چهارشنبه 30 مرداد 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  المپيک 2008 »

اشتاينر صاحب طلاي رضازاده شد

شكست برزيل از تيم فوتبال آرژانتين

تیم ملی بسکتبال ایران در رده یازدهم المپیک پکن

گردو بخوريد تا رگ‌هايتان بسته نشود

آخرين تحقيقات نشان مي‌دهد مصرف چند عدد گردو پس از هر وعده غذايي موجب مي‌شود چربي موجود در غذا بر رگ‌ها تاثير منفي نداشته باشد.

 
اخبار تغذيه هفته

اخبار تغذيه ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

مرداد 1387
 رژیم غذایی مناسب برای بهبود خلق و خو
2 ساعت و 48 دقيقه قبل
مطالعات اخیر نشان می دهد که خوردن شیرینی باعث طولانی شدن خلق افسرده میشود تا از بین بردن این حالت.

محققان نشان می دهند که خوراک های سبک ویژه ای می تواند نقش موثرضد افسردگی داشته باشد، به شرط اینکه صحیح مصرف شود.

 2 ساعت و 56 دقيقه قبل
سیب زمینی و درمان آلزایمر
این ویروس که PVY نام دارد دارای خصوصیات مشابهی با پروتئین عامل آلزایمر - بتا آمیلوئید بوده که محققان از این خصوصیت برای تولید پاد تن  سود جستند.

محققان نوعی ویروس در سیب زمینی یافته اند که می تواند در درمان آلزایمر موثر باشد.

 
 مواد غذايي كم چرب و كم كالري عامل چاقي افراد
2 ساعت و 36 دقيقه قبل
كم چرب بودن مواد غذايي اين احساس را در افراد ايجاد مي كند كه مي توانند بيشتر از آن ماده غذايي استفاده كنند و به همين دليل آنها را چاق تر مي كند.

محققان آمريكايي معتقدند مواد غذايي كم چرب بر عكس تصورها باعث مي شود افراد غذاي بيشتري مصرف كنند.

 2 ساعت و 41 دقيقه قبل
آشنايي با خواص خرما در يك جشنواره‌
خرما از ميوه‌هاي بهشتي و بسيار لذيذ بوده كه سرشار از ويتامين‌هاي B 2، B 1، C، فسفر، سديم و آهن است .

نخستين جشنواره فرهنگي خرما با هدف آشنايي هرچه بيشتر شهروندان با خواص دارويي خرما و شناسايي گونه‌هاي مختلف آن از تاريخ 4 لغايت 10 شهريورماه در فرهنگسراي طبيعت برگزار مي‌شود.

 
 ریزش مو با مصرف زیاد افزودنی های مواد غذایی
2 ساعت و 54 دقيقه قبل
مصرف برخی افزودنی های خوراكی و مكمل ها را به علت وجود مقادیر بیش از اندازه كروم در آنها ممنوع كرده است.

مصرف بیش از اندازه برخی افزودنی های مواد غذایی باعث ریزش مو و اختلال ناخن ها می شود.

 3 ساعت و 4 دقيقه قبل
نقش تغذيه بر رشد قد
پزشكان مصرف هفته‌اي يکبار جگر و دو بار غذاي دريايي  و نيز آجيل‌هايي نظير بادام، بادام زميني و گردو و مواد حاوي روي را براي رشد قد توصيه مي‌كنند.

بلندي و كوتاهي قد يكي از ويژگي‌هاي ژنتيكي است كه البته عوامل بيروني نظير تغذيه و ورزش بر آن تاثير مي‌گذارند.

 
 سيب و پياز از بروز سرطان لوزالمعده پيگشيري مي كند
29/5/1387 - ساعت 15:09
يادآور مي شود، فلاونول كوترستين بعد از سيب و پياز در چاي سياه،تمشك، و كلم بخصوص كلم بروكلي وجود دارد.

نتيجه يك تحقيق بين المللي نشان مي دهد كه اين تاثيرحفاظتي بدليل فلاونول موجود در اين مواد غذايي است.

 29/5/1387 - ساعت 15:07
چاي، فعاليت باكتري هاي دندان را كم مي كند
چاي سرشار از فايده است و هر ليوان چاي مقدار زيادي ماده فلور در خود دارد كه باعث محكم شدن استخاون ها و دندان ها مي شود.

دندانپزشكان گفتند ميان تغيير رنگ دندان به زردي و نوشيدن چاي ارتباط زيادي وجود دارد.

 
 بلافاصله پس از غذا ميوه نخوريد
29/5/1387 - ساعت 14:57
بر اساس پژوهش‌هاي جديد، مواد آنتي‌اكسيدان موجود در ميوه و سبزي، مواد زيانبار حاصل از سوخت و ساز مواد غذايي را خنثي مي‌كند.

متخصصان بر اين باورند كه بر اثر ورود مواد مختلف به بدن و سوخت و ساز اين مواد پس از هر وعده غذايي، مقداري مواد زيانبار در بدن ايجاد مي‌شود كه خطر ابتلا به سرطان يا تنگي عروق را افزايش مي‌دهد.

 29/5/1387 - ساعت 14:54
مصرف آبميوه باعث افزايش نسبي خطر ديابت مي‌شود
آبميوه حاوي مقدار بسيار زيادي قند به شکل مايع است که مي تواند به سرعت جذب شود.

يک تحقيق جديد نشان مي‌دهد؛ زناني که خواهان بهبود ديابت نوع 2 هستند بايد در وعده‌هاي غذايي خود سبزيجات و ميوه‌جات را گنجانده و از مصرف آبميوه خودداري کنند.

 
 تفاوت رژيم غذايي ورزشكاران با ساير افراد
29/5/1387 - ساعت 15:04
يك ورزشكار كه به فعاليت بدنسازي مي‌پردازد، براي اين كه عضلات خود را حجيم كند تا 2 برابر افراد عادي بايستي پروتئين دريافت كند.

چنانچه يك فرد عادي در گروه سني 20 تا 25 سال روزانه به 2 هزار كالري انرژي نياز داشته باشد يك فرد ورزشكار بر حسب نوع ورزش خود با همان شرايط سني به 3 تا 3 هزار و 500 كالري در روز انرژي نياز دارد.

 29/5/1387 - ساعت 15:01
تامين خوراكي ويتامين D براي ساكنين مناطق غباري و ابري الزامي است
افراد ساكن در مناطق گرد و غباري و يا ابري اشعه خورشيد شديد نيست، از اين رو تامين ويتامين D موردنياز بدن به همراه كلسيم از راه خوراكي ضروري است.

مصرف توام كلسيم با ويتامين D براي جذب كلسيم به ميزان كافي الزامي است.

 
 افراد پراسترس مصرف مواد پروتئيني را در طول روز فراموش نكنند
29/5/1387 - ساعت 14:50
مصرف غذاهاي حاوي تريپتوفان همچون مغزهاي گياهي , ميوه‌هايي مانند موز، جوشانده‌هاي گياهي و غلات کامل، دستگاه عصبي را تسکين مي‌دهد.

مصرف مقدار کمي پروتئين در طول روز مانند پنير، تخم مرغ ، مرغ و گوشت استرس و خستگي را رفع مي‌کند.

 28/5/1387
روغن زيتون دارويي مناسب براي بيماري هاي قلبي
اجزاي مغذي موجود در اين روغن كه فنل ناميده مي شود، اثر آنتي اكسيداني، ضد التهابي و جلوگيري از لخته در عروق دارد.

به گفته متخصصان تغذيه با مصرف روزانه دو قاشق غذاخوري و روغن زيتون مي توان از ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي و سرطان در امان ماند.

 
 خواص ضد سرطاني پرتقال
28/5/1387
پرتقال به علت داشتن ويتامين C و مواد آلي ديگر بعنوان خاصيت ضد سرطاني شناخته شده است.

بر اساس تحقيقات اخير، محققان علوم تغذيه دريافتند كه پرتقال داراي خواص ضد سرطاني است.

 28/5/1387
‌نوشيدن مايعات فراوان به بهبود سريع‌تر مبتلايان به زونا كمك مي‌كند
نوشيدن مايعات فراوان ,استراحت كامل، ‌استفاده از قرص‌هاي آنتي هيستامين جهت جلوگيري از سوزش و خارش را در بيماري زونامهم عنوان كرد.

يك متخصص پوست و مو، خطاب به بيماران مبتلا به زونا توصيه كرد: ‌نوشيدن مايعات و آب فراوان در طول روز به همراه استراحت كامل، بيماري را بهبود مي‌بخشد.<

 
 خوراك لوبيا باعث كاهش LDL مي‌شود
28/5/1387
باكتري‌هاي درون روده به همراه اين مواد جذب نشده لوبيا مقداري مواد شيميايي مخصوص توليد مي‌كند كه جذب بدن شده و باعث كاهش كلسترول LDL مي‌شود.

خوراك لوبيا ميزان فشار خون را تا شش درصد كاهش داده و باعث پايين آمدن LDL خون مي‌شود.

 28/5/1387
با مصرف فندق از تحليل مغزي و عوارض كهولت سني بكاهيد
فندق متشكل از‌ فسفر، روغن ثابت معطر، آلانتوئيك اسيد، پروتئين، كلسيم، آهن، ‌سديم و پتاسيم است.

به گفته يك محقق طب سنتي، مصرف فندق براي افراد مسن، علاوه بر جلوگيري از آتروفي مغزي ازعوارض ديگر كهولت سن، جلوگيري مي‌كند.

 
 مصرف قارچ در پيشگيري و درمان چاقي موثر است
28/5/1387
چاقي يك فاكتور خطرزا براي ابتلا به بيماريهاي قلبي - عروقي، انواع خاصي از سرطان و ديابت نوع دوم است.

تحقيقات ابتدايي نشان داده است كه مصرف بيشتر مواد غذايي كم انرژي مانند قارچ مي‌تواند در پيشگيري يا درمان چاقي موثر باشد.

 28/5/1387
گوجه‌فرنگي در كاهش عوارض قلبي عروقي ناشي از ديابت موثر است
برخي از انواع كاروتينوئيدها پس از مصرف مي‌توانند به ويتامين A تبديل شوند كه ليكوپن از اين خاصيت مستثني بوده و داراي خاصيت آنتي اكسيداني است.

استفاده روزانه ده ميلي‌گرم مواد غذايي حاوي ليكوپن مانند گوجه فرنگي، عوارض درازمدت ديابت از جمله بيماري‌هاي قلبي عروقي، اختلالات كليه، اختلالات عصبي و بيماري‌هاي عفوني را كاهش مي‌دهد.

 
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار