سه شنبه 23 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

طلوع ماه فراخوان داد

پویش ملی عکس و فیلم «طلوع ماه» فراخوان داد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 قهرمان مشت زني جهان به باليوود پيوست
17/3/1386

"مايك تايسون" قهرمان مشت زني جهان براي بازي در يك فيلم به هندوستان مي رود.

 17/3/1386
برگزاري بزرگترين اركستر دنيا
بزرگترين كنسرت موسيقي دنيا با حضور يك هزار و 683 گيتاريست از سراسر دنيا روز يكشنبه دهم ژوئن

بزرگترين كنسرت موسيقي دنيا با حضور حدود هزار و 700 گيتاريست در "كانزاس سيتي" برگزار مي شود.

 
 جشنواره موسيقي ملل مسلمان در راه است
16/3/1386
محمدحسين ايماني خوشخو گفت: هم اكنون در حال طراحي چنين جشنواره‌اي هستيم كه ان‌شاء الله اين برنامه با حضور كشورهاي اسلامي در بندرعباس برگزار مي‌شود.

معاون هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از برگزاري جشنواره موسيقي ملل مسلمان در بندر عباس خبر داد.

 16/3/1386
پينوكيو به تالار قشقايي مي‌آيد
گروه تئاتر « دن كيشوت» بيش از اين نمايش‌هاي « نقل شبيه خواني زن»،« مجلس شبيه خواني شازده كوچولو» ،«‌كافي شاپ. داخلي. شب»‌و « دن كيشوت» را بر صحنه برده است.

بعد از «دن‌كيشوت»،«شازده كوچولو» و«كافي‌شاپ» نمايش« پينوكيو » به كارگرداني مشترك نسيم احمدپور و علي‌اصغر دشتي 20 خرداد ماه در تالار قشقايي تئاتر شهر به روي صحنه مي‌آيد.

 
 اسپايك لي و ساخت دومين مستند از توفان كاترينا
16/3/1386
«اسپايك لي»، كارگردان سياهپوست آمريكايي از سفر به نيواورلئان براي ساخت دومين مستند خود از عواقب توفان كاترينا خبر داد.

«اسپايك لي»، كارگردان سياهپوست آمريكايي از سفر به نيواورلئان براي ساخت دومين مستند خود از عواقب توفان كاترينا خبر داد.

 16/3/1386
چهاردهمين سوگواره تعزيه‌خواني در كرمان آغاز به كار كرد
چهاردهمين سوگواره تعزيه‌خواني همزمان با سالگرد ارتحال امام خميني (ره) و ايام شهادت حضرت فاطمه (س) برگزار شده و تا 28 خرداد در مجتمع تعزيه خواني سوره حوزه‌هنري كرمان برپاست.

تعزيه‌خوان‌هاي استان‌هاي كرمان و قم با اجراي 10 مجلس تعزيه در چهاردهمين سوگواره تعزيه استان كرمان رقابت مي‌كنند.

 
 بهرام رادان كنعان مي‌شود
16/3/1386
بهرام رادان مشغول مطالعه فيلمنامه «كنعان» است و در صورت عقد قرارداد، بازي در فيلم تازه «ماني حقيقي» را به عنوان تازه‌ترين فعاليت خود آغاز خواهد كرد.

«بهرام رادان» مشغول مطالعه فيلمنامه «كنعان» است و در صورت عقد قرارداد، بازي در فيلم تازه «ماني حقيقي» را به عنوان تازه‌ترين فعاليت خود آغاز خواهد كرد.

 16/3/1386
اكران ويژه فيلم‌هاي فرهنگي در يك جشنواره 250 روزه
علي ميرزايي گفت: برخي از فيلم‌هاي فرهنگي و هنري كه در سينما قدرت جذب مخاطب را ندارند و سينمادارها هم تمايلي نسبت به آنها نشان نمي‌دهند، در «اكران ويژه فيلم‌هاي فرهنگي» جاي مي‌گيرند.

كارشناس مسئول توزيع و نمايش سينماي حرفه‌اي معاونت سينمايي جزئيات تازه‌اي از طرح «اكران ويژه فيلم‌هاي فرهنگي» در سينماهاي كشور را تشريح كرد و گفت: اين فيلم‌ها از ابتداي تابستان تا پايان سال، در قالب يك جشنواره 250 روزه به اجراء درخواهد آمد.

 
 المپيك پكن مجيدي آماده نمايش مي‌شود
16/3/1386
مجيدي به دعوت شهرداري پكن به همراه چهار فيلمساز مطرح دنيا و به مناسبت برپايي‌المپيك ‪ ۲۰۰۸‬يك فيلم پنج دقيقه‌اي در مورد پايتخت تاريخي چين ساخته است.

فيلم "المپيك پكن" به كارگرداني "مجيد مجيدي" كه درآخرين مراحل فني قرار دارد، بزودي آماده مي‌شود.

 16/3/1386
هرکول به سينماها مي‌آيد
؛اين فيلم که هنوز کارگرداني آن معرفي نشده است، براساس فيلمنامه اي از

"هرکول" از شخصيت هاي اساطيري يونان باستان توسط کمپاني فيلمسازي آمريکايي "ميليونيوم فيلمز" بر پرده سينماها خواهد آمد.

 
 ساخت فيلم سين سيتي 2 به تعويق افتاد
16/3/1386
در پي استقبال نا اميد کننده تماشاگران و اغلب منتقدان از فيلم

شکست تجاري فيلم "سياره وحشت"،اثر"رابرت رودريگز"، اين سازنده فيلم را دچار مشکل کرده است.

 13/3/1386
يار هميشگي آلن دلون در گذشت
بريالي دو بار جايزه «سزار» را در سال‌هاي 1977 و 1988 براي فيلم‌هاي «قاضي و قاتل» و «بي‌گناهان» دريافت كرد.

«ژان كلود بريالي» بازيگر و كارگردان سينما، تلويزيون و تئاتر فرانسه در 74 سالگي بدرود حيات گفت.

 
 برگزيدگان جشنواره‌ فيلم ترنتو
13/3/1386
جشنواره فيلم ترنتو اوايل خرداد ماه به مدت 10 روز در كشور ايتاليا برپا شد.

«استفانو ساوونا» كارگردان ايتاليايي با فيلم مستند «پريماورا» در كردستان عراق برنده جايزه اصلي(جتيانا طلايي) جشنواره فيلم «ترنتو» شد.

 13/3/1386
50 فيلم برتر ماههاي نخست سال 2007
مجله تايمز فهرست 50 فيلم برتر پنج ماه نخست سال 2007 را منتشر كرد.

مجله تايمز فهرست 50 فيلم برتر پنج ماه نخست سال 2007 را منتشر كرد.

 
 بابل بهترين فيلم آمريكاي لاتين‌ شد
13/3/1386
فيلم «بابل»، كه نامزد جايزه‌ي اسكار بهترين فيلم بود، جايزه‌ي بهترين فيلم هنرهاي رسانه‌اي آمريكاي لاتين را به خود اختصاص داد.

جوايز هنرهاي رسانه‌اي آمريكاي لاتين -ALMA- در سال 2007 با اهداي جايزه بهترين فيلم به «بابل» برگزار شد.

 13/3/1386
تنديس هفت متري فردوسي در كتابخانه ملي ايران
ساخت اين تنديس كه 11 ماه به طول كشيد در شهر باكو در جمهوري آذربايجان ساخته و به ايران منتقل شده است.

مراسم پرده‌برداري از تنديس هفت متري حكيم ابوالقاسم فردوسي ديشب در محل كتابخانه ملي برگزار شد.

 
 شب شعر و خاطره فاطميه در يزد برگزار مي‌شود
13/3/1386
در اين شب شعر كه به مناسبت ايام فاطميه و سالروز رحلت امام خميني (ره) برگزار مي‌شود، سبزواري همراه با شاعراني از سطح كشور و استان يزد، اشعاري را در رثاي دردانه‌ پيامبر اسلام و امام راحل خواهند خواند.

شب شعر و خاطره فاطميه، با حضور حميد سبزواري، كمال ميرهاشم زاده و حميد مهرجويي، 13 خرداد در باغ هنر حوزه‌هنري يزد برگزار مي‌شود.

 13/3/1386
برپايي جشنواره فيلم فجر در مشهد و تقويت جشنواره فيلم امام رضا(ع)
جعفري جلوه گفت: جشنواره فيلم امام رضا(ع) بايد به جشنواره‌اي تبديل شود كه تجلي عظمت و تاثيرگذاري حضور امام رضا(ع) در ايران باشد.

برگزاري همزمان جشنواره فيلم فجر در مشهد، تقويت جشنواره فيلم امام رضا(ع) و بازسازي سالن‌هاي سينما قدس، هويزه و آفريقا در ديدار معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و استاندار خراسان رضوي تصويب شد.

 
 نمايشگاه عكس‌هاي منتشر نشده از خاكسپاري امام (ره)
13/3/1386
نمايشگاه ياد شده از 10 خرداد آغاز به كار كرده و تا 20 خرداد در نگارخانه حوزه‌هنري هنري گلستان واقع در گرگان، خيابان اول لشگر داير است.

عكس‌هاي حسن رحيمي از خاكسپاري امام خميني(ره) براي اولين بار در نگارخانه حوزه‌هنري گلستان روي ديوار رفت.

 13/3/1386
10 کتابخانه عمومی تهران شبانه‌روزی می‌شوند
با اجرای طرح شبانه روزی شدن کتابخانه های سازمان در ایام کنکور، این کتابخانه ها با ظرفیت هفت تا ده هزار نفر پاسخگوی مراجعان خواهند بود.

ده کتابخانه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به مدت یک ماه به صورت شبانه روزی پذیرای مراجعان خواهند بود.

 
  436.9   437.9   438.9   439.9   440.9   441.9   442.9   443.9   444.9   445.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار