سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد

رئیس سازمان سینمایی، محمد حمیدی مقدم را به عنوان دبیر بیستمین جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینما حقیقت» منصوب کرد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 احمد مهرانفر: تلاش می‌کنیم «ارسطو» حذف نشود
13/9/1392
بازیگر نقش ارسطو در سریال «پایتخت» که پیش از این گفته شده بود در «پایتخت 3» حضور نخواهد داشت، از تلاش برای حضور در این پروژه خبر داد.

هموطن آنلاین _بازیگر نقش ارسطو در سریال «پایتخت» که پیش از این گفته شده بود در «پایتخت 3» حضور نخواهد داشت، از تلاش برای حضور در این پروژه خبر داد.

 13/9/1392
گلایه‌های لطیفی درنشست خبری
نشست خبری سریال تلویزیونی «زمانی برای عاشقی» با حضور محمدحسین لطیفی و عوامل این مجموعه، در حالی برگزار شد که این کارگردان به گلایه از هم‌صنفی‌های خود مبنی بر اینکه «محبت تلویزیون نسبت به محمدحسین لطیفی دردسرساز شده است»، سخن گفت.

هموطن آنلاین _نشست خبری سریال تلویزیونی «زمانی برای عاشقی» با حضور محمدحسین لطیفی و عوامل این مجموعه، در حالی برگزار شد که این کارگردان به گلایه از هم‌صنفی‌های خود مبنی بر اینکه «محبت تلویزیون نسبت به محمدحسین لطیفی دردسرساز شده است»، سخن گفت.

 
 شخصیت واقعی هنرمندان را به مردم نشان می‌دهیم
11/9/1392
تهیه‌کننده و کارگردان سری جدید مجموعه «شام ایرانی» درخصوص ترکیب هنرمندان در مجموعه‌اش گفت: تمام سعی‌مان این است که در ترکیب‌بندی هنرمندان همه‌ی سلایق را در نظر بگیریم؛ ضمن اینکه سعی می‌کنیم همه چیز را واقعی به مردم نشان بدهیم.

هموطن آنلاین _تهیه‌کننده و کارگردان سری جدید مجموعه «شام ایرانی» درخصوص ترکیب هنرمندان در مجموعه‌اش گفت: تمام سعی‌مان این است که در ترکیب‌بندی هنرمندان همه‌ی سلایق را در نظر بگیریم؛ ضمن اینکه سعی می‌کنیم همه چیز را واقعی به مردم نشان بدهیم.

 11/9/1392
بهنام تشکر: سعی کردم از نیما افشار فاصله بگیرم
بهنام تشکر که این روزها در سریال هفت سنگ نقش روزبه را بازی می کند، درباره حضورش در این سریال و ویژگی های نقش خود گفت:روزبه فردی است که از کار بیکار شده است. اوضاع مالی خوبی ندارد و خانه نشین شده. مجبور است تا انجام کارهای خانه را برعهده بگیرد و با پدر خود در مواردی اختلاف سلیقه پیدا می کند.

هموطن آنلاین _بهنام تشکر که این روزها در سریال هفت سنگ نقش روزبه را بازی می کند، درباره حضورش در این سریال و ویژگی های نقش خود گفت:روزبه فردی است که از کار بیکار شده است. اوضاع مالی خوبی ندارد و خانه نشین شده. مجبور است تا انجام کارهای خانه را برعهده بگیرد و با پدر خود در مواردی اختلاف سلیقه پیدا می کند.

 
 جمشید مشایخی و علیرضا خمسه در «به من نگو قراضه»
11/9/1392
فیلم تلویزیونی «به من نگو قراضه» به کارگردانی محسن یوسفی و با بازی جمشید مشایخی و علیرضا خمسه در تهران کلید خورد.

هموطن آنلاین _فیلم تلویزیونی «به من نگو قراضه» به کارگردانی محسن یوسفی و با بازی جمشید مشایخی و علیرضا خمسه در تهران کلید خورد.

 5/9/1392
نمی‌دانم «جیگر» در «کلاه قرمزی» می‌ماند یا نه
صداپیشه شخصیت «جیگر» در مجموعه «کلاه قرمزی» که در فیلم سینمایی «شهر موش‌ها»ی مرضیه برومند نیز صحبت کرده است، گفت:‌ اصولا کار کردن با خانم برومند لذت‌بخش است و باعث افتخارم بود که ایشان مرا برای صداپیشگی شخصیت‌های آثارش انتخاب کرد.

هموطن آنلاین _صداپیشه شخصیت «جیگر» در مجموعه «کلاه قرمزی» که در فیلم سینمایی «شهر موش‌ها»ی مرضیه برومند نیز صحبت کرده است، گفت:‌ اصولا کار کردن با خانم برومند لذت‌بخش است و باعث افتخارم بود که ایشان مرا برای صداپیشگی شخصیت‌های آثارش انتخاب کرد.

 
 تهیه‌کننده «پایتخت»: سیروس مقدم فعلا ترکیه نمی‌رود
5/9/1392
الهام غفوری توضیح داد: فعلا خودمان به همراه گروه تولید برای چهار الی پنج روز به ترکیه می‌رویم تا قیمت‌ها و محل اسکان گروه را بررسی کنیم تا بعد از برگشت ما به ایران‌، محسن تنابنده به همراه سیروس مقدم به استامبول بروند.

هموطن آنلاین _تهیه‌کننده سریال «پایتخت 1 و 2» که سه‌شنبه ساعت شش صبح به ترکیه سفر کرد، درخصوص سفر سیروس مقدم به استامبول گفت: فعلا قرار نیست سیروس مقدم به ترکیه برود‌، بنده خودم به عنوان تهیه‌کننده همراه با گروه تولید برای بررسی هزینه‌ها و جا و مکان اسکان گروه، عازم ترکیه می‌شویم.

 5/9/1392
آغاز سریالی جدید در شبکه دو از 4 روز دیگر
پخش سریال «خانه ای روی تپه» به کارگردانی داریوش یاری و تهیه‌کنندگی بهروز مفید از 9 آذر در شبکه دو سیما آغاز می‌شود.

هموطن آنلاین _پخش سریال «خانه ای روی تپه» به کارگردانی داریوش یاری و تهیه‌کنندگی بهروز مفید از 9 آذر در شبکه دو سیما آغاز می‌شود.

 
 مریم شیرزاد و دوبله «آلیس در سرزمین عجایب» برای تلویزیون
5/9/1392
مریم شیرزاد از دوبله‌ی انیمیشن «آلیس در سرزمین عجایب» برای تلویزیون خبر داد.

هموطن آنلاین _مریم شیرزاد از دوبله‌ی انیمیشن «آلیس در سرزمین عجایب» برای تلویزیون خبر داد.

 4/9/1392
دیدار با بهمن فرزانه در بیمارستان
بهمن فرزانه که این روزها در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است، از فکر دوباره به ترجمه می‌گوید.

هموطن آنلاین _بهمن فرزانه که این روزها در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است، از فکر دوباره به ترجمه می‌گوید.

 
 پژمان جمشیدی بازیگر تئاتر شد
4/9/1392
پژمان جمشیدی به همراه بهاره رهنما با نمایش «بادی که تو را خشک کرد، مرا برد» نوشته و کارگردانی علی نرگس‌نژاد به روی صحنه تئاتر می‌رود.

هموطن آنلاین _پژمان جمشیدی به همراه بهاره رهنما با نمایش «بادی که تو را خشک کرد، مرا برد» نوشته و کارگردانی علی نرگس‌نژاد به روی صحنه تئاتر می‌رود.

 4/9/1392
نامه ای برای شمس الشموس آفرینش؛قربتت را غریبانه دوست دارم
آقا جان سلام.ممنون که این بار هم فرصت دادی که به دیدارت بیایم .می خواهم از عمق جان از خدا بخواهم که اين سلام را آخرين سلام من بر تو قرار ندهد  .یا ولی الله و رحمت الله.رحمت خدا بر تو باد که برگزیده ای

هموطن آنلاین _ آقا جان سلام.ممنون که این بار هم فرصت دادی که به دیدارت بیایم .می خواهم از عمق جان از خدا بخواهم که اين سلام را آخرين سلام من بر تو قرار ندهد .یا ولی الله و رحمت الله.رحمت خدا بر تو باد که برگزیده ای

 
 کسب رتبه اول اقامه نماز توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران
3/9/1392
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در هفتمین گردهمایی تقدیر از فعالان اقامه نماز با کسب رتبه ی اول در میان سایر ادارات کل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شایسته ی تقدیر ویژه شناخته شد.

اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در هفتمین گردهمایی تقدیر از فعالان اقامه نماز با کسب رتبه ی اول در میان سایر ادارات کل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شایسته ی تقدیر ویژه شناخته شد.

 3/9/1392
حامد بهداد و شرح ماجرای خواننده شدنش در رادیو
برنامه «رادیو من» رادیو جوان میزبان حامد بهداد بود و پخش ترانه‌ای از آخرین آلبوم گروه موسیقی «دارکوب» با صدای این بازیگر بهانه‌ی این گفت‌وگو شد.

هموطن آنلاین _برنامه «رادیو من» رادیو جوان میزبان حامد بهداد بود و پخش ترانه‌ای از آخرین آلبوم گروه موسیقی «دارکوب» با صدای این بازیگر بهانه‌ی این گفت‌وگو شد.

 
 عزت‌الله انتظامی در سی‌سی‌یو بستری شد
1/9/1392
عزت‌الله انتظامی در سی‌سی‌یو بستری شدعزت‌الله انتظامی به‌دلیل مشکلات تنفسی ناشی از آلودگی هوا در بخش سی‌سی‌یو بستری شد.

هموطن آنلاین _عزت‌الله انتظامی در سی‌سی‌یو بستری شدعزت‌الله انتظامی به‌دلیل مشکلات تنفسی ناشی از آلودگی هوا در بخش سی‌سی‌یو بستری شد.

 29/8/1392
سبک نوازندگی نوین کمانچه در راوی
آلبوم موسیقی بی کلام راوی، جدیدترین اثر آرش کامور با تک نوازی کمانچه که اخیراً به بازار عرضه شده است، در روز سه شنبه در فرهنگسرای ارسباران و در نشستی ویژه با خبرنگاران رسانه ها به نقد و بررسی گذاشته شد.

هموطن آنلاین _آلبوم موسیقی بی کلام راوی، جدیدترین اثر آرش کامور با تک نوازی کمانچه که اخیراً به بازار عرضه شده است، در روز سه شنبه در فرهنگسرای ارسباران و در نشستی ویژه با خبرنگاران رسانه ها به نقد و بررسی گذاشته شد.

 
 نویسنده «پایتخت 3»: روی شخصیت اکبر عبدی کار می‌کنیم
29/8/1392
یکی از نویسندگان سریال «پایتخت 2» که سری جدید این سریال را هم می‌نویسد، با اشاره به حضور اکبر عبدی در سری سوم «پایتخت» توضیح داد: شب گذشته برای سریال «پایتخت 3» با اکبر عبدی قرارداد بسته شد اما فعلا در حال کار کردن روی شخصیت وی هستیم و هنوز نمی‌دانیم ایشان باید در چه قالبی باشند.

هموطن آنلاین _یکی از نویسندگان سریال «پایتخت 2» که سری جدید این سریال را هم می‌نویسد، با اشاره به حضور اکبر عبدی در سری سوم «پایتخت» توضیح داد: شب گذشته برای سریال «پایتخت 3» با اکبر عبدی قرارداد بسته شد اما فعلا در حال کار کردن روی شخصیت وی هستیم و هنوز نمی‌دانیم ایشان باید در چه قالبی باشند.

 18/8/1392
فراخوان «کاروانیان نینوا»
نخستین برنامه ی کاروانیان نینوا در تجلیل و تکریم هنرآورانی که پنجره هایی بر چشم اندازهای حماسه ی محرم گشوده اند و داغدارانی که لاله زاران حسینی را سروده اند، متقارن با اربعین حسینی (ع) ( 2 دی ماه سال جاری) از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار می شود.

هموطن آنلاین _نخستین برنامه ی کاروانیان نینوا در تجلیل و تکریم هنرآورانی که پنجره هایی بر چشم اندازهای حماسه ی محرم گشوده اند و داغدارانی که لاله زاران حسینی را سروده اند، متقارن با اربعین حسینی (ع) ( 2 دی ماه سال جاری) از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار می شود

 
 عزت‌الله انتظامی‌نمی‌تواند از خانه‌خارج شود
12/8/1392
عزت‌الله انتظامی پس از یک هفته بستری شدن در بیمارستان به منزل بازگشت.

هموطن آنلاین _ آقای بازیگر سینمای ایران که هفته گذشته به دلیل مشکل تنفسی در بیمارستان «فرمانیه» بستری شده بود، گفت: «یکشنبه هفته‌ گذشته بعد از اینکه به خانه هنرمندان رفته بودم، به دلیل آلودگی هوا حالم نامساعد شد و به توصیه پزشکم به بیمارستان رفتم و تا آخر هفته بستری بودم.»

 12/8/1392
حمید لولایی؛ جایی برای پیرمردها هست!
حمید لولایی با گروه‌ها و کارگردان‌های ثابت کار می‌کند. او وقتی دست دوستی با یک کارگردان می‌دهد تا لحظه آخر همراهش می‌ماند و در همه کارهایش جلوی دوربین می‌رود.

هموطن آنلاین _حمید لولایی با گروه‌ها و کارگردان‌های ثابت کار می‌کند. او وقتی دست دوستی با یک کارگردان می‌دهد تا لحظه آخر همراهش می‌ماند و در همه کارهایش جلوی دوربین می‌رود.

 
  39.9   40.9   41.9   42.9   43.9   44.9   45.9   46.9   47.9   48.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار