چهارشنبه 17 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

طلوع ماه فراخوان داد

پویش ملی عکس و فیلم «طلوع ماه» فراخوان داد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 مهدي سعيدي در تركيب داوران دو سالانه پوستر مكزيك
16/11/1386
اين دوسالانه در چهار بخش پوسترهاي فرهنگي،‌پوسترهاي سياسي اجتماعي، پوسترهاي تبليغاتي و پوسترهايي با موضوع گرم شدن زمين برگزار و داوري مي شود و جوايزي به برگزيدگان اهدا خواهد شد.

مهدي سعيدي به عنوان عضو هيئت داوران دهمين دوسالانه بين المللي پوستر مكزيك كه از 5 آبان 87 تا 26 بهمن 87 در مكزيكوسيتي برگزار مي شود،‌انتخاب شد.

 15/11/1386
منتقد فهیم مزاحم تئاتر نیست
محمدحسین ایمانی خوشخو گفت:

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آغاز سمینار بین‌المللی "نقد معاصر، تئاتر معاصر" از منتقد علاقمند و فهیم به عنوان کسی نام برد که نه تنها مزاحم تئاتر نیست، بلکه باعث رشد و تعالی هنر و جامعه نیز می‌شود.

 
 استالونه به ژانر اكشن بازمي‌گردد
15/11/1386
«سيلوستر استالونه» قرارداد كارگرداني و بازي در ادامه دو فيلم «اولين خون» و «راكي» را امضاء كرده است، فيلمنامه فيلم «اولين خون» تا پاييز آينده آماده شده و قرار است كه مراحل توليد اين فيلم كمي بعد از آن نيز آغاز شود.

«سيلوستر استالونه» قرارداد بازي و كارگرداني دو فيلم جديد اكشن با تهيه‌كنندگي «دني ديمبورت»، تهيه‌كننده فيلم «رمبو»، را امضاء كرد.

 15/11/1386
كلاورفيلد پرفروش‌ترين فيلم جهان شد
در تعطيلات آخر هفته گذشته، فيلم تريلر «كلاورفيلد» موفق شد در 3 هزار و 174 سالن سينما در 33 كشور فروش 6/18 ميليون دلاري به‌دست آورد تا پرفروش‌ترين فيلم سينماي جهان لقب بگيرد.

عنوان پرفروش‌ترين فيلم هفته سينماي جهان در حالي به «كلاورفيلد»‌ رسيد كه نامزدهاي اسكار هشتادم همچنان از فروش قابل قبولي برخور دارند.

 
 اسكار سينماي اسپانيا برگزار شد
15/11/1386
بيست‌ودومين مراسم سالانه جوايز فيلم آكادمي

مراسم اعطاي جوايز فيلم آكادمي "گويا" اسپانيا شب‌گذشته برگزار شد و فيلم «‌قطعات پرت» موفق به دريافت جايزه بهترين فيلم شد.

 15/11/1386
برنامه‌هاي تئاتر شهر تا پايان سال اعلام شد
پنج نمايش بعد از پايان بيست‌وششمين دوره‌ي جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر در تالارهاي مختلف مجموعه تئاتر شهر به روي صحنه مي‌روند.

پنج نمايش بعد از پايان بيست‌وششمين دوره‌ي جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر در تالارهاي مختلف مجموعه تئاتر شهر به روي صحنه مي‌روند.

 
 فیلم ترسناک "چشم" دوم شد
15/11/1386
ورایتی اعلام کرد فیلم

فیلم سه‌بعدی "هانا مونتانا و میلی سایرس: بهترین کنسرت دو دنیا" در نخستین هفته اکران در بازار آمریکای شمالی با 29 میلیون دلار در رده نخست جدول قرار گرفت و فیلم ترسناک "چشم" را شکست داد.

 15/11/1386
جشنواره فيلم مارسي فراخوان داد
فراخوان آثار مستند و داستاني نوزدهمين دوره‌ي جشنواره فيلم

فراخوان آثار مستند و داستاني نوزدهمين دوره‌ي جشنواره فيلم "مارسي" منتشر شد.

 
 جيمزباند متاهل مي‌شود
15/11/1386
«گما آرترتون»، بازيگر نقش اول زن، در فيلم جديد جيمزباند گفت: جيمزباند سرانجام در اين فيلم ازدواج خواهد كرد.

«گما آرترتون»، بازيگر نقش اول زن، در فيلم جديد جيمزباند گفت: جيمزباند سرانجام در اين فيلم ازدواج خواهد كرد.

 14/11/1386
علي اکبر جلالي: رسانه هاي ديجيتال فرصت مناسب تبليغاتي در مباحث فرهنگي است
علي اکبر جلالي گفت: در حاليکه بهره گيري از رسانه هاي ديجيتالي منجر به آشنايي بيشتر مردم کشورهاي اسلامي با مفهوم حجاب مي شود اين امر به طور حتم آشنايي جوامع غيراسلامي را با مفهوم حجاب به همراه خواهد داشت.

در جهان ديجيتالي امروز رسانه هاي چندمنظوره و تلفن همراه نقش بسزايي در معرفي مفاهيم مختلف از جمله مسائل فرهنگي بر پايه دين مبين اسلام دارد.

 
 رئوس نظام جامع سالم سازي فضاي سايبر كشور تهيه شد
14/11/1386
سر فصل­هاي پيشنهادي

سر فصل­هاي پيشنهادي "نظام جامع سالم­سازي فضاي سايبر كشور" توسط دبيرخانه شوراي عالي اطلاع­ رساني تهيه شد.

 14/11/1386
روح الله حجازي: اصحاب رسانه درباره جشنواره فيلم فجر دچار حاشيه مي شوند
اصحاب رسانه به تازگي دچار حاشيه هاي زرد شده اند و به نوعي بخش اصلي سينما را فراموش کرده اند.

اصحاب رسانه به تازگي دچار حاشيه هاي زرد شده اند و به نوعي بخش اصلي سينما را فراموش کرده اند.

 
 برخورد خانواده تئاتر با افرا
14/11/1386
اجراي نمايش افرا که از چندي پيش در تالار وحدت شروع شده است، از استقبال خوب علاقمندان به تئاتر برخوردار شد اما خانواده تئاتر طور ديگري عمل کردند.

اجراي نمايش افرا که از چندي پيش در تالار وحدت شروع شده است، از استقبال خوب علاقمندان به تئاتر برخوردار شد اما خانواده تئاتر طور ديگري عمل کردند.

 14/11/1386
فضاي سايبر مي تواند بر فرهنگ عفاف نقش داشته باشد
فضاي سايبر نقش بسزايي در توسعه و اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب دارد.

فضاي سايبر نقش بسزايي در توسعه و اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب دارد.

 
 نامزدهای فیلم روستایی جشنواره فجر
14/11/1386
نامزدهای بهترین فیلم روستایی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر معرفی شدند.

نامزدهای بهترین فیلم روستایی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر معرفی شدند.

 14/11/1386
تالارهاي نمايشي تئاتر شهر بازگشايي مي شوند
همزمان با آغاز بيست و ششمين جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر، مراسم بازگشايي تالارهاي نمايشي مجموعه تئاتر شهر چهارشنبه 17 بهمن ماه ساعت 14 در تئاتر شهر برگزار مي‌شود.

همزمان با آغاز بيست و ششمين جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر، مراسم بازگشايي تالارهاي نمايشي مجموعه تئاتر شهر چهارشنبه 17 بهمن ماه ساعت 14 در تئاتر شهر برگزار مي‌شود.

 
 جايزه اي ديگر براي برادران کوئن
14/11/1386
شنبه،2 آوريل جشن انجمن تهيه کنندگان فيلم آمريکا در هاليوود برگزار شد و طي آن اسکات رودين، اتان و جوئل کوئن تهيه کنندگان فيلم جايزه اول اين جشن را دريافت کردند.

"جايي براي پيرمردها نيست" جايزه بهترين فيلم انجمن تهيه کنندگان آمريکا را دريافت کرد.

 13/11/1386
ستاره‌ها و ابهام‌ها
فيلم چوپان خوب  (نگهبان خوب) كه دومين فيلم بلند رابرت دنيرو در مقام كارگردان محسوب مي‌شود، در اين بخش گنجانده شده است.

هر ساله برگزاري جشنواره بين‌المللي فيلم فجر مجال خوبي براي علاقه‌مندان جدي سينماي جهان است تا مروري بر بهترين آثار سينمايي قاره داشته باشند.

 
 شاهين فرهت: همراه هر حاج قربان بخشي از تاريخ مان مي ميرد
13/11/1386
شاهين فرهت گفت : هنرمندان موسيقي نواحي و مقامي ايران قهرمانان عرصه فرهنگ و هنر کشور محسوب مي شوند که متاسفانه آنگونه که در شان آنها است با آنها رفتار نمي شود و به دليل همين کم توجهي ها مهجور مي مانند و همراه با درگذشت شان بخشي از تاريخ مان نيز مي ميرد.

نوازنده ها و خواننده هاي موسيقي نواحي و مقامي و محلي ما قهرماناني هستند که باعث ادامه حرکت قطار موسيقي سنتي ايران مي شوند و با درگذشت هرکدام از اين افراد بخشي از ميراث فرهنگي و هنري کشورمان نيز مي ميرد و اين تنها به علت بي توجهي به اين مسئله است .

 13/11/1386
تصويري از استعدادهاي سينماگران آينده ايران
سينما تئاتر كانون در تهران از امروز 13 بهمن ماه تا 16 بهمن ميزبان جشنواره‌ فيلم‌هاي زنده و پويانمايي (انيميشن) كودكان 6 تا 16 ساله ايراني است.

سومين جشنواره فيلم كودكان براي كودكان (قاصدك) با نمايش نزديك به 200 عنوان فيلم ساخته كودكان ايراني در تهران آغاز شد.

 
  362.9   363.9   364.9   365.9   366.9   367.9   368.9   369.9   370.9   371.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار