سه شنبه 23 مهر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

نخستین جشنواره اس ام اسی نور با موضوع عفاف و حجاب

در طراحی پوشاک ملی به نظرات مردم توجه کنید

مسابقه بزرگ جشنواره بین المللی نور (عفاف و حجاب)

توت فرنگي دررشد کودکان، استحکام دندانها و ترميم شکستگي استخوانها موثر است

توت فرنگي منبع مناسبي از فيبر، ويتامين C ، پتاسيم و آنتي اکسيدانها است؛ اين مواد مغذي باعث مي شوند اين ميوه به عنوان يک جايگزين شيرين، سبب افزايش سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و در مجموع ارتقاء سلامت بدن شود.

 
اخبار تغذيه هفته

اخبار تغذيه ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

ارديبهشت 1387
 مصرف پياز از بروز آب مرواريد جلوگيري مي‌کند
25/2/1387
اين گياه خوراکي از بيماري آب مرواريد در چشم نيز جلوگيري مي‌کند. بنابراين مصرف آن به افراد مسن توصيه مي‌شود.

افرادي که به طور نسبي از مقادير زيادي پياز در رژيم غذايي روزانه خود استفاده مي کنند کمتر به سرطان کبد و روده مبتلا مي شوند.

 24/2/1387
خواص درماني گلاب‌
خوردن گلاب از ميل جنسي مي‌كاهد، ولي در عوض براي رفع سردرد و تقويت اعصاب مفيد است.

گل سرخ گلابگيري داراي تانن، كوئرستيرن، اسيد گاليك، اسانس معطر و يك ماده رنگي است. گل سرخي كه از آن گلاب مي‌گيرند، مقوي قلب، معده، كبد و اعصاب بوده و براي قوه حافظه مفيد است .

 
 سودمندی میوه برای بیماران دیالیزی
24/2/1387
این بررسی نشان می دهد ، دیالیز باعث كاهش چشمگیری مواد آنتی اكسیدان در خون این بیماران می شود . میوه و سبزی از منابع غذایی اصلی آنتی اكسیدان است .

متخصصان كشورمان بر ضرورت مصرف میوه و سبزی در بیمارانی كه دیالیز می شوند تاكید كردند .

 24/2/1387
مصرف کاهو در درمان بي خوابي موثر است
لازم به ذکر است که کاهو گردش خون را ملايم کرده و التهاب و خارش بدن را فرو مي نشاند.

مصرف کاهو دردرمان بي‌خوابي، تپش قلب و آرامش اعصاب موثر است. کاهو به عنوان بزرگترين عامل تصفيه خون در تسريع جريان خون بسيار مفيد است.

 
 والدین در تهیه میان وعده فرزندان خود در مدرسه غفلت می کنند
24/2/1387
الگوهای تغذیه سالم نه تنها اثر مثبت در یادگیری دارند بلکه در جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی، پوکی استخوان، دیابت و... موثر هستند.

والدین دانش آموزان در تهیه میان وعده برای فرزندان خود در مدرسه سهل انگاری می کنند و این باعث می شود که آنها به تنقلات کم ارزش روی بیاورند.

 24/2/1387
باز هم شير مادر
كودكاني كه شير مادرشان را مي‌خورند، وقتي به سن بزرگسالي مي‌رسند، كمتر ممكن است به سرطان سينه مبتلا شوند؛

به همه ما از وقتي كه به دنيا مي‌آييم، موهبتي ارزاني مي‌شود كه هر روز ابعاد تازه‌تري از آن كشف مي‌شود.

 
 كپك نان ، سودمند است
24/2/1387
از این سازوكار می توان برای جلوگیری از بروز ناهنجاری های ژنی یا بیماری های ویروسی از جمله ایدز بهره گرفت .

محققان دانشگاه میسوری در بررسی های خود اعلام كردند كپك نان با سازوكار پیچیده ای از بروز ناهنجاری های ژنی در سلول ها جلوگیری می كند.

 24/2/1387
مصرف شير گاو در نوزادي، خطر ابتلا به ديابت نوع اول را افزايش مي دهد
بتالاكتوگلوبولين، پروتئين موجود در شير گاو بدن نوزادان را به توليد آنتي‌بادي‌هاي تحريك مي‌كند .

يك پژوهش جديد نشان داد: مصرف شير گاو در دوران نوزادي خطر ابتلا به ديابت نوع اول را در سنين بزرگسالي افزايش مي دهد.

 
 راهنماي خوراك فصلي
23/2/1387
گرماي تابستان مصرف غذا‌هاي سبك و خنك را مي‌طلبد و اين دقيقا همان توصيه كارشناسان تغذيه است. آنها توصيه مي‌كنند خوردن غذا‌هاي چرب و سنگين در روز‌هاي داغ تابستان به حداقل برسد.

«خوراك فصلي» چه معنايي براي شما دارد؟ براي لذت بردن از غذا‌ها بايد اطمينان يابيد كه آنها با آب و هواي فصل هماهنگي دارند.

 23/2/1387
آشنايي با خواص گشنيز
برگ و تخم گشنيز باعث تقويت معده شده و علاوه بر اينكه به هضم غذا كمك مي‌كند، التهاب آن را نيز از ميان مي‌برد؛ همچنين خاصيت بادشكني و ضدنفخ هم دارند.

گشنيز ازجمله سبزيجات معطري است كه اگرچه به لحاظ فرم ظاهري به جعفري شباهت دارد ولي برگ‌هاي آن بسيار لطيف‌تر از جعفري است و بعضي‌ها آن را به صورت خام نيز در سبزي‌خوردن مورد استفاده قرار مي‌دهند.

 
 خانم ها در مصرف گریپ فروت زیاده روی نکنند
23/2/1387
متاسفانه بسیاری از خانم ها به منظور کاهش وزن و در رژیم های لاغری خود به مقدار زیادی از گریپ فروت استفاده می کنند که باید در این مورد تجدید نظر نمایند.

دانشمندان دریافته اند که مصرف زیاد گریپ فروت می تواند احتمال بروز سرطان سینه در زنان را تا 30 درصد افزایش دهد.

 23/2/1387
چرا برخي افراد نمي توانند در برابر غذا مقاومت كنند
اين يافته ها مي تواند آسيب پذيري برخي افراد را در برابر اشكال متعدد اعتياد و رفتارهاي وسواسي نيز مشخص كند.

تصاوير غذا با تحريك بيشتر قسمتي از مغز فرد را به پرخوري و چاقي تحريك مي كند.

 
 به کودکان غذاهای رژیمی ندهید
23/2/1387
اضافه وزن و چاقی می تواند در بزرگسالان منجر به بروز دیابت و بیماریهای قلبی شود در نتیجه کارشناسان توصیه می کنند که به منظور جلوگیری از این امر در کودکی به فرزندان غذاهای رژیمی ندهید.

بررسی ها حاکی از آن است که مصرف غذاها و نوشیدنی های رژیمی در کودکان می تواند منجر به چاقی آنها در دوران بزرگسالی شود.

 23/2/1387
مصرف ميوه و سبزيجات از سرفه جلوگيري مي كند
متخصصان اين نتيجه را از انجام آزمايشات بر روي افراد مبتلا به آسم و التهابات سينه به دست آوردند و بر طبق آن با خوراندن ميوه و سبزيجات به اين افراد به كاهش سرفه ها و خس خس سينه آن ها پي بردند.

متخصصان اعلام كردند مصرف ميوه و سبزيجات از سرفه هاي خشك و دردناك جلوگيري مي كند.

 
 حل مشكل جذب نشدن ماده اصلي وضد سرطاني زردچوبه توسط خون
23/2/1387
محققان براي حل اين مشكل زردچوبه را بصورت كپسول هاي روكش دار در اندازه 50نانومتري در آوردند كه اين روكش هيدورفيلي بوده و آب را به خود جذب مي كند و بدين ترتيب اين ماده توسط خون قابل جذب مي شود.

خاصيت ضدسرطاني زردچوبه مدتهاست كه ثابت شده اما يكي از مشكلات اصلي، نامحلول بودن ماده اصلي و ضدسرطاني زردچوبه در آب و به طبع آن در خون است.

 22/2/1387
اين ميوه قرمز رنگ ملس‌!
در ميان سبزي‌ها و ميوه‌ها، توت‌فرنگي بالاترين ظرفيت آنتي‌اكسيداني دارد و براي درمان كاهش فشار خون، پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي عروقي، سرطان و تغييرات مغزي دوران پيري مفيد است.

‌فصل بهار، فصل ميوه زيبا و خوشرنگ توت‌فرنگي است. اين ميوه منبع بسيار عالي ويتامين 2 B(ريبوفلاوين)‌، ويتامين 5 B(پنتوتنيك اسيد)‌ ويتامين 6 B (پيريدوكسين)‌ و اسيدهاي چرب لينولئيك است.

 
 بي‌ميلي برخي كودكان به غذاهاي جديد علت ژنتيكي دارد
22/2/1387
ارائه رهنمودهايي در روش‌هاي موثر غذا دادن و اصلاح ساير عوامل موثر محيطي مي‌تواند آثار منفي نوترسي را در تغذيه كودكان به حداقل برساند.

محققان مي‌گويند علت اينكه برخي از كودكان تمايلي به خوردن غذاهاي جديد نشان نمي‌دهند در ژن‌هاي آنها نهفته است.

 22/2/1387
صحبت کردن در حین غذا خوردن ممنوع
قلب،هنگامی که فرد در حال غذا خوردن است اگر صحبت کند،علاوه بر صرف غذا ،هوا نیز داخل معده وی جمع شده و نهایتا منجر به اتساع معده و آسیب دریچه های معده می شود.

صحبت کردن در حین غذا خورد از جمله عوامل آسیب رساندن به سیستم گوارشی می باشد.

 
 تاثیر تغذیه با شیر مادر در پیشگیری از سرطان سینه
22/2/1387
پژوهشگران تصمیم دارند در تحقیقات آینده خود، تاثیر مدت زمان استفاده از شیر مادر را نیز در پیشگیری از سرطان سینه بررسی كنند.

تغذیه با شیر مادر در كودكی خطر ابتلا به سرطان سینه را در بزرگسالی كاهش می دهد.

 22/2/1387
عامل سفت ماندن گوجه فرنگي‌ها كشف شد
در اين مطالعه آمده است ، اين موضوع توضيح مي‌دهد كه چرا برخي گوجه فرنگي ها پلاسيده مي‌شوند و ديگران نمي‌شوند زيرا سومين ژن مقاوم، پروتئين Avr1  را هدف قرار مي‌دهد و گياه را قادر مي‌سازد با قارچ مبارزه كند.

دانشمندان هلندي گفتند كه آنها ژن مهمي را كشف كرده‌اند كه از گوجه فرنگي ها برابر يك قارچ شايع كه موجب شل شدن آن مي‌شود، محافظت مي‌كند.

 
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار