پنجشنبه 18 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

طلوع ماه فراخوان داد

پویش ملی عکس و فیلم «طلوع ماه» فراخوان داد.

 
اخبار فرهنگ و هنر هفته

اخبار فرهنگ و هنر ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال
 جشنواره فیلم رشد کلید خورد
12/8/1386
سی وهفتمین جشنواره بین المللی فیلم رشد با 174 فیلم از 30 کشور جهان در تهران گشایش یافت .

سی وهفتمین جشنواره بین المللی فیلم رشد با 174 فیلم از 30 کشور جهان در تهران گشایش یافت .

 11/8/1386
ضرغامي: با هدف «بهبود كيفي»، تله‌فيلم‌ها آسيب‌شناسي مي‌شوند
عزت‌الله ضرغامي گفت: ساخت تله‌فيلم در اين حجم و اندازه يك تجربه جديد است كه در تلويزيون صورت مي‌گيرد و علت آن هم، نياز مردم به مشاهده فيلم‌هاي سينمايي است.

رئيس سازمان صدا و سيما گفت: با توجه به توليد انبوه تله‌فيلم‌ها در تلويزيون، آنها را آسيب شناسي مي‌كنيم تا از كيفيت و محتواي بهتري برخوردار شوند.

 
 قيصر با خاك زادگاهش هم‌آغوش شد‌
11/8/1386
مراسم استقبال از پيكر «قيصر امين‌پور» پنجشنبه شب با حضور مسئولان و فرهنگيان استان خوزستان در فرودگاه اهواز برگزار شد.

پيكر «قيصر امين‌پور» در ميان اندوه مردم زادگاهش در جوار شهداي «گُتوند» به خاك سپرده شد.

 11/8/1386
فيلمنامه‌نويسان آمريكايي اعتصاب مي‌كنند
بعد از بيست سال در آمريكا، براي اولين بار نويسندگان سينما و تلويزيون اين كشور تصميم به اعتصاب گرفته‌اند.

فيلمنامه‌نويسان سينما و تلويزيون آمريكا (WGA) در اعتراض به عدم رعايت حقوق‌شان اعتصاب مي‌كنند.

 
 «مايكل‌مور» و كسب جايزه «IDA» براي يك عمر فعاليت هنري
11/8/1386
اين انجمن كه هر سال جوايزي را در رشته‌هاي مختلف به بهترين مستندهاي سال اهدا مي‌كند، جايزه ويژه خود را به سازنده مستندهاي انتقادي و ضد آمريكايي اهدا خواهد كرد.

انجمن بين‌المللي سينماي مستند (IDA) جايزه يك عمر فعاليت و موفقيت هنري را به مايكل مور، مستندساز مشهور آمريكايي اهدا مي‌كند.

 11/8/1386
4 + 10 در جشنواره کرالا
این فیلم در بخش مسابقه جشنواره کرالا حضور دارد که از تاریخ 7 تا 14 دسامبر (16 تا 23 آذر ماه) برگزار می‌شود.

فیلم "4 + 10" ساخته مانیا اکبری در دوازدهمین جشنواره فیلم کرالا هند به نمایش در می‌آید.

 
 تئاتر کشور نیاز به پژوهشکده دارد
11/8/1386
رضا کیانیان گفت تئاتر کشور نیاز به یک پژوهشکده دارد و تا وقتی این کار انجام نشود، حرف‌های ما اثری نخواهد داشت.

رضا کیانیان گفت تئاتر کشور نیاز به یک پژوهشکده دارد و تا وقتی این کار انجام نشود، حرف‌های ما اثری نخواهد داشت.

 11/8/1386
استریپ نقش آشپز معروف را بازی می‌کند
هالیوود ریپورتر اعلام کرد این فیلم اقتباسی از کتاب

مریل استریپ در فیلمی به نام "جولی و جولیا" به کارگردانی نورا افرون نقش جولیا چایلد، آشپز افسانه‌ای را بازی می‌کند.

 
 جارموش "کنترل" می‌شود
11/8/1386
هالیوود ریپورتر اعلام کرد این فیلم درباره یک یاغی مرموز و اسرارآمیز با بازی ایزاک د بانکوله است که می‌کوشد عملیاتی تبهکارانه را در اسپانیا به پایان برساند.

جیم جارموش، فیلمساز برجسته آمریکایی با همکاری استودیو فوکوس فیچرز فیلمی را تحت عنوان "حدود کنترل" کارگردانی می‌کند.

 9/8/1386
محرومیت بخش فرهنگ در اصل 44
ستار هدایت خواه گفت: مقام معظم رهبری با توجه به روی کار آمدن دولت نهم و شعار بازگشت به ارزش ها را که سرلوحه کار خود قرار داده است تاکید کردند که این دولت تلاش در رفع مظلومیت از این حوزه کند.

مخبر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در رابطه با اینکه آیا به دولت و یا مجلس خاصی محدود می شود باید گفت که خیر به هیچ دولت و هیچ دوره زمانی خاصی از مجلس محدود نمی شود بلکه بستگی به محرومیتی دارد که مسائل فرهنگی در کشور دارد.

 
 رئیس صدا و سیما با رئیس اتحادیه ABU دیدار کرد
9/8/1386
چهل و چهارمین اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه (ABU) با حضور بیش از 300 مهمان از نمایندگان رسانه‌ای 41 کشور دوشنبه گذشته در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما آغاز شد.

دقایقی پیش عزت‌اله ضرغامی با هاشیموتو، رئیس اتحادیه ABU دیدار و درباره برنامه‌سازی مشترک در زمینه صلح جهانی بحث و گفتگو کرد.

 9/8/1386
راز لبخند لوچيانو پاواروتي
زندگي در موسيقي، يك زندگي مملو از زيبايي است و اين چيزي است كه من تمام عمرم را به آن پرداختم.

زندگي در موسيقي، يك زندگي مملو از زيبايي است و اين چيزي است كه من تمام عمرم را به آن پرداختم.

 
 فواد نور تهیه کننده قدیمی سینمای ایران درگذشت
9/8/1386
فواد نور تهيه كننده و سينمادار قديمي سينماي ايران روز چهارشنبه نهم آبان ماه در سن شصت سالگي درگذشت.

فواد نور تهيه كننده و سينمادار قديمي سينماي ايران روز چهارشنبه نهم آبان ماه در سن شصت سالگي درگذشت.

 9/8/1386
حكايت عكس‌ها و بناهايی كه ديگر نيستند
چند روز پيش رفته بودم ديدن نيكول فريدني، عكاس برجسته‌اي كه بيش از نيم‌قرن در فعاليت‌هاي تصويري حضور موثر داشته است. او اين روزها با بيماري دست و پنجه نرم مي‌كند.

چند روز پيش رفته بودم ديدن نيكول فريدني، عكاس برجسته‌اي كه بيش از نيم‌قرن در فعاليت‌هاي تصويري حضور موثر داشته است. او اين روزها با بيماري دست و پنجه نرم مي‌كند. نيكول عكس‌هاي مختلفي دارد از طبيعت، معماري، بافت‌هاي روستايي و از شهرهاي ايران. عكس‌هاي مشهدش را كه برخي از آنها بسيار قديمي و منحصر به فرد است و ...

 
 نگاه ایرانی‌ها به معجزه برای مردم ایتالیا جالب بود
9/8/1386
اين جشنواره که در شهر «تورنتو» واقع شده بود و همزمان با آن فيلم هاي جشنواره در شهرهاي ميلان و رم هم به نمايش در مي آمدند.

فيلم سينمايي «آفتاب بر همه يكسان مي تابد» به كارگرداني عباس رافعي که جايزه بهترين فيلم را از جشنواره "مذهب امروز" و همچنين در بخش «زنان و مذهب» اين جشنواره نيز موفق به دريافت جايزه شد.

 9/8/1386
رقابت 384 فیلم در جشنواره فیلم کوتاه
روابط عمومی جشنواره اعلام کرد، مجموع جوایز بخش‌های سینمای ایران و بین‌الملل در جشنواره امسال 50 میلیون تومان است که 17 هزار یورو آن به بخش سینمای بین الملل اختصاص دارد.

384 فیلم در بخش‌های مختلف بیست و چهارمین جشنواره ملی و دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران برای رسیدن به جایزه 50 میلیون تومانی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

 
 الویس پریسلی همچنان پولساز است
9/8/1386
با گذشت 30 سال از مرگ خواننده آمریکایی او با 49 میلیون دلار همچنان پولسازترین ستاره متوفی است.

با گذشت 30 سال از مرگ خواننده آمریکایی او با 49 میلیون دلار همچنان پولسازترین ستاره متوفی است.

 9/8/1386
فیلم چینی از "جوایز اسب طلایی" کنار گذاشته شد
چین فیلم

چین فیلم "ازدواج تویا" را که سال پیش برنده جایزه خرس نقره‌ای جشنواره فیلم برلین شد، از گردونه رقابت‌های "جوایز فیلم اسب طلایی" تایوان کنار گذاشت.

 
 کلید شهر خوی به شهرام ناظری اعطا می شود
9/8/1386
همزمان با برگزاری اختتامیه جشنواره بین المللی شمس تبریزی کنسرت شهرام ناظری در کنار مقبره شمس در شهرستان خوی اجرا می شود.

در مراسم اختتامیه جشنواره شمس که روز جمعه هفته جاری با حضور مصطفی پورمحمدی وزیر کشور برگزار می شود کلید شهر خوی به شهرام ناظری اعطا خواهد شد .

 8/8/1386
قیصر امین پور شاعر عاشقانه ها درگذشت
قيصر امين‌پور شب گذشته هنگامي كه بر اثر بيماري به بيمارستان دي تهران منتقل شده بود و تلاش‌هاي پزشكان براي مداواي وي نتيجه‌اي در برنداشت، درگذشت.

ديشب طوفان، کمر پرانتز را شکست و خانه يکي از ساکنان کوچه آفتاب را در هم نورديد. و او را که مثل چشمه مثل رودي بود، پر و بالي آسماني بخشيد تا ديگر از "بي بال پريدن" با "دستور زبان عشق"، شعر نسرايد.

 
  394.9   395.9   396.9   397.9   398.9   399.9   400.9   401.9   402.9   403.9
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار