چهارشنبه 17 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

طلوع ماه فراخوان داد

پویش ملی عکس و فیلم «طلوع ماه» فراخوان داد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 کنایه های سینما و سیما
22/11/1386
جشنواره‌اي كه بخش‌هاي متنوعي دارد و معمولا شور و حال خاصي به علاقه‌مندان هنر هفتم مي‌دهد اما جشنواره بيست‌وششم فيلم فجر امسال هم با حاشيه‌هايي همراه بود كه مهم‌ترين آنها مربوط به نارضايتي بعضي‌ها از پذيرفته‌ نشدن فيلم‌هايشان در بخش‌هاي مختلف بود.

جشنواره بين‌المللي فيلم فجر، مهم‌ترين جشنواره سينمايي در ايران، اين روزها در حال برگزاري است. جشنواره‌اي كه براي بسياري از دست‌اندركاران سينما، حضور در آن را بسيار موثر مي‌دانند و تلاش فراواني براي رساندن آثارشان مي‌كنند.

 22/11/1386
عباس رافعي: «تولدي ديگر» فيلمي انساني است
نشست نقد و بررسي فيلم «تولدي ديگر» شب گذشته،21 بهمن ماه با حضور عباس رافعي كارگردان، مسعود كراني مدير فيلمبرداري، بهروز معاونيان صدابردار، اصغر پورهاجريان مسئول جلوه‌هاي ويژه، حميدرضا يراقچيان آهنگساز در سينما صحرا برگزار شد.

فيلم "تولدي ديگر" يك لايه رويي دارد كه همان جنگ لبنان است و لايه دروني آن فيلمي انساني است و تولد يك آدم را به نمايش مي‌گذارد.

 
 رسول صدر عاملي: سينماي ايران به بخش زيادي از مردم بدهکار است
22/11/1386
سينماي ايران در طول سال ها به زندگي بخش زيادي از مردم نپرداخته و در اين زمينه به آنها بدهکار است.

سينماي ايران در طول سال ها به زندگي بخش زيادي از مردم نپرداخته و در اين زمينه به آنها بدهکار است.

 22/11/1386
ايران و مصر دو بال انديشه فرهنگ اسلامي در خاورميانه اند
استاد زبان و ادبيات فارسي دانشگاه قاهره گفت: ما زبان فارسي را به مثابه سرمايه اسلام در شرق محسوب مي شود.

استاد زبان و ادبيات فارسي دانشگاه قاهره گفت: ما زبان فارسي را به مثابه سرمايه اسلام در شرق محسوب مي شود.

 
 شجریان زیر تیغ جراحی رفت
22/11/1386
محمدرضا شجريان از ساعت ۱۳ امروز به علت ناراحتي ريوي به اتاق عمل بيمارستان كسري رفت.

محمد رضا شجريان امروز به علت ناراحتي ريوي به بيمارستان كسري رفت و از ساعت ۱۳ تحت عمل جراحي قرار گرفت.

 22/11/1386
بهترين هاي بيست و ششمين جشنواره فيلم فجر
انتخاب برگزيدگان جشنواره بين المللي بيست و ششمين فيلم فجر طبق نظر هيئت داوران شبکه راديويي جوان متشکل از جمع بينندگان جوان فيلم ها در سينماهاي تهران و جمعي از منتقدان جوان انجام شد.

انتخاب برگزيدگان جشنواره بين المللي بيست و ششمين فيلم فجر طبق نظر هيئت داوران شبکه راديويي جوان متشکل از جمع بينندگان جوان فيلم ها در سينماهاي تهران و جمعي از منتقدان جوان انجام شد.

 
 حال عمومی استاد شجریان رضایت‌بخش است
21/11/1386
در حال حاضر پزشکان بیمارستان، استاد شجریان را ممنوع‌الملاقات کرده‌اند و از علاقمندان استاد خواسته‌اند از حضور در بیمارستان خودداری کنند.

کتایون خوانساری همسر استاد شجریان ضمن اعلام این خبر گفت: استاد به علت ناراحتی ریوی در بیمارستان بستری شده است و پس از مجوز پزشکان معالج مرخص خواهد شد.

 21/11/1386
هنري که در اوج فرود آمد
کارشناسان معتقدند، ناب ترين هنر ايراني در سال هاي اخير، هنر دوران انقلاب بوده که از درون هنرمند جوشش داشته است.

شايد در آن زمان هيچ کس فکر نمي کرد اين پنجه خونين که بر ديوارها نقش بسته و شعار نوشته هايي که مضمونش سرنگوني شاه است ، شعار نوشته هايي که ديگر کسي را به خاطر به همراه داشتنش نمي توانند بگيرند ، نوشته هايي که نمي توانند بسوزانند و از بين ببرند، روزي حکايت از هنري مي کند که از دل مردم جوشيده و روايت ساده اي از آن چيزي ست که بر آن ها گذشته است.

 
 فیلم مکزیکی، برلین را به وجد آورد
21/11/1386
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد دومین فیلم بلند فیلمساز 37 ساله مکزیکی یکی از 21 فیلمی است که برای دریافت جایزه خرس طلا پنجاه و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم برلین رقابت می‌کند.

"دریاچه تاهو" به کارگردانی فرناندو ایمبک درباره نوجوانی 16 ساله که باید با واقعیت مرگ ناگهانی پدرش کنار بیاید، روز شنبه در جشنواره فیلم برلین به نمایش درآمد و با استقبال فراوان رو به رو شد.

 21/11/1386
طالبي: من فيلم لوکس نمي سازم
نشست فيلم «ديوار» به کارگرداني محمدعلي طالبي روز گذشته در سينماي رسانه ها به نمايش درآمد و پس از اکران فيلم، محمدعلي طالبي کارگردان، يشايايي تهيه کننده، محمد کاسبي و آزيتا حاجيان از بازيگران، حسن حسندوست تدوين گر و امير قاسمي صدابردار اين فيلم برگزار شد.

تقسيم بندي فيلم ها در قالب هاي مختلف باعث بروز مشکلاتي براي فيلمسازان مي شود و من هميشه نگاه اصلاح طلبانه اي به زندگي دارم و نمي توانم فيلم لوکس بسازم.

 
 جشنواره اي از ستارگان هاليوود در فيلم جديد استاد
21/11/1386
ويل اسميت، ساشا بارون کوهن، فيليپ سيمور هافمن و کوين اسپيسي ستارگان فيلم جديد اسپيلبرگ با نام

استيون اسپيلبرگ در فيلم جديد خود مجموعه اي از بهترين هاي هاليوود در سالهاي اخير را به خدمت گرفته است.

 21/11/1386
روبرتو چولي مهمان سنگلج شد
روبرتو چولي قبل از آغاز اجراي

روبرتو چولي کارگردان و سرپرست گروه تئاتر "روهر" آلمان بيستم بهمن به تماشاي "تعزيه حر" در تماشاخانه سنگلج نشست.

 
 شجريان در بيمارستان بستري شد
21/11/1386
محمدرضا شجريان از ساعت 13 امروز به علت ناراحتي ريوي به اتاق عمل بيمارستان كسري رفت.

محمدرضا شجريان از ساعت 13 امروز به علت ناراحتي ريوي به اتاق عمل بيمارستان كسري رفت.

 21/11/1386
5+1 امروز در محوطه مجموعه تئاترشهر
در بيست و ششمين جشنواره بين المللي تئاتر فجرحدود 90 نمايش خياباني در نقاط مختلف شهر تهران برگزار مي شود كه اين نشان از توجه وي‍‍‍‍‍ژه مديران و برگزار كنندگان اين جشنواره به تئاتر خياباني است.

نمايش خياباني "پنج به علاوه يک" امروز در بخش تئاتر خياباني بيست و ششمين جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر در محوطه مجموعه تئاترشهر اجرا مي‌شود.

 
 پروژه فرهنگستان علوم برلين در باره قرآن
21/11/1386
فرهنگستان علوم برلين ـ براندنبورگ قصد دارد طي پروژه اي جنبه هاي مختلف کتاب آسماني مسلمانان را بررسي کند.

«فرهنگستان علوم برلين ـ براندنبورگ» قصد دارد طي پروژه اي جنبه هاي مختلف کتاب آسماني مسلمانان را بررسي کند.

 21/11/1386
آخرين آمار از برگزيدگان فيلم فجر از ديدگاه مردم
نتايج نهايي فيلم برگزيده مردمي فردا شب همزمان با اختتاميه بيست و ششمين جشنواره فيلم فجر اعلام خواهد شد.

"هميشه پاي يک زن در ميان است" يکه تاز کسب آراي مردمي بيست و ششمين جشنواره فيلم فجر شد.

 
 شجريان: هيچ كنسرتي در سال 1386 در دوبي ندارم
20/11/1386
برخي از شبكه‌هاي تلويزيوني خارج از ايران با اعلام خبر  برپايي كنسرت استاد محمدرضا شجريان حتي اقدام به فروش بليط هم در اين زمينه كرده‌اند

محمدرضا شجريان گفت هيچ برنامه‌اي در سال 1386 براي اجراي كنسرت در دوبي ندارم و اگر قرار باشد برنامه‌اي اجرا كنم خبر آن به طور رسمي از طريق وب‌سايت دل آواز اعلام خواهد شد.

 20/11/1386
سيمرغ‌ها به مقصد مي‌رسند
هميشه پاي يك زن در ميان است ساخته كمال تبريزي ‌٧٣/٩٨ درصد آرا را كسب كرده است.

دوشنبه 22 بهمن پرونده جشنواره 26 فيلم فجر هم بسته مي‌شود و 20 سيمرغ بزرگ اين جشنواره، بر شانه‌هاي برگزيدگان خوش‌اقبال امسال مي‌نشينند.

 
 كيانيان:تيتراژ فعلي تماشاگر را تا انتها نگه مي‌دارد
20/11/1386
رضا كيانيان  گفت: هميشه علاقه‌مند بودم در بازيگري به مرحله‌اي برسم كه تماشاگر قبل از اين‌كه به سينما برود، منتظر باشد كه اين‌بار من را چگونه مي‌بينند؟! بنابراين هم‌اكنون خوشحال هستم كه اين اتفاق افتاده است.

تهيه‌كننده "هميشه پاي يك زن در ميان است" گفت: قصد داشتيم، اين فيلم گوشزدي براي نسل جوان باشد و به مسوولين هم بگوييم در شهر چاله‌هاي زيادي داريم كه عميق‌تر هم مي‌شوند، بنابراين بايد فكرهايي براي پركردن‌ آنها بشود.

 20/11/1386
محمد احمدي: بين «حقيقت گمشده» و «21 گرم» هيچ شباهتي وجود ندارد
محمد احمديگفت: ايده فيلم از علي حدادي بود. روي طرح اوليه کار کرديم و سپس فيلم نامه را نوشتيم. سعي کردم فيلم بيش از اين که نمادين باشد تصويري قصه را تعريف کند.

نشست پرسش و پاسخ فيلم «حقيقت گمشده» ساخته محمد احمدي با حضور تهيه کننده و کارگردان، يعقوب غفارزاده دستيار کارگردان، سعيد هاشمي مدير توليد، رحيم بشارت فيلم بردار، مريم رهبري بازيگر و سحر عصر آزاد منتقد پس از نمايش فيلم برگزار شد.

 
  359.9   360.9   361.9   362.9   363.9   364.9   365.9   366.9   367.9   368.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار