پنجشنبه 18 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

طلوع ماه فراخوان داد

پویش ملی عکس و فیلم «طلوع ماه» فراخوان داد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 نمايش دو فيلم ايراني در جشنواره مد فيلم
17/8/1386
سيزدهمين جشنواره بين‌المللي

فيلم‌هاي "گره" ساخته جواد وطني و "جايي دنج براي ماهي‌ها" ساخته ناصر ضميري از توليدات مركز گسترش سينماي مستند و تجربي در جشنواره بين‌المللي "مد فيلم" ايتاليا به نمايش در مي‌آيند.

 17/8/1386
سوپر استار از خودخواهی یك بازیگر سینما می‌گوید
«آگوستوس» داستان پسری است كه با رسیدن به قدرت و شهرت درگیر خودخواهی می‌شود و «سوپر استار» با اقتباس از این كتاب، به مشكلات یك هنرپیشه مرد می‌پردازد.

«تهمینه میلانی» فیلم «سوپر استار» را با مضمون شهرت و خودخواهی یك بازیگر مرد سینما به تصویر می‌كشد.

 
 نظام توزيع كتاب بايد بر مبناي نياز مخاطبان تدوين شود
17/8/1386
پانزدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران 24 آبان ماه تا يكم آذرماه سال جاري در تهران و سراسر كشور برگزار خواهد شد.

مسؤول واحد پژوهش دفتر ادبيات پايداري گفت: با تدوين نظام جامع توزيع كتاب در نظام آموزش و پرورش و آموزش عالي، احساس نياز مخاطبان به مطالعه كتاب فراگير مي‌شود.

 16/8/1386
خداحافظی ایرانیان با یانگوم
بینندگان تلویزیونی کشورمان این هفته با پخش پنجاه و چهارمین قسمت سریال جواهری در قصر با آن خداحافظی خواهند کرد.

بینندگان تلویزیونی کشورمان این هفته با پخش پنجاه و چهارمین قسمت سریال جواهری در قصر با آن خداحافظی خواهند کرد.این سریال که عنوان پربیننده ترین سریال سالهای اخیر کشورمان را از آن خود نموده اولین بار در کره جنوبی از تاریخ ۲۴ شهریور ۱۳۸۲ تا فروردین ۱۳۸۳ از طریق شبکه ‌ام.بی.سی این کشور پخش شد.

 
 فیلم‌ها خوب می‌فروشند
16/8/1386
آغاز خوب

آغاز خوب "رفیق بد" و رشد فروش دیگر فیلم‌های در حال اکران از نکات مهم فروش فیلم‌های سینمایی اکران تهران در هفته دوم آبان‌ماه 86 هستند.

 16/8/1386
استالونه و آرزوي مرگ
«آرزوي مرگ»، محصول كمپاني «مترو گلدن ماير» است كه در سال 1974 نيز با همين نام و بازي «چارلز برونسون» ساخته شده بود.

«سيلوستر استالونه»، بازيگر مشهور نقش «رمبو»، بزودي در فيلم جديدي با عنوان «آرزوي مرگ» بازي خواهد كرد.

 
 سربازان قدیمی به اسپایک لی اعتراض کردند
16/8/1386
هالیوود ریپورتر اعلام کرد داستان این فیلم 45 میلیون دلاری که بر مبنای کتاب پرفروش جیمز مک‌براید ساخته می‌شود در نواحی نواحی روستایی توسکانی در سال‌های جنگ جهانی دوم روی می‌دهد.

گروهی از پارتیزان‌های سابق ایتالیایی به روایت ناعادلانه تاریخ در "معجزه در سینت آنا"، تازه‌ترین پروژه سینمایی اسپایک لی، اعتراض کردند.

 16/8/1386
جنیفر کانلی و ریوز همبازی می‌شوند
بازیگر برنده اسکار در بازسازی

بازیگر برنده اسکار در بازسازی "روزی که زمین از حرکت ایستاد"، از مطرحترین فیلم‌های افسانه علمی دهه 1950، در کنار کیانو ریوز قرار می‌گیرد.

 
 فیلم آنگ لی در چین رکورد زد
16/8/1386
خبرگزاری شینهوا اعلام کرد این فیلم در صدر جدول فروش فیلم‌ها در چین قرار گرفت و با توجه به استقبال تماشاگران، کارشناسان پیش بینی کرده‌اند فروش فیلم در این کشور به 100 میلیون یوان برسد.

تریلر جاسوسی "هوس، احتیاط" به کارگردانی آنگ لی با وجود حذف چند صحنه در چهار روز اول اکران در چین به فروش 40 میلیون یوان معادل 4/5 میلیون دلار آمریکا دست یافت.

 16/8/1386
میلانی پروانه ساخت "سوپراستار" را گرفت
شورای صدور پروانه فیلمسازی 35 میلیمتری در جلسه اخیر خود برای سه پروژه سینمایی پروانه ساخت صادر کرد.

شورای صدور پروانه فیلمسازی 35 میلیمتری در جلسه اخیر خود برای سه پروژه سینمایی پروانه ساخت صادر کرد.

 
 «سرزمين رؤياها به روايت گروه كر ناميرا
16/8/1386
گروه كر ناميرا از 16 آبان ساعت20 به مدت سه شب براي اجراي اين برنامه در تالار رودكي به روي صحنه مي‌رود.

گروه كر ناميرا فردا با همراهي گروه كر ري‌را قصه «سرزمين رؤياها» را با زبان موسيقايي در تالار رودكي روايت مي‌كنند.

 15/8/1386
جهانی شدن سینمای ایران آداب دارد
عباس کیارستمی که مدتی بود حرف‌هایی درباره ساخت پروژه

جهانی شدن سینمای ایران محل بحث بسیار دارد و وقتی می‌توان مدعی وجهه جهانی این سینما شد که تک‌جرقه‌های روشن این عرصه محصول برنامه‌ریزی و رویکرد عام به اهالی این حیطه باشند نه به واسطه حرکت فردی یا حمایت‌های خاص.

 
 مثلث به دنبال کوله پشتی می رود
15/8/1386
سعید ابوطالب  گفت: کمیسیون فرهنگی آنقدر مشغله دارد که دیگر به بررسی چنین برنامه هایی که چرا پخش می شود و یا نمی شود نمی رسد.

برنامه مثلث قرار بود هر شب از شبکه پنج سیما پخش شود، برنامه ای که علل روی کار آمدن و یا نیامدن عده ای از برنامه سازان و خواننده ها را توسط پیامک از بینندگان نظر سنجی می کرد و با اجرای رضا رشیدپور یادآور گفتگوهای حاشیه ساز شب شیشه ای بود و آغاز و پایانی که در یک شب آمد و رفت.

 15/8/1386
فيلم ضد اسلامي «راه آجري» بزودي در لندن اكران مي‌شود
فيلم «راه آجري» به كارگرداني «سارا گاورون» اقتباسي از رمان جنجال برانگيز «مونيكا علي»، نويسنده بنگلادشي تبار مقيم انگلستان است.

فيلم جنجال برانگيز و ضد اسلامي «راه آجري»، علي‌رغم تمامي مخالفت‌ها 25 آبان در لندن در سينماهاي لندن و برخي ديگر از شهرهاي انگلستان به نمايش درخواهد آمد.

 
 پرستو گلستاني: نسل امروز با كتـاب بيگانـه است
15/8/1386
پانزدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران 24 آبان ماه تا يكم آذرماه سال جاري در تهران و سراسر كشور برگزار خواهد شد.

‌پرستو گلستاني گفت:‌نسل امروز در مقايسه با نسل‌هاي پيش با كتاب كمتر سر و كار دارد.

 15/8/1386
قوي‌ترين مرد جهان:كتاب در ميـان ورزشكـاران كم وزن است
پانزدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران 24 آبان ماه تا يكم آذرماه سال جاري در تهران و سراسر كشور برگزار خواهد شد.

قوي‌ترين مرد جهان گفت: كتاب در ميان ورزشكاران كم وزن است و نياز به گسترش فرهنگ مطالعه در ميان آنها احساس مي‌شود.

 
 وزیر ارشاد: جشنواره تئاتر رضوی پناهگاه هنرآفرینان دینی است
15/8/1386
پنجمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی از 18 تا 25 آبان‌ماه 86 همزمان در شهرهای تهران و بجنورد برگزار می‌شود.

محمدحسین صفار هرندی جشنواره تئاتر رضوی را به دلیل مقاصد عالی و متعالی و رویکرد ولایی آن بستری مناسب برای خلق آثار درخشان هنری و ملجا هنرآفرینان دینی دانست.

 15/8/1386
شبکه‌های سیما تا پایان سال تخصصی می‌شوند
معاون سیما از تخصصی‌شدن شبکه‌های تلویزیون متناسب با هویت آنها تا پایان سال و مذاکرات انجام‌شده در این باره با مدیران شبکه‌ها خبر داد.

معاون سیما از تخصصی‌شدن شبکه‌های تلویزیون متناسب با هویت آنها تا پایان سال و مذاکرات انجام‌شده در این باره با مدیران شبکه‌ها خبر داد.

 
 تئاتر کودک ایران هنوز بین‌المللی نشده است
15/8/1386
چهاردهمین جشنواره تئاتر کودک در حالی به پایان رسید که صحبت از بین‌الملی شدن دوره بعد توجه همه را به خود جلب کرده است.

چهاردهمین جشنواره تئاتر کودک در حالی به پایان رسید که صحبت از بین‌الملی شدن دوره بعد توجه همه را به خود جلب کرده است. این موضوع شاید قابل تأمل باشد، ولی نباید فراموش کرد که کیفیت تئاتر کودک ایران قابل قیاس با کارهای خارجی نیست.

 15/8/1386
استعاذه مخملباف، فردا از شبکه دو
سينمايي «استعاذه» پس از پخش «توبه نصوح» در ماه مبارك رمضان، به مناسب شهادت امام جعفر صادق (ع)، ساعت 14 و 30 دقيقه سه شنبه (15 آبان ماه) از تلويزيون پخش مي‌شود.

با پخش سينمايي «استعاذه» از تلويزيون، شبكه دو سيما طي هفته‌هاي اخير دومين فيلم سينمايي محسن مخملباف را پس از «توبه نصوح» به روي آنتن مي‌برد.

 
  392.9   393.9   394.9   395.9   396.9   397.9   398.9   399.9   400.9   401.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار