فرهنگ معيري چهرهپرداز پيشکسوت سينما و تلويزيون ايران امروز شنبه 21 ارديبهشت بر اثر ايست قلبي در سن 65 سالگي در منزل خود در تهران دار فاني را وداع گفت.
شايد "دبليو" نخستين فيلم سياسي يا حتي جنجالي اليور استون در مقام کارگردان نباشد، اما ميتوان از آن به عنوان نخستين فيلم کمدي کارنامه فيلمساز جنجالي آمريکايي نام برد.
برگزار کنندگان شصت و يکمين جشنواره بين المللي فيلم کن ضمن اعلام فهرست فيلم هاي بخش «آثار کلاسيک» جشنواره کن ، خاطر نشان کردند که درمراسم اين بخش، از «مانوئل دي اوليويرا» پيرمرد دنياي سينما، تقدير ويژه مي شود.
حاتمي كيا درباره فيلم سازي سينماي دفاع مقدس گفت: جاي يك مديريت و مهندسي، مدتي است كه در سينماي ما خالي است. يعني بعد از دوران سازندگي اين عقبهها خالي شده و ديگر احساس ميشود كه اينها دغدغه فيلم ساز است.
مدير تامين و توزيع فيلم خارجي بنياد فارابي ضمن اعلام برنامه جديد اكران آينده فيلم خارجي در سينماها، گفت: اميدواريم بتوانيم در طول امسال، چند فيلم را به صورت همزمان با سينماهاي خاورميانه و جهان اكران كنيم تا بتوانيم مخاطبان جديدي را هم به سالنهاي سينماي ايران وارد كنيم.
«جواد رضويان» با اشاره به اهميت بازسازي سينماهاي كشور در جذب مخاطب، گفت: پيش از اين ظرفيت صندلي سينماها بالا بود، در صورتي كه با افزايش جمعيت كشور بايد تعداد صندليها كاهش يابد و در عوض تعداد سالنهاي نمايش افزايش يابد.
معاون نخست وزير و وزير فرهنگ و هنر جمهوري تاتارستان در ديدار صبح امروز خود با رئيس رسانه ملي خواستار تقويت همکاريهاي رسانهاي و فرهنگي تهران ـ غازان شد.
روزبه اسديان نوازنده كمانچه در گروه شيدا متولد سال 1352 در تهران و بزرگشده خرمآباد لرستان است. از هشت سالگي ساز زدن را بدون معلم آغاز ميكند و در دوازده سالگي به سراغ كمانچه ميرود و به صورت خودآموز فرا گرفتن موسيقي را ادامه ميدهد...
رئيس سازمان صدا و سيما گفت:هيچ فشاري بيرون از سازمان براي تعويض مدير راديو جوان بر ما وارد نشده و ما هميشه ضرورتهاي داخل سازمان را در جهت ارتقاء كيفي مورد توجه قرار ميدهيم.