شنبه 6 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

طلوع ماه فراخوان داد

پویش ملی عکس و فیلم «طلوع ماه» فراخوان داد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 معاون سيما: نمي‌توانيم شتاب كنيم
8/4/1388
معاون سيما با اشاره به پروژه‌هاي« الف ويژه» از سريال‌هاي «موسي(ع)» و «خواجه نصيرالدين طوسي» و همچنين سريالي درباره مشروطيت نام برد.

معاون سيما با اشاره به پروژه‌هاي« الف ويژه» از سريال‌هاي «موسي(ع)» و «خواجه نصيرالدين طوسي» و همچنين سريالي درباره مشروطيت نام برد.

 8/4/1388
دلنوشته های یک نویسنده
آیا یک نظام آموزشی میتواند بصورت انفعالی عمل کند و با دیگر حوزه های هنری تعاملی نداشته باشد.

هموطن آنلاین- نویسنده متاثر است از جامعه ایی که در آن زندگی میکند. بصورت پویا میان طبقات جامعه ارتباط برقرار و مشاهدات عینی روزمره خود را با درونیات ذهنی اش می آمیزد و فکر اولیه داستان خود را به ثبت میرساند .

 
 فيلم‌هاي شايسته قرباني قوانين اسکار مي‌شوند
8/4/1388
از سال 1999 تا 2008 در دوره هاي  جوايز اسکار فيلم‌هايي  با وجود شايستگي فراوان راهي به ميان پنج نامزد نهايي اسکار بهترين فيلم نيافتند و شايد به حق خود نرسيدند. آنچه در پي مي‌آيد انتخاب يک فيلم در 10 سال اخير و مرور فيلم‌هاي نامزد و برنده اسکار است:

با اعلام خبر افزايش تعداد نامزدهاي اسکار بهترين فيلم از پنج به 10 فيلم، مرور برخي آثار شايسته راه‌نيافته به فهرست نامزدهاي اسکار در يک دهه اخير بيش از پيش حسرت سينمادوستان را برمي‌انگيزد.

 8/4/1388
"ماه" بهترين فيلم بريتانيايي ادينبورگ شد
شصت و سومين جشنواره بين‌المللي فيلم ادينبورگ يكشنبه شب با معرفي برگزيدگان و انتقاد شديد جيمز باند سابق از سياست‌هاي BBC در نحوه پوشش خبري اين رويداد مهم سينمايي به پايان رسيد.

شصت و سومين جشنواره بين‌المللي فيلم ادينبورگ يكشنبه شب با معرفي برگزيدگان و انتقاد شديد جيمز باند سابق از سياست‌هاي BBC در نحوه پوشش خبري اين رويداد مهم سينمايي به پايان رسيد.

 
 جرج طلايي جشنواره مسکو به روسيه رسيد
8/4/1388
سي و يکمين جشنواره فيلم مسکو يكشنبه شب با اعطاي جايزه جرج طلايي بهترين فيلم به

سي و يکمين جشنواره فيلم مسکو يكشنبه شب با اعطاي جايزه جرج طلايي بهترين فيلم به "پيت در راه آسمان" به کارگرداني نيکلاي دوستال از روسيه پايان يافت و "بي‌بي" حسن يکتاپناه نصيبي از جوايز نبرد.

 8/4/1388
"انتقام شکست‌خوردگان" دومين افتتاحيه برتر تاريخ سينما شد
فيلم سينمايي

فيلم سينمايي "ترانسفورمرها: انتقام شکست‌خوردگان" به کارگرداني مايکل بي براي شکستن رکورد 203.4 ميليون دلاري فروش پنج روز نخست اکران "شواليه تاريکي" تنها 2.6 ميليون دلار کم آورد.

 
 يكتاپناه: بي‌بي فيلم سياسي نيست
7/4/1388
فيلم سينمايي

فيلم سينمايي "بي‌بي" ساخته حسن يکتاپناه به عنوان تنها نماينده سينماي ايران در بخش مسابقه سي و يکمين دوره جشنواره فيلم مسکو روز شنبه براي سينمادوستان روسي به نمايش درآمد.

 7/4/1388
درباره الي 420 ميليوني شد
فروش فيلم سينمايي

فروش فيلم سينمايي "درباره الي" به کارگرداني اصغر فرهادي و تهيه‌کنندگي محمود رضوي پس از 22 روز به 420 ميليون تومان رسيد.

 
 رقابت 15 فيلم براي نامزدي اسکار بهترين فيلم
7/4/1388
دو برابر شدن تعداد نامزدهاي اسکار بهترين فيلم تمام معيارها براي حدس زدن نام نامزدهاي احتمالي اين رشته در هشتاد و دومين دوره مراسم اسکار را دگرگون کرده است.

دو برابر شدن تعداد نامزدهاي اسکار بهترين فيلم تمام معيارها براي حدس زدن نام نامزدهاي احتمالي اين رشته در هشتاد و دومين دوره مراسم اسکار را دگرگون کرده است.

 7/4/1388
"ستاره" فاتح مطلق قديمي‌ترين جوايز سينماي ايتاليا شد
درام سياسي تحسين‌شده

درام سياسي تحسين‌شده "ستاره" به کارگرداني پائولو سورنتينو با بردن چهار جايزه روبان نقره‌اي موفقترين فيلم در مراسم اهداي قديمي‌ترين جوايز سينمايي ايتاليا شد.

 
 "بچه‌هاي اعماق" پلاک نقره‌اي جشنواره هوستون را برد
7/4/1388
مستند

مستند "بچه‌هاي اعماق" به کارگرداني علي شاه‌محمدي جايزه پلاک نقره‌اي جشنواره بين‌المللي فيلم هوستون را از آن خود کرد.

 6/4/1388
آقاي استريت،نامرئي،كدوي سحرآميز...
فيلم‌هاي نامرئي، کدوي سحرآميز، آقاي استريت، پستچي وظيفه‌شناس، تروريست، مسافران دره تمشک، کاکتوس، نور آتش و... از امروز ششم تا پنجشنبه 11 تيرماه از شبکه دو پخش مي‌شود.

فيلم‌هاي نامرئي، کدوي سحرآميز، آقاي استريت، پستچي وظيفه‌شناس، تروريست، مسافران دره تمشک، کاکتوس، نور آتش و... از امروز ششم تا پنجشنبه 11 تيرماه از شبکه دو پخش مي‌شود.

 
 بيست و هفتمين جشنواره فيلم مونيخ آغاز شد
6/4/1388
بيست و هفتمين دوره جشنواره بين‌المللي فيلم مونيخ از 25 ژوئن تا چهارم ژوئيه برگزار مي‌شود و بيش از 200 فيلم در بخش‌هاي مختلف آن روي پرده مي‌رود.

بيست و هفتمين جشنواره فيلم مونيخ جمعه شب با نمايش فيلم سينمايي "تخيلات دکتر پارناسوس" به کارگرداني تري گيليام شروع شد.

 6/4/1388
قانون بهترين ترانه اسکار تغيير کرد
نامزدهاي دريافت جوايز اسکار دوم فوريه 2010 اعلام و مراسم در کداک تئا‌تر هاليوود برگزار خواهد شد. اين مراسم زنده روي آنتن شبکه ABC مي‌رود.

اگر تصور مي‌شد با دو برابر شدن تعداد نامزدهاي بهترين فيلم پخش تلويزيوني مراسم اسکار طولاني‌تر از هميشه شود، اما آکادمي علوم و هنرهاي سينمايي با تصميم تازه خود يک گام براي جلوگيري از خسته شدن بينندگان تلويزيوني و ميهمانان مراسم اسکار برداشت

 
 جشنواره ادينبورگ فردا به پايان مي‌رسد
6/4/1388
شصت و سومين جشنواره فيلم ادينبورگ فردا يكشنبه در حالي با اهداي 12 جايزه به پايان مي‌رسد که

شصت و سومين جشنواره فيلم ادينبورگ فردا يكشنبه در حالي با اهداي 12 جايزه به پايان مي‌رسد که "چراغي در مه" پناه بر خدا رضايي دو نمايش در اين جشنواره داشت.

 6/4/1388
معاون سيما: ساخت سريال اقبال در سال جاري
معاون سيما گفت: توليد

مرتضي ميرباقري معاون سيماي سازمان صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران، ماموريت امسال اين معاونت را توليد 250 فيلم تلويزيوني، مجموعه "اقبال لاهوري" و ساماندهي روند مستندسازي اعلام کرد و از تعويق توليد مجموعه الف ويژه "سلمان فارسي" تا سال آينده خبر داد.

 
 قوانين اسکار به نفع فيلم‌هاي مستقل و خارجي تغيير کرد
5/4/1388
آکادمي علوم و هنرهاي سينمايي در اقدامي بي‌نظير و عجيب تعداد نامزدهاي بخش اسکار بهترين فيلم را از پنج به 10 فيلم افزايش داد.

آکادمي علوم و هنرهاي سينمايي در اقدامي بي‌نظير و عجيب تعداد نامزدهاي بخش اسکار بهترين فيلم را از پنج به 10 فيلم افزايش داد.

 5/4/1388
"شواليه تاريکي" پنج جايزه از مراسم ساليانه ساترن گرفت
فيلم سينمايي

فيلم سينمايي "شواليه تاريکي" به کارگرداني کريستوفر نولان با بردن پنج جايزه موفقترين فيلم مراسم ساليانه اهداي جوايز ساترن لقب گرفت.

 
 «ليلا حاتمي» به «پرسه در مه» پيوست
5/4/1388
«ليلا حاتمي» در كنار «شهاب حسيني»، به عنوان يكي از دو بازيگر اصلي، در فيلم سينمايي «پرسه در مه» به كارگرداني بهرام توكلي بازي مي‌كند.

«ليلا حاتمي» در كنار «شهاب حسيني»، به عنوان يكي از دو بازيگر اصلي، در فيلم سينمايي «پرسه در مه» به كارگرداني بهرام توكلي بازي مي‌كند.

 5/4/1388
کريمي با "همبازي" به جشنواره کودک مي‌رود
فيلمبرداري فيلم سينمايي

فيلمبرداري فيلم سينمايي "همبازي" به کارگرداني غلامرضا رمضاني و بازي نيکي کريمي و حميد فرخ‌نژاد ادامه دارد.

 
  209.9   210.9   211.9   212.9   213.9   214.9   215.9   216.9   217.9   218.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار