دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

حرف اول و آخر را «قصه» خوب مي‌زند

مي گويند از يك فيلمنامه خوب هر كارگرداني احتمالا بتواند يك فيلم خوب بسازد، اما از يك فيلمنامه بد حتي يك كارگردان خوب هم نمي‌تواند يك فيلم خوب بسازد. اگر اين گفته حقيقت داشته باشد كه دارد نشان مي‌دهد كه تا چه اندازه تاثير يك فيلمنامه را در خوب يا بد شدن يك اثر سينمايي يا تلويزيوني بايد جدي گرفت.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

شهريور 1387
 چهار مجلس تعزيه در تئاتر شهر اجرا مي شود
22/6/1387
روابط عمومي تئاتر شهراعلام کرد، مجلس

همزمان با شب هاي قدر و ايام سوگواري شهادت حضرت علي (ع) چهار مجلس تعزيه در محوطه بيروني مجموعه تئاتر شهرتهران اجرا مي شود.

 21/6/1387
كياني: نقش «معصومه» در «روز حسرت» بازي متفاوتي مي‌طلبيد
كياني گفت: آرامش موجود در نقش «معصومه» در اين سريال، بازي متفاوتي مي‌طلبيد كه با كمك «مهتاب نصيرپور» و «سيروس مقدم» براي ايفاي صحيح اين نقش دشوار سعي كردم.

بازيگر سريال «روز حسرت» گفت: آرامش موجود در نقش «معصومه» در اين سريال، بازي متفاوتي مي‌طلبيد كه با كمك «مهتاب نصيرپور» و «سيروس مقدم» براي ايفاي صحيح اين نقش دشوار سعي كردم.

 
 متاسفم كه كارهاي مذهبي فقط در مناسبات خاص اجرا مي‌شود
21/6/1387
جواد هاشمي گفت: در كشور ما كارهاي مذهبي كه ظرفيت‌هاي اخلاقي دارند تنها در مناسبت‌ها اجرا مي‌شوند، در صورتي‌كه مي‌توان سالني را براي اجراي مستمر اين كارها در نظر گرفت تا اين نمايش‌ها تنها به ايام محرم و ماه رمضان محدود نشود.

سيد جواد هاشمي از كم‌توجهي به آثار نمايشي مذهبي اظهار تأسف كرد و گفت: در كشور ما كارهاي مذهبي كه ظرفيت‌هاي اخلاقي دارند تنها در مناسبت‌ها اجرا مي‌شوند، در صورتي‌كه مي‌توان سالني را براي اجراي مستمر اين كارها در نظر گرفت تا اين نمايش‌ها تنها به ايام محرم و ماه رمضان محدود نشود.

 21/6/1387
سينماي ايران و چالش‌هاي آن
سينما درمقام يك هنر ‌ صنعت رسانه و نمادي از فناوري و شاخصه دنياي مدرن، بي‌تاثير از تقدير تاريخي جوامع و وضعيت انساني آن نبوده و همواره در تعامل و خوانش مداوم با ساحت‌هاي فراذاتي خود شكل گرفته و تداوم يافته است.

‌امروز روز سينماست و عجيب نيست در دنياي ارتباطات و انواع فناوري‌هاي ارتباطي، اين سينما باشد كه روزي را به خود اختصاص داده است كه روزگاران تحت سيطره اوست.

 
  ميرباقري : مادگي تلويزيون براي جذب طرح‌هاي برتر
21/6/1387
مرتضي ميرباقري گفت: متن‌هاي مختلفي براي ماه‌رمضان به معاونت سيما ارائه مي‌شود اما متني كه قابل قبول باشد، تعدادش كم است.

معاون سيما گفت: تا به ‌حال خود من چندين‌بار اعلام كرده‌ام كه براي ماه رمضان 88، 89 و 90 از همين الان اگر متني مناسب ارائه شود، ما پشتيباني لازم را براي ساخت اين متن‌ها انجام مي‌دهيم، اما هنوز متني ارائه نشده است.

 21/6/1387
حسینی: باید به سوی فیلمنامه های سفارشی حرکت کرد
حسینی گفت: مسئولان سینمایی کشور باید به سمت تولید آثاری با فیلمنامه های سفارشی حرکت کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: مسئولان سینمایی کشور باید به سمت تولید آثاری با فیلمنامه های سفارشی حرکت کنند.

 
 "پاداش" را به جشنواره فیلم فجر می‌رسانم
21/6/1387
کمال تبریزی گفت: پس از پایان فیلمبرداری به دلیل مشکلاتی که با مرکز سیمافیلم داشتیم و اغلب آنها مالی بود، کار مدتی متوقف شد.

کارگردان فیلم سینمایی "پاداش" از پایان تدوین پروژه و تلاش برای رساندن آن به بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر خبر داد.

 21/6/1387
آشنايي نسل امروز با مردان جنگ‌
تله فيلم‌هاي زندگي بدون من و قبل از غروب براي پخش در هفته دفاع مقدس در شبكه 2 سيما توليد مي‌شوند.

تله فيلم‌هاي زندگي بدون من و قبل از غروب براي پخش در هفته دفاع مقدس در شبكه 2 سيما توليد مي‌شوند. فيلم زندگي بدون من را علي‌اصغر آزادان تهيه مي‌كند و حسين حكمت‌جو كارگرداني آن را به عهده دارد.

 
 حسن خجسته: راديو «گفتگو» در جهت منافع نظام گام برمي‌دارد
21/6/1387
اين را دكتر حسن خجسته، معاون صداي رسانه ملي مي‌گويد كه از چندي پيش با سپردن مديريت اداره كل طرح و ارزيابي صدا به حسن محمديان، مدير سابق راديو گفتگو، خود مسووليت اين شبكه را به‌عهده گرفته است.

«ماموريت راديو گفتگو به هيچ عنوان تغيير نكرده است؛ چراكه اين شبكه براساس مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامي از حوزه فرهنگ شكل گرفته است و همچنان به كار خود ادامه مي‌دهد.»

 20/6/1387
رضا كيانيان در برلين با بازيگران آلماني هم‌‌بازي مي‌شود
عباس رافعي گفت: اين فيلم كه فيلمنامه آن را فرهاد توحيدي نوشته در حال حاضر «ديوار» نام دارد كه البته اين نام به زودي تغيير خواهد كرد اما نام آلماني اين فيلم «سفري به گذشته» است كه كاملا در آلمان فيلمبرداري مي‌شود.

عباس رافعي گفت: اين فيلم كه فيلمنامه آن را فرهاد توحيدي نوشته در حال حاضر «ديوار» نام دارد كه البته اين نام به زودي تغيير خواهد كرد اما نام آلماني اين فيلم «سفري به گذشته» است كه كاملا در آلمان فيلمبرداري مي‌شود.

 
 «پوران درخشنده»: 10روز تا پايان فيلمبرداري «بيست»
20/6/1387
پوران درخشنده گفت: تاكنون 75 درصد از فيلمبرداري اين فيلم انجام شده و تا ده روز ديگر فيلمبرداري «بيست» تمام مي‌شود.

پوران درخشنده» گفت: فيلمبرداري بيست(عبدالرضا كاهاني) تا ده روز ديگر به پايان مي‌رسد.

 20/6/1387
تازه‌ترین پروژه ضد‌ایرانی هالیوود در تورنتو کلید خورد
فیلم سینمایی

با نمایش فیلم ضدایرانی "سنگسار ثریا م." با بازی شهره آغداشلو و جیم کاویزل در جشنواره فیلم تورنتو رویکرد ضدایرانی سینمای آمریکا نسبت به ایران وارد فازی تازه شد.

 
 جشنواره فيلم «پوسان» آغاز به كار مي كند
20/6/1387
برگزار کنندگان سيزدهمين جشنواره بين المللي فيلم «پوسان» ، زمان برگزاري اين جشنواره را دوم اکتبر اعلام کردند.

سيزدهمين جشنواره بين المللي فيلم «پوسان» دوم اکتبر (11 مهرماه سال جاري) با نمايش فيلم «هديه استالين» محصول سال 2008 قزاقستان، آغاز به کار خواهد کرد.

 20/6/1387
«اسكندر، شاه مغلوب» داوود ميرباقري اين هفته روي آنتن مي‌رود
براين اساس طي هفته جاري تله‌تئاتر «اسكندر، شاه مغلوب» به كارگرداني داوود ميرباقري به روي آنتن مي‌رود.

شبكه چهار سيما با جمع‌آوري تله‌تئاترهاي قديمي شبكه‌هاي اول و دوم سيما، قصد دارد تعدادي از آثار موفق دهه 50 و 60 در حوزه نمايش تلويزيوني را بار ديگر به روي آنتن ببرد.

 
 «عقرب» به اصفهان و ارمنستان مي‌رود
20/6/1387
جوانمرد، «عقرب» را پس از 13 سال به عنوان هشتمين فيلم سينمايي خود جلوي دوربين برده است.

پروژه سينمايي «عقرب» به كارگرداني «مجيد جوانمرد» كه اين روزها در تهران فيلمبرداري مي‌شود، بة زودي در اصفهان پي گرفته مي‌شود.

 20/6/1387
ايرج راد: «تئاتر پارس» را در اختيار خانه‌ي تئاتر قرار دهند
ايرج راد گفت: دراين نامه عنوان كرده‌ايم در صورتي كه تئاتر پارس دراختيار خانه‌ي تئاتر قرار بگيرد نسبت به تعمير، تجهيز و راه‌اندازي آن، اقدامات لازم را انجام خواهيم داد.

مديرعامل خانه‌ي تئاتر ايران از ارايه‌ي نامه‌اي به ستاد اجرايي فرمان امام (ره) درباره‌ي پيگيري وضعيت فعلي تئاتر پارس خبر داد.

 
 توليد انيميشن «شعر رمضان»
20/6/1387
«شعر رمضان» يکي از برنامه هاي موزيکال مناسبتي توليد مرکز صباست که به کارگرداني پروين تجويد براي پخش در ايام ماه مبارک رمضان توليد و آماده پخش شده است.

«شعر رمضان» يکي از برنامه هاي موزيکال مناسبتي توليد مرکز صباست که به کارگرداني پروين تجويد براي پخش در ايام ماه مبارک رمضان توليد و آماده پخش شده است.

 19/6/1387
اذان‌هاي ماندگار ايراني، از دماوندي تا موذن زاده
اذان گويي با لحن موسيقي ايراني توسط برخي خوانندگان آواز ايراني در گذشته انجام شده است كه از اين دست مي‌توان به اذان ابوالحسن دماوندي يكي از خوانندگان اواخر قاجاريه و اوايل پهلوي اشاره كرد.

دعوت آسماني اذان از زمان پيامبر گرامي اسلام تاكنون با الحان و نغمات مختلف صورت گرفته است اما در ميان ملل مسلمان جهان ايرانيان به دليل برخورداري از ذوق سرشار و نغمات گوش نواز موسيقي ايراني اذان‌هاي شنيدني قابل توجهي را در فرهنگ و هنر اسلامي ضبط و ثبت كرده‌اند.

 
 روش‌های مصرف مواد مخدر را از مجموعه‌های رمضانی بیاموزید!
19/6/1387
آثار مناسبتی ماه رمضان سیما در سال‌های اخیر به مجموعه‌هایی پربینننده و به عرصه‌ای برای رقابت شبکه‌ها تبدیل شده‌اند. اما در مجموعه های ماه رمضان امسال نکته‌هایی دیده می‌شود که خبر از تغییر خطوط قرمز دارد.

مجموعه‌های تلویزیونی ماه رمضان امسال در حرکتی دور از عرف رایج رسانه ملی انواع و اقسام مواد مخدر را در مقابل دیدگان حیرتزده مخاطبان نمایش و نحوه استفاده از آنها را سخاوتمندانه آموزش می‌دهند.

 19/6/1387
سيروس مقدم، فصل برزخ «روز حسرت» را در درياچه قم به تصوير كشيد
مهران رسام  گفت: تصاوير بخش‌هايي از اين سريال مربوط به عالم برزخ است كه طي روزهاي گذشته كنار درياچه نمك قم (حوض سلطان) تصويربرداري شد و گروه دوباره به تهران بازگشتند.

«سيروس مقدم» صحنه‌هاي مربوط به «برزخ» در سريال «روز حسرت» را كنار درياچه نمك قم به تصوير كشيد.

 
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار