوبت پخش از تلويزيون قرار مي‌گيرد.

تله‌فيلم «عروس برفي» كاري از سيروس الوند و تهيه كنندگي عليرضا سبط احمدي امروز تحويل مركز سيما فيلم شد.

 31/4/1387
مهرجویی:عشق به انسانیت ویژگی فیلمهای من است
سایت رسمی جشنواره اعلام کرد داریوش مهرجویی که امسال یکی از بخشهای پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم زردآلو طلایی در ارمنستان به مرور آثار او اختصاص داشت روز شنبه با حضور در یک کلاس پیشرفته فیلمسازی برای دانشجویان، سینماروها و خبرنگاران صحبت کرد.

فیلمساز مطرح سینمای ایران در جشنواره بین‌المللی فیلم زردآلو طلایی در ایروان مرکز ارمنستان عشق به انسانیت را از ویژگیهای آثار خود برشمرد و انتقال آن را به تماشاگران مهم دانست .

 
 رضا کیانیان حاکم مکه می‌شود!
31/4/1387
فیلمبرداری مجموعه 40 قسمتی

فیلمبرداری مجموعه 40 قسمتی "مختارنامه" به کارگردانی داود میرباقری در لوکیشن دارالعماره مکه با بازی رضا کیانیان به نقش حاکم مکه از سر گرفته می‌شود.

 31/4/1387
تعویق در اكران فيلم جنجالی «والكری»
اكران فيلم جنجالی «والكری» باحضور «تام‌ كروز» در نقش عامل ترور نافرجام «آدولف هيتلر» بارديگر به تعويق افتاد.

اكران فيلم جنجالی «والكری» باحضور «تام‌ كروز» در نقش عامل ترور نافرجام «آدولف هيتلر» بارديگر به تعويق افتاد.

 
 تدوین "پسر تهرانی" از نیمه گذشت
31/4/1387
راستگفتار گفت: هنوز در مورد انتخاب صداگذار به قطعیت نرسیده‌ایم، اما به زودی صداگذار هم مشخص می‌شود. تدوین تا سه هفته دیگر به پایان می‌رسد و پیش‌بینی می‌کنیم

بهزاد مصلح کار تدوین "پسر تهرانی" تازه‌ترین ساخته کاظم راستگفتار را از نیمه گذراند و علی راستگفتار به زودی ساخت موسیقی متن آن را آغاز می‌کند.

 31/4/1387
محمدرضا فروتن بازهم به راديو بازگشت
يدالله گودرزي گفت: راديو يك رسانه‌ي فرهنگي است و علاوه بر پركردن اوقات شنوندگان براهداف فرهنگي نيز تكيه دارد.

برنامه‌ي جديد راديويي «چهارفصل» با اجراي محمدرضا فروتن از 5 مرداد از شبكه‌ي جوان پخش مي‌شود.

 
 پیکر خسرو شکیبایی تشییع شد
30/4/1387
تصویر روشنی از خسرو شکیبایی در اذهان مردم و جامعه ، نقش بسته است و آثار او ماندگار خواهد ماند.

هموطن آنلاین _مراسم تشییع پیکرخسرو شکیبایی هنرمند فقید سینما ،تئاتر و تلویزیون با حضور انبوه مردم ، هنرمندان ، شخصیت های فرهنگی ، هنری و دیگر فرهیختگان عرصه فرهنگ و هنر ایران از مقابل تالار وحدت برگزار شد .

 30/4/1387
وداع با خسرو شکیبایی
بازی در فیلمهای هامون ، کیمیا ، کاغذ بی خط از دیگر نقش آفرینی های این هنرمند بود.

هموطن آنلاین _پیکر مرحوم خسرو شکیبایی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون امروز - یکشنبه - از مقابل تالار وحدت تهران به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا بدرقه خواهد شد.

 
 مجيدي: شعارهاي المپيك را در "پرواز رنگ‌ها" به نمايش درآوردم
30/4/1387
جمعي از نمايندگان رسانه‌هاي گروهي اعزامي به بازي‌هاي المپيك پكن به همراه مسئولين كميته ملي المپيك روز گذشته (شنبه) ميهمان مجيد مجيدي كارگردان بزرگ كشورمان بودند تا در كنار او فيلم افتخارآميز «پرواز رنگ‌ها» را ديده و با او در ارتباط با المپيك به گفت‌وگو بنشينند.

بچه‌هاي مدرسه‌اي در پكن در حالي كه بيش از يكصد سال از جنبش المپيك مي‌گذرد، يكصد سالگي مدرسه‌شان را با رنگ‌هاي پنج حلقه‌اي المپيك جشن مي‌گيرند. اين آغاز فيلم پنج دقيقه‌اي مجيد مجيدي با عنوان «پرواز رنگ‌ها» براي المپيك پكن است.

 30/4/1387
پرويز ياحقي‌ كودكي اعجوبه در راديو
بين سال‌هاي 1322 تا 1326 در حالي كه هنوز راديوهاي ترانزيستوري رايج بود. اولين برنامه تك‌نوازي او از ايستگاه بي‌سيم در راديو تهران اجرا شد.

بين سال‌هاي 1322 تا 1326 در حالي كه هنوز راديوهاي ترانزيستوري رايج بود. اولين برنامه تك‌نوازي او از ايستگاه بي‌سيم در راديو تهران اجرا شد.

 
 آناهيتا همتي ، دزدي تفريحي انجام مي‌دهد
30/4/1387
تصويربرداري اين فيلم دهم تيرماه بعد از پانزده روز كار به پايان رسيده و هم اكنون تدوين آن به نيمه رسيده است. اين فيلم پس از آماده نمايش شدن از يكي از شبكه‌هاي سيما پخش خواهد شد.

تدوين فيلم تلويزيوني دزدترين دختر شهر ادامه دارد و اين فيلم تلويزيوني پس از آماده نمايش شدن، از يكي از شبكه‌هاي سيما پخش خواهد شد.

 30/4/1387
تدوين تله فيلم «دزدترين دختر شهر» به پايان رسيد
تدوين فيلم تلويزيوني «دزدترين دختر شهر» به كارگرداني «مهدي علمي‌نيا» كه به صورت همزمان با تصويربرداري توسط «محسن توكلي» آغاز شده بود، به پايان رسيد.

تدوين فيلم تلويزيوني «دزدترين دختر شهر» به كارگرداني «مهدي علمي‌نيا» كه به صورت همزمان با تصويربرداري توسط «محسن توكلي» آغاز شده بود، به پايان رسيد.

 
  296.9   297.9   298.9   299.9   300.9   301.9   302.9   303.9   304.9   305.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار